topsakallihitler Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 selamlar, ben bu meretten cüzdanıma para yüklemek istiyorum. daha doğrusu ps plus üyeliği almaya çalışıyorum. gün içinde birçok defa denememe rağmen direk karttan parayı çekmedi. lakin aynı sistem aynı karttan cüzdanıma para ekledi. 100 lira eklemiştim ilk seferinde. 2. defa 60 lira daha yüklemek istedim(100den sonra 200 koymuş adamlar, ara para yüklemek için öyle denedim.) lakin başarılı olamadım. 2. sefer hiç bir şekilde almadı parayı. nedir ne değildir nasıl çözülür diye bir de buraya sormak istedim. sonynin sitesinde destek için mail atabileceğim bir yer yok ciddi ciddi. telefon nosu koymuşlar bir tane 00 90 444 76 69 diye ama aradığımda numara kullanılmamaktadır diyor. bir yardımcı olabilir misiniz? not: enparadan denedim almayı.
Celtics Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ps store tr'de maalesef o sorun var. belli kartları kabul ediyor, belli kartları kabul etmiyor. sony türkiye'nin teli var sitede, arayıp destek almayı vs. dene.
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 bozuk bildiğin ps store. tam olarak aynı şeyi yaşadım ben de. bir sürü tavsiye var yok adresi şöyle yazın yok aynı yazın yok farkı yazın, hepsi hikaye. bir hafta sonra denediğimde düzelmişti kendiliğinden.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 ben de cüzdana para atarak alıyordum. bir ay önce karttan direkt çekmişti. bir ay sonra aynı karttan çekmedi, ama cüzdana atmak istediğimde çekti. saçma sapan çalışıyor. mantığı yok yani kimse yardım edemez o konuda sdafkh
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 benim gayet çalışıyor %10 komnisyonla istediğiniz oyunu alırım
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 senin futbol banına bi müdahale gerek artık, uslandın mı sadfasd
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 DarKRideR said: senin futbol banına bi müdahale gerek artık, uslandın mı sadfasd Talisca'nin gördüğü sarıda ceza almistim. Bugun cüneyt clichy'e kirmizilik pozisyonda sari bile vermedi.. Ben uslansam da hakemler uslanmiyor sdfsfs
Öne çıkan mesajlar