Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The End of the F***ing World


Auril

Öne çıkan mesajlar

The End of the F***ing World

James is 17 and is pretty sure he is a psychopath. Alyssa, also 17, is the cool and moody new girl at school. The pair make a connection and she persuades him to embark on a road trip in search of her real father.


https://www.youtube.com/watch?v=vbiiik_T3Bo



çıtır dizi. UK dizilerine ayrı bir sempatim war nedense :D
8 bölümcük.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

ilk sezon bitti. fargo nun light versiyonu gibi ama iyi anlamda. netflix te değildi heralde başlık açıldığında başlıkta yazmıyor. fargo kokan teenage li yol hikayesi. ama teenage dizisi basitliğinde değil. kızın aksanının tatlılığı yüzünden geriye sarıp sarıp dinlemekten 20 dakikalık dizi yarım satte bitiyor. baya izlenebilir bir dizi.

Mal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bölüm 15 dakika felan bende okullu teenage dizi sandım sonra değişti birden. sevdiğim bütün dizi film felan ne varsa hepsinden bir şey almışlar ortaya karışık american beauty natural born killers donnie darko fargo daha bir sürü.

hepsi değil ama müzikler

https://open.spotify.com/playlist/4PnvKjsjPBxYIaie6X8e1G?si=W0rGjsHbQCaj57o9d_-9Ww

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

izlerken rol yapmıyomu acaba normalde nası bi insandır diye düşündüğüm oldu. bitince internette aynı yorumları gördüm. normalde nasıl biri olduğunu merak ediyorum felan yazmış  bir sürü kişi. ingiliz aksanını çözmeye başladım sayesinde. aığ nevığ du de - i never do that. birde ingilizce nasıl okunur bilmeyen türk gibi thanks diyor. Tanks!

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...