Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 iyi ya olmus, batirmamislar. birde bazi altyazilarda yerel diller ve isaret dili yazilari vb yok, ona seyedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 (Full Transcript) yazan bi sub var o iyi her şey var. sadece bi yerde father dedi dad yazdı, dad ne la zaten sitcom mu çekiyosunuz? aktör kendisi scripttekini fatherla değiştirmiş herhalde ve iyi yapmış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 dayanamadım izledm asd ya çok iyiydi be. Dennis reis zaten bu işleri biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 hbo bilerek sızdırmış olabilir ya, bayıldım filme. haftaya imax ile cilalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 İzleyenler snopy mi izledi iyisinden mi izledi ona göre biz de bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 utanmadan snopy izlediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 düşen hey hobonun yayınlacağının streamin 1080p'si, snopylik bi olayı yok 2-3 gün bekleyeme değmez 4k tvde vs seyredilmeyecekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 retail sinemada haric izleme olayini en son lisede yapiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2021 ilk yarım saatte izlerken uyuyakalmışım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 15 saat önce, cabiria dedi ki: retail sinemada haric izleme olayini en son lisede yapiyordum MUH TE ŞEM SİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Jason Momoa ham çekimlerin 5.5 saat olduğunu söylemişti. er yada geç #relasethevilleneuvecut diye milleti gaza getirecekler belli ki. O zamana kadar benden pas. Yarım ekmek döner sevenlere saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 1 saat önce, axedice dedi ki: MUH TE ŞEM SİN abi cümleyi nasıl anladın ben 2. okuyuşumda anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 (düzenlendi) kendin bile anlamadıysan biz nası anlayak ulan en son lisede mi vcd izledin karona öncesi ne güzel herhafta sonu bende cinemaximum imaxime giderdim ama 1.5 yıldır gidemiyom, dune ile geri dönüşü yapardım diyodum ama vazgeçtim gözlük var bi de 2.5 3 saat gözlük+maske buğulanacak falan evimde rahat rahat snopyimax izlerim daha iyi ki izledim iyiydi Ekim 20, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 1 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: Jason Momoa ham çekimlerin 5.5 saat olduğunu söylemişti. er yada geç #relasethevilleneuvecut diye milleti gaza getirecekler belli ki. O zamana kadar benden pas. Yarım ekmek döner sevenlere saygım sonsuz. o 5.5 saatlik raw vidya part1 için, sonu yine aynı yerde bitecek yine tam ekmek gömemeyeceksin, kalanı için daha wb onayı bile yok ama herhalde gişeden sonra onay verip başlarlar çekime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 (düzenlendi) az once izledim, villeneuve basarili bir calisma yapmis. izlerken cezbediyor film, koltugun ucunda oturdugumu farkettim belli kisimlarinda. sadece 1 saat daha uzun olsaymis olurmus. filmin suresinin nasil gectigini anlayamadim. ne yazik ki imax yoktu ancak gorsel olarak da film o kadar tatmin edici ki imkan varsa imax izleyin. dogrusu eger firsatim olursa tekrar gormek isterim. saniyorum donemin genclerinin akillarindan cikartamayacagi bir film olacak. bizim icin sw, terminator2 nasil bir etki yaratti ise umuyorum bu filmlerin de gencler ustunde benzer etkisi olacak. Ekim 21, 2021 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 abi T2 ile bir tutulacak bi film de değildi yahu, fazla olmadı mı biraz? ilk 30 dakkası uyuttu baya baya sonra açıldı biraz ama bikaç sahne dışında aksiyon da pek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 cunku her film icin aksiyona gerek yok? t2 o donemde izleyen 10-15 yasindakilerin aklini basindan almisti. bunun da oyle bir etkisi olacaktir umarim. seneler sonra hatirlayacaklari bir film olacagini dusunuyorum. bu arada filmin ses ve muzik secimi de cok cok cok iyi. yalniz hbo max olayini yadirgamadim degil. bu film kesinlikle sadece sinemada izlenecek bir film. evde izleyerek mundar edersiniz. o kadar carpici ki rusca olsa dahi imax'ine gitsem mi diye dusunuyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 (düzenlendi) daha çok lawrence of arabia gibi epik bi film, edit: bu arada cadı sesleri vs sinemada titretiyomuş sanırım, snopyde çok anlaşılmıyordu Ekim 21, 2021 Laorx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 cocuklariniz varsa 10 yasindan buyuklerse beraber goturun sinemaya, bir 10-15 sene sonra falan anlattiklari zaman "ya sinemada dune'u izledigimiz gunu ve filmi cok net hatirliyorum" diye, ancak o zaman anlarsiniz demek istedigimi. villeneuve gercekten buyuleyici bir sinema deneyimi yapmis. o yaslarda zihinlere kazinacak bir yapim olmus. sesler basarili kullanilmis gercekten. gemiler, worm, voice gibi onemli kisimlarda ses yerleri titretiyor evet. dolby atmos olan bir salonda izledim. sesin yani sira gorsellik ile hikaye anlatimi da cok iyi eritilmis... kitabin cok cok detayli incelemesini yapmiyorum, bazi seyleri cok detayina girmeden, sadece yeterli olacak sekilde anlatmislar. etkileyici bir yapim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2021 10 yasinda demeyeceksin, dogrusu 120 aylik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 düşmüş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 6 saat önce, Asteroth dedi ki: 10 yasinda demeyeceksin, dogrusu 120 aylik. Asgari ücret üstünden hesaplarsak 35880 USD - 53820 USD arası değeri olanlar diyelim, bu konuyu burada kapatalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 15 saat önce, dasaaa dedi ki: cocuklariniz varsa 10 yasindan buyuklerse beraber goturun sinemaya, bir 10-15 sene sonra falan anlattiklari zaman "ya sinemada dune'u izledigimiz gunu ve filmi cok net hatirliyorum" diye, ancak o zaman anlarsiniz demek istedigimi. villeneuve gercekten buyuleyici bir sinema deneyimi yapmis. o yaslarda zihinlere kazinacak bir yapim olmus. O yaşlardakilerin büyük kısmının bu filmi takdir edebileceklerini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 15 saat önce, Asteroth dedi ki: 10 yasinda demeyeceksin, dogrusu 120 aylik. Lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2021 (düzenlendi) bitti şimdi. Çok güzeldi. Warner Bros. part 2 çektirmezse üzer çok. Olabilecek en iyi şekilde uyarlamışlar gerçekten kitabı. bide evde seyrettim tabii de gerçekten IMAX hak ediyormuş film. Sense of scale ne kadar iyi yansıtmışlar. Star Wars'un son filmlerin de de hep en büyük gemi, daha da büyük walkerlar diye yaptılar ama şunun yarısı kadar etkileyici olamadı. Dune dizaynlar, o epiklik hissi filan çok çok iyiydi gerçekten. Ekim 22, 2021 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar