Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 The End of the F***ing World James is 17 and is pretty sure he is a psychopath. Alyssa, also 17, is the cool and moody new girl at school. The pair make a connection and she persuades him to embark on a road trip in search of her real father. https://www.youtube.com/watch?v=vbiiik_T3Bo çıtır dizi. UK dizilerine ayrı bir sempatim war nedense :D 8 bölümcük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 instagramda gordum fragmani degisik duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 oturdum izledim cumartesi günü, süper değil ama çerezlik eğlenceli olmuş. dizi yokluğunda gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 guzel ama trailer aldatici. komedi ikinci planda ve bir yerden sonra unutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 bölümler 20 dk mı ne bi oturuşta bitiveriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 müzik seçimi ne kadar iyi bitirdim bugun 6/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 (düzenlendi) ilk sezon bitti. fargo nun light versiyonu gibi ama iyi anlamda. netflix te değildi heralde başlık açıldığında başlıkta yazmıyor. fargo kokan teenage li yol hikayesi. ama teenage dizisi basitliğinde değil. kızın aksanının tatlılığı yüzünden geriye sarıp sarıp dinlemekten 20 dakikalık dizi yarım satte bitiyor. baya izlenebilir bir dizi. Ocak 11, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 2. sezonu da var. baya keyifli dizi gerçekten. uzaktan bakıldığında gençlik dizisi gibi gözükse de artık neyin etkisi bilmiyorum baya izletiyor keyif veriyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 ilk bölüm 15 dakika felan bende okullu teenage dizi sandım sonra değişti birden. sevdiğim bütün dizi film felan ne varsa hepsinden bir şey almışlar ortaya karışık american beauty natural born killers donnie darko fargo daha bir sürü. hepsi değil ama müzikler https://open.spotify.com/playlist/4PnvKjsjPBxYIaie6X8e1G?si=W0rGjsHbQCaj57o9d_-9Ww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Kızın bazı mimik ve hareketleri tekrar tekrar geri alıp izlettiriyor. Spoiler eleman baya tırt da kız baya başarılı. Özellikle s2e3'te arabayı kaptırdıkları yerde kızın bir BRILLIANT tepkisi vardı o sahne komple baya başarılı kız açısından bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 izlerken rol yapmıyomu acaba normalde nası bi insandır diye düşündüğüm oldu. bitince internette aynı yorumları gördüm. normalde nasıl biri olduğunu merak ediyorum felan yazmış bir sürü kişi. ingiliz aksanını çözmeye başladım sayesinde. aığ nevığ du de - i never do that. birde ingilizce nasıl okunur bilmeyen türk gibi thanks diyor. Tanks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar