applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 okuduğunuzu anlamamaktan kaynaklı olabilir.. koç ailesinin reklama ihtiyacı var gerçekten inanılmaz derecede.. yoksa vergi rekortmenliğinde 1. sıradan düşecekler... futbol ne ya barzo barzo izliyorsunuz. anime ne ya çocuk musunuz hala izliyorsunuz oyun ne ya büyüyün artık olgunlaşın twitch ne ya mal mısınız kendiniz oynasanıza.... metal müzük mi dinlenir öyle kafanı sallıyon beyin hücrelerin ölecek biraz insanları salın kim neyden zevk alıyorsa öyle yaşasın, elinde çekirdek apartman girişine pusu kurmuş menopozlu teyze rpsi yapmaya gerek yok herkes sizin izlediğiniz dizi izlemek, sevdiğiniz filmi sevmek, hayatta zevk aldığınız şeylerden zevk almak zorunda değil.. bu başkasının zevklerine saygı duymak falan filan da değil, konu futbol bile değil.. konu bom boş olmanız sorry ilk posttan futbolu çıkar yerine peynirli makarnayı koy en ufak fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 abi @neutrino'nun postuna verdiğin cevapta ali koç'un kendini bir yere ait hissedebilmek için fenerbahçe'ye oynadığını söylediğin yer alıyor. bence sen yazmayı bilmiyorsun yoksa burada okumada falan sıkıntı yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 evet koç holding yönetim kurulu üyesi kendini hiç bir yere ait hissetmediği için fenere yamıyor kendini.. yalnız kaldığında çok acı çekiyor çünkü bir baltaya sap olamadım bari futbol ile bu açığı kapatayım diyor, tribündeki hallerini de görüyorsunuz ali koç'un tam bir eğitimsiz cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 futbol benim için sadece bi spor tenis, basketbol, hokey falan konuşmaktan farkı yok benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 evet sen bunu demişsin demek istemesen de işte lol. bir sektörün ne kadar leş olduğu ile o sektörden para kazanılamaması gibi bir ilişki yok ayrıca bildiğin gibi. ülkenin popçularına bakabilirsin mesela, ne kadar leş olsalar da eşek gibi yatırımcılar var arkalarında. bu onların leş bir sektör ve dinleyenlerinin de leş olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama. neyse omzumun arkasından izleyen tim hissettim hammerı yemeden gideyim ben bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 popçuların arkasında leş bir sektör var diye dinleyenler neden leş oldu şimdi ?? hollywood'da taciz, tecavüz olayları dönüyor oyuncular, yapımcılar, yönetmenler arasında o zaman tüm film severler potansiyel tecavüzcü mü oldu vay anasını hayattan soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 tecavüz taciz olayları ile hollywood sektörünün ne kadar yozlaşmış olduğu değil ki konu. belli bir aktivite ve basit zevkler üzerinden çok güzel tüme varım yapabileceğindi benim demek istediğim. normal insan kulağına sahipsen türk popunun leş olduğu gerçeğini kabul edebilmen gerekir. değil diyorsan da futbol konusunda saydığımız gibi cahillikten süre gelen ve bunun güzel bir müzik olduğunu düşünen kitleye çıkarız. aynı yol yani. futbol özellikle türkiyede leş, ortamı da leş. diğer spor dalları gibi değil. savunduğunuz şey ülkede bu abi işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 applev0dka said: futbol ne ya barzo barzo izliyorsunuz. anime ne ya çocuk musunuz hala izliyorsunuz oyun ne ya büyüyün artık olgunlaşın twitch ne ya mal mısınız kendiniz oynasanıza.... metal müzük mi dinlenir öyle kafanı sallıyon beyin hücrelerin ölecek türk popu mu dinlenir müzik kulağınız mı yok ya. hollywood mu izlenir tecavüzcü müsünüz ya x mi yapılır y misinz ya ??? biraz insanları salın kim neyden zevk alıyorsa öyle yaşasın, elinde çekirdek apartman girişine pusu kurmuş menopozlu teyze rpsi yapmaya gerek yok herkes sizin izlediğiniz dizi izlemek, sevdiğiniz filmi sevmek, hayatta zevk aldığınız şeylerden zevk almak zorunda değil.. bu başkasının zevklerine saygı duymak falan filan da değil, konu futbol bile değil.. konu bom boş olmanız sorry ilk posttan futbolu çıkar yerine peynirli makarnayı koy en ufak fark yok neyse ki her boku en iyi siz biliyorsunuz siz de olmasanız insanlık nereye giderdi ne yapardı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 applev0dka'cığım burası yeni Türkiye tabii ki ben ne seviyorsam herkes onu sevmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 said: Aslinda bir yerde dusunmek de lazim, “bu kadar cahil herif bu futbolu seviyorsa ben neden seviyorum, bu tiplerle ayni potada olmayayim” diye. ozeti budur. gereksiz tepki gosteren ergen bagirmis, mutlu kasli adami makaraya almis. yukarida yer alan mesaj ile de son yanit verilmis. konuyu kapatabilirsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 paradoksalkedi said: futbol özellikle türkiyede leş, ortamı da leş. diğer spor dalları gibi değil. savunduğunuz şey ülkede bu abi işte lol ülkede futbol dışında spor yok ki ??? basketbol izlemeye yine futbol taraftarı gidiyor, futbolda neyse baskette o, adam salonun içinde torpil patlatıyor maç yarım kalıyor falan. tekerlekli sandalye basket maçına gidip engelli sporcu dövüyor.. tenis mi ? forumda tenis yorumu yaptım diye süper zeki futbol fanatiği 2-3 velet 3 ay dalga geçti benimle voleybol ? derbilerde maçlar yarım kalıyor, onun dışında 5 kişi izliyor falan f1 pisti şuan apaçi drift merkezi ne başka sporu ya sdsafas ben hiç bir zaman futbol ortamını savunmadım, sen hala anlamıyorsun olayı. olay futbol değil diyorum, insanlar bundan zevk alıyorsa salın diyorum. neden siz X'den zevk almıyorsunuz diye alan insanları küçük görebileceğinizi düşünüyorsunuz ki diyorum ama anlatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Futbol leş değil. Ülke leş. Futbol kadar tenis taraftarı olsa tenise leş diyecektin. Futboldan bağımsız bir durum var. O işin çözümü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 futbol seven bütün ülkeler leş ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 tamam ülkede sporun gelişmemesinin sebebi, futbol dışında diğer spor dallarının meh kalmasının (basketbol öyle değil gerçi) ve futbol ortamının da bu kadar leş olmasının sebebi cahillik. kendini sıfır geliştirmiş, hiçbir zevki ilgi alanı olmayan insanların kendilerini adayabilecekleri iki şey var. biri din diğeri holiganlık. hatta dini de holigan gibi yaşadıkları için böyle oluyor. din de bi fanatizm neticede. fanatizmin en çok görüldüğü toplum cahil toplumdur, dini de fanatizmle yaşarlar, siyaseti de fanatizmle. birebir bizim ülke işte. ben futbol yasaklansın mı diyorum başlık öyle açılmış olabilir de o işin trollüğü değil mi? gelip paticik'te de hatta garbage'da da gelip şu community hakkında iki sövemeyeceksek nerede yapalım bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Fin said: futbol seven bütün ülkeler leş ama ya. izlanda değil ilginç bir şekilde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 yine futboldan bağımsız söylüyorum. bir kaç örnek gösterip tüm kitleyi öyle gösterdiğin zaman komik bile olmuyorsun, böyle genellemeler baya üzücü oluyor yazan için.. şimdi 1 maç biletine 1500-2000-3000 lira vermiş şirket CEO'su doktor adama falan eğitimsiz, cahil gibi nitelendirdiğin kitlenin içine attığın zaman ağzımla gülmekte zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ülkenin ceo'su da zengini de leş çünkü :D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 yorumlar videodan daha güzel sdf Akla bak sen futboldan zevk almıyorsun diye tu kaka mı oldu.futbol sanattır, zekadır,disiplindir,kültürdür.satranç ne ise odur.o topu kaleye sokmak zekâ ile oluyor sanat ile oluyor ve hatta kültür ile oluyor.Zannettiğiniz gibi olsaydı para devi kadrosundan dünya yıldızları eksilmeyen real madrid her sene şampiyon olurdu.futbol zekadır bkz. Mourinho. Futbol sanattır bkz. Messi , Ronaldinho , Alex bu adamlar sanki kuğu gölü ,fındıkkıran balesini icra eder gibi her hareketlerinde bir estetik her hareketlerinde bir mesaj vardır.futbol kültürdür bkz. Barcelona yıllardan beri gelen artık herkesin bildiği sistem neredeyse üstün zekalı adamlar tarafından bile aşılamıyor çünkü arkasında muazzam bir kültür var beşiktaşda öyle kadrosu fenerbahçeden veya galatasaraydan daha iyi olmamasına rağmen o takım kendi kültürünü oluşturmaya devam ediyor .eğer olaya materyalist bir açıdan bakarsanız sanatta boş işdir.zaten celal bey insanlara sarf malzemesi gözüyle bakan birisi ondan bu konulara saygı göstermesini beklemek abes Not: beşiktaşlı değil fenerbahçeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 şu topik resmen bir türkiye özeti ya. bir taraf '' ben bunu seviyorum niye bana karışıyorsun? '' diyor, diğeri '' hayır sen onu sevdiğin için malsın hölölö '' diye zırvalıyor. sonra gidip başlarındaki adam ve tayfası bunlara aynısını yapınca ''ah türkiye vah türkiye''. yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 dasaaa said: said: Aslinda bir yerde dusunmek de lazim, “bu kadar cahil herif bu futbolu seviyorsa ben neden seviyorum, bu tiplerle ayni potada olmayayim” diye. ozeti budur. gereksiz tepki gosteren ergen bagirmis, mutlu kasli adami makaraya almis. yukarida yer alan mesaj ile de son yanit verilmis. konuyu kapatabilirsiniz bence. her içinde bulunduğun ortama karşı bukadar elitist isen bu kafayla ozaman facebook,twitter,instagram,tinder zart zurt ta kullanma. leşlik bolca var oralarda da. ergen babandır ayrıyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 abi "ne var abi seviyorsa sevsin bırakın <3" ile çomarlara cahillere denen "ne var yea saygı duyun görüşlerine" arasında paralellik var. no quarter eşiğini aşmadık mı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 _Rave said: dasaaa said: said: Aslinda bir yerde dusunmek de lazim, “bu kadar cahil herif bu futbolu seviyorsa ben neden seviyorum, bu tiplerle ayni potada olmayayim” diye. ozeti budur. gereksiz tepki gosteren ergen bagirmis, mutlu kasli adami makaraya almis. yukarida yer alan mesaj ile de son yanit verilmis. konuyu kapatabilirsiniz bence. her içinde bulunduğun ortama karşı bukadar elitist isen bu kafayla ozaman facebook,twitter,instagram,tinder zart zurt ta kullanma. leşlik bolca var oralarda da. ergen babandır ayrıyetten. yok yaw, babam mesela olgun adam. baba adam. boyle senin gibi rage'e girip de sinirlecek birisi degil. futbol da sevmez. topa az sert vurulup da disari gidince futbolcuya kufretmez. ilkel insan degil yani. sakin ol brate. derin nefesler. hepsi gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 ward dikmeyenlere sövüyor ama dimi suka blyat ruski shit falan diye sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Sans eseri futbolu sevmiyor diye seviye atladigini sananlar da burada mi ☝ Bana daha kolay recep ivedikten de vurabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar