Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yıl olmuş 2018

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Rave said:

neyin tersini yapıyorum abi? sen gidip ergen diye hakaret ederek tartışmasını bilmeyen adamlara yönetici olarak '' birader düzgün tartış! '' demiyorsan hata bende olmamalı.

'' ID / FAV yeni '' nin yanında ünlem var basıyorsun ona sonra döşüyorsun. Sinir stresse gerek yok.
Mesaj tarihi:
ya konuya ilk giriş postu "sana ne lan" ikinci postu da şu

said:
hayatında topa vurmamış balkon çocukları ''ıyy futbol'' diye bıkbık yapıcağınıza gidip kendi ilgi konularınızdaki topiklere birşeyler yazın da o konuya ilgisi olanlar okusun ozaman.

her ilginizi çekmeyen konuyu veya kişiyi etiketlemeye amma da meraklısınız.

sonra "YÖNETİCİ BEY YARDIM EDİN", "BANA YÜKLENİYORLAR" xd
Mesaj tarihi:
20 kişi saldırıyorsunuz entelLektüel birikimi derya olmuş adama sonra sizi bozunca zorunuza gidiyor........................................

Hayır adam bir de Salome izlemiş aynı kulvarda bile değilsiniz amınısk.......................................................
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Cokomantis said:

izlerken tribünlerdeki tipleri görüp üzülmüyorsan sıkıntı yok :)

o işler değişiyor ya..

en ucuz bilet 170 lira, bir tribün vip biletler 1000-1500 zaten
kaçak giriş yok

herkes kendi koltuğuna gidip oturuyor falan.

zaten eski tribüncülerin ağlamalarına bak anlarsın tribündeki dönüşümün büyüklüğünü

tribünlerdeki tipler demek bayaaaa ezbere konuşmak oluyor şuan.

"tribündeki tipler" derken hakkaten tribündeki tipler'i kast etmiştim. o "tipler" dediğim kesim şu ya da bu sebeple gitmiyorsa/gidemiyorsa "kaavedeki tipler" diye değiştiriyorum.

izleyen "tipler" işte :)

"biri gerekli biri gereksiz işine gelince" cevabı için de; evet abi biri gerekli biri gerekli değil. facebook, twitter, instagram vb birer platform. ve 2018'de hepsi olmasa da bunlardan ortaya karışık bir şekilde kullanmak must eşin dostun kullanıyorsa. öbürü spor dalı. a sporu yerine b sporunu takip etmeyi tercih edebilirsin.

bir de kimi benim "gerekli" dediğim platformdan nusret'i takip eder boş boş, kimi "manken ifşaaaaa" diye hesap bulur onu lurk'ler, kimi haber kanallarını feed'lerini ekler çünkü paranoyaktır bi yerde yol mu kapanmış bonba ihbarı mı var takip etmek için, öbürü sadece arkadaşlarıyla muhabbet için kullanıyordur vs. gereklilik/gerekli olmaması kişinin kullanımına göre değişiyor. takip edilen kanallar/feed'ler için söylenebilir gereklilik/gerek olmaması, platformun kendisi için değil. acun'la karısını falan takip etmek de gereksiz bence, sen de öyle diyorsan topic aç beraber giydirelim :)
Mesaj tarihi:
ad3m said:

20 kişi saldırıyorsunuz entelLektüel birikimi derya olmuş adama sonra sizi bozunca zorunuza gidiyor........................................

Hayır adam bir de Salome izlemiş aynı kulvarda bile değilsiniz amınısk.......................................................

şakşakçılık yapacağına derdin varsa özelden yaz.
Mesaj tarihi:
Futbolla ilgili sevilecek tek şey, maçın sonunda birbirine giren taraftarlar bana göre. Sanki discovery channel da doğal seçilimle ilgili belgesel izlemiş gibi oluyorum.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

applev0dka said:

Cokomantis said:

izlerken tribünlerdeki tipleri görüp üzülmüyorsan sıkıntı yok :)

o işler değişiyor ya..

en ucuz bilet 170 lira, bir tribün vip biletler 1000-1500 zaten
kaçak giriş yok

herkes kendi koltuğuna gidip oturuyor falan.

zaten eski tribüncülerin ağlamalarına bak anlarsın tribündeki dönüşümün büyüklüğünü

tribünlerdeki tipler demek bayaaaa ezbere konuşmak oluyor şuan.

"tribündeki tipler" derken hakkaten tribündeki tipler'i kast etmiştim. o "tipler" dediğim kesim şu ya da bu sebeple gitmiyorsa/gidemiyorsa "kaavedeki tipler" diye değiştiriyorum.

izleyen "tipler" işte :)

"biri gerekli biri gereksiz işine gelince" cevabı için de; evet abi biri gerekli biri gerekli değil. facebook, twitter, instagram vb birer platform. ve 2018'de hepsi olmasa da bunlardan ortaya karışık bir şekilde kullanmak must eşin dostun kullanıyorsa. öbürü spor dalı. a sporu yerine b sporunu takip etmeyi tercih edebilirsin.

bir de kimi benim "gerekli" dediğim platformdan nusret'i takip eder boş boş, kimi "manken ifşaaaaa" diye hesap bulur onu lurk'ler, kimi haber kanallarını feed'lerini ekler çünkü paranoyaktır bi yerde yol mu kapanmış bonba ihbarı mı var takip etmek için, öbürü sadece arkadaşlarıyla muhabbet için kullanıyordur vs. gereklilik/gerekli olmaması kişinin kullanımına göre değişiyor. takip edilen kanallar/feed'ler için söylenebilir gereklilik/gerek olmaması, platformun kendisi için değil. acun'la karısını falan takip etmek de gereksiz bence, sen de öyle diyorsan topic aç beraber giydirelim :)

abi ilk mesaja geliyoruz kocaman bir SANA NE demek istiyorum...

ya adam ister at yarışı izler, ister tenis, ister golf, ister curling izler sana ne ya sdsafas

sen mi karar veriyorsun hangi sporun diğerinden daha üstün olduğuna, daha elit ve kaliteli insanların bunu yapıp zevk aldığına bu nasıl bir kafa...

X- dota oynamayın çok noob var, gidin pubg oynayın
Y- e ama ikisi bambaşka oyun ?
X- olsun dotayı aptal cahiller oynuyor, pubg elit oyunu onu oynayın.
Y- ama ben dotayı sevdim en başta ?
X- dotayı oynayanların hepsi aptal hiç mi bakmıyorsun kimlerle aynı oyunu oynadığına ya ?

isteyen karı kız takip eder sosyal medyada, isteyen bilim teknoloji..

salın insanları neden hep sizin gibi olsunlar istiyorsunuz bırakın neyi seviyorlarsa yapsınlar, kimseye zarar vermedikleri sürece alla alla illa bir "herkes benim gibi olsun çabası".. so much akp kafası
Mesaj tarihi:
^
Cokomantis said:

abi "ne var abi seviyorsa sevsin bırakın <3" ile çomarlara cahillere denen "ne var yea saygı duyun görüşlerine" arasında paralellik var. no quarter eşiğini aşmadık mı sizce?

[hr]
[hr]
[hr]

ha bi de "X- dotayı oynayanların hepsi aptal hiç mi bakmıyorsun kimlerle aynı oyunu oynadığına ya" demiyorum ki, "tipler"i görünce üzülmüyorsan sorun yok diyorum :)
Mesaj tarihi:
bunu alıntılamak için sayfalarda geziyordum :D

ya tuttuğu takıma laf söyledi diye birbirini bıçaklayan insanların "YAYGIN" olduğu bir communityden bahsediyoruz tabii ki laf söylenecek sevenine de ne bekliyorsunuz ki :D

"CİMBOM KOCAN GELDİ" diye pankart açan (kim açtı bilmiyorum ilgim de yok) leş bir kitlesi var işte ülkede futbol fanlığının.

sizin farklı olmaya çalışmanız durumu etkilemiyor. biri demişti arka sayfalarda "bu kadar cahil adamın zevk aldığı şeyden zevk alıyor olmamda bir sıkıntı yok mu acaba" diye oturup düşünürdüm diye.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

Cokomantis said:

abi "ne var abi seviyorsa sevsin bırakın <3" ile çomarlara cahillere denen "ne var yea saygı duyun görüşlerine" arasında paralellik var. no quarter eşiğini aşmadık mı sizce?

ha bi de "X- dotayı oynayanların hepsi aptal hiç mi bakmıyorsun kimlerle aynı oyunu oynadığına ya" demiyorum ki, "tipler"i görünce üzülmüyorsan sorun yok diyorum :)

bir oyuncunun X oyunu yerine Y oyununu sevmesi, bir insanın A sporu yerine B sporunu sevmesine saygı duyun söylemi ile.

"bence dünya yuvarlak değil düz" diyen aptalların görüşüne saygı duymayı eşit tutuyorsan sorun bende değil sende...
  • Yeni Oluştur...