Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Neden? Insanlar bunu neden yapar? Masaustunun mobil olmadigini kavramayi reddiyorlar inatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 gerge içmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 alpha sürüm o. eskisine geri dönebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 yorumlari gosterime acip kapamaya yarayan + ve - tuslarina ayar olmus bence kucukler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 bir şey değişmemiş ki nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 yorum gecmisini mi diyor acaba slint'in alpha dedigi o mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 pcyi acmaya usendim, nolmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 gerge mistisizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Arayuz degismis, mobil arayuz gibi bir sey olmus. Leave, eskisini istiyorum tusuna basinca da gitmiyor. Cookie sildim, acinca tekrar girdi aynisina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben Reddit Enhancement Suite kullaniyorum hersey ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 bi screenshot atmak kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 öf 2 gündür beni de geçirmeye çalışıyor lanet olası. hakikaten rezalet olmuş gözlerim kanadı. konu başlıklarını da siyah/koyu gri yapmışlar, okunmuyor. neyse ki eskisine geçilebiliyor hâlâ. umarım kaldırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Reddit bir kac senedir iyi patladi, uzun zamandir voat`da takiliyorum da onlar da irkcilik konusundan cok abartiyorlar ama en azindan reddit gibi sansurleme yok. Yeni dizayn tam felekat olmus, mobile icin bile cok kullanisli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Serena williams. Yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 voat güzel ya. redditten sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 +sı ne voat'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 sansür yok. bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Norak said: ben Reddit Enhancement Suite kullaniyorum hersey ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 voat yerine /pol/ takilin trumpculuk, aryancilik oynamak hosunuza gidiyorsa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 işte aradığım ortam https://i.gyazo.com/b225f30c8511918f1b10657f559d3838.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 I would gas you :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Limitli moderasyonun (kuralların belli olduğu ve dışına çıkılmadığı) gerekli olduğunu düşünüyorum reddit gibi çok büyük yerler için. Bizim gibi kendi aramızda takıldığımız yerlerde bile gerek bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 acayip nsfw subları var paylaşırım isteyenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar