senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 o değişik bir psikoloji, bende de var. Son taşınmamda ben de adamlardan çok çalışmışımdır muhtemelen. Bir de temizlikçi çağırmadan önce evi temizleme huyum var, ev kirli olunca temizlikçiye ayıp olcak diye düşünüyor bilinçaltım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 ufak tefek şey dışında ellemem ben vallahi çünkü çoğu zaman enayi sanıyor adam seni. türkiye'de yaşamayı öğreniyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Ahali selamlar, 400 takipçi olmak üzereyim, ufak ufak da bir kitle oluşmaya başladı düzenli gelen (evet ağırlıklı olarak 18 yaş altı) Followlarınıza, 5-10 dk da olsa yayını açık tutmalarınıza, chat'e uğramalara talibim. Bu geçirdiğimiz son 7 - 8 ayı aslında daha çok kendi oynamak istediğim oyunlar ile geçirdim, biraz da oynamakta geç kaldığım single'lara ayırdım. Bundan sonrasında daha güncel oyunları oynamaya çalışıcam, yeni release olanlar vs. Veyahut 'abi şunu oyna' denilen oyunlara, twitch'te popüler olan oyunlara falan kaymaya çalışıcam daha çok. Şu an bi 6 - 7 oyunu belli bir rotasyonla oynuyorum aslında. Şu Just Chatting tarafına da ağırlık vermeye başladım 1-2 haftadır, yeri geldiğinde sırf sohbet muhabbet için de yayın açıyor olucam. Takip edenler sağ olsun ufaktan Youtube'a, Instagram'a klip vs. de koyuyor. Öyle işte küçük bir update olsun dedim. Eyvallah destekler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 bastım takibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 unfollowdadım ben de. en başında niye bastıysam inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 beğendiğim bir yayıncı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 çok kalabalık olmuş ben de unfollow bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 snopy mikrofon ve webcam alan twitche koşuyo arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 yakında soyunmaya başlayacak ondan korkuyoruz. such a slut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 4-5 kere açıp kapattım o total viewlarda benim de hakkım var ileride değerlenirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Jeeztro said: unfollowdadım ben de. en başında niye bastıysam inanılmaz. al benden de o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2018 beğendiğim bir yayıncı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne Çıkarılmış Yorum -Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Konuyu açan Öne Çıkarılmış Yorum Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Hazır forum yeni açılmışken up'layayım bunu da önümüzü görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 İNANILMAZ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 FİŞEK GİBİ KARDEŞİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git