tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Memnun kaldığımız önereceğimiz ekipmanlar ve tavsiye arayanlar için böyle bir başlığımız olsun Olmazsa olmaz ucuz ama işlevsel aletler: barfiks demiri, resistance band, trx tarzı strap, furniture sliders(veya kaygan zemin+havlu, karın için) Daha fazla yatırım yapacaklar için elbette plaka ve barlar Gerçek bir gymden eksiğimiz olmasın diyenler için bench ve squat rack Aşağı indikçe value azalıyor. En üstteki ekipmanlarla üst vücudu sağlam çalıştırmak mümkün. Bayadır uzağım spora o yüzden kesin aklıma gelmeyen genius bi alet vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 pek değerli bir pati için duvara monte iyi bi barfiks demiri ve trx veya benzeri strap çözümü arıyorum bu aralar. var mı bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 dechatlonda 15 liraya gripper var 10-40 kilo ayarlanabilir, ben aldim guzel gayet siz de alin begenmezseniz camdan atarsiniz, 15 lira sgakdhaf ek olarak rounded shoulder olayi varsa, yani bilgisayar kullanimi vs. yuzunden omuzlariniz onde duruyorsa su lastikten alin https://www.hepsiburada.com/delta-pilates-bant-3-lu-set-ds-490-tere-bant-set-p-SPORDELTA451?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=EAIaIQobChMIperO9s3P2QIVCjPTCh1N2A2AEAQYAiABEgLSvPD_BwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 yoga mati yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 ben geçen yıl baktığımda şöyle basit bi squat rack bulamamıştım türkiyede. https://www.amazon.com/Topeakmart-44-5-72-Adjustable-Dipping-Station/dp/B077TX31BJ/ref=sr_1_11?s=exercise-and-fitness&ie=UTF8&qid=1520067539&sr=1-11&keywords=squat+rack power rack satıyorlar hep o da 2000 lira civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 rafcilarda vardi abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 µh said: dechatlonda 15 liraya gripper var 10-40 kilo ayarlanabilir, ben aldim guzel gayet siz de alin begenmezseniz camdan atarsiniz, 15 lira sgakdhaf ek olarak rounded shoulder olayi varsa, yani bilgisayar kullanimi vs. yuzunden omuzlariniz onde duruyorsa su lastikten alin https://www.hepsiburada.com/delta-pilates-bant-3-lu-set-ds-490-tere-bant-set-p-SPORDELTA451?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=EAIaIQobChMIperO9s3P2QIVCjPTCh1N2A2AEAQYAiABEgLSvPD_BwE quality post. gripperı sepete ekledim dana22 said: rafcilarda vardi abi.. shitpost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 µh said: ek olarak rounded shoulder olayi varsa, yani bilgisayar kullanimi vs. yuzunden omuzlariniz onde duruyorsa su lastikten alin https://www.hepsiburada.com/delta-pilates-bant-3-lu-set-ds-490-tere-bant-set-p-SPORDELTA451?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=EAIaIQobChMIperO9s3P2QIVCjPTCh1N2A2AEAQYAiABEgLSvPD_BwE abi ben bu tip aletlerden çok korkuyorum ya. sanki lastik ortadan yarılacak ÇPATH diye yüzümde patlayacakmış gibi hissediyorum. "aahaha kardeş onu koparacak kadar gücün varsa zaten çalışmayı bırak" dediğin de duyar gibiyim ama paranoya. böyle bir şey yüzüme çarpsa hayatımın geri kalanını esmer smiling smiley olarak yaşarım hakkaten sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 ellerinle tutup omzunu geri atmaya calistigin icin oyle koparsa olduk tari bir direnc olmuyor. ayakla falan yapilanlarda ben de korkarim xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 bence kardio için kum torbası ve atlama ipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 ab shaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 goldbären said: µh said: ek olarak rounded shoulder olayi varsa, yani bilgisayar kullanimi vs. yuzunden omuzlariniz onde duruyorsa su lastikten alin https://www.hepsiburada.com/delta-pilates-bant-3-lu-set-ds-490-tere-bant-set-p-SPORDELTA451?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=EAIaIQobChMIperO9s3P2QIVCjPTCh1N2A2AEAQYAiABEgLSvPD_BwE abi ben bu tip aletlerden çok korkuyorum ya. sanki lastik ortadan yarılacak ÇPATH diye yüzümde patlayacakmış gibi hissediyorum. "aahaha kardeş onu koparacak kadar gücün varsa zaten çalışmayı bırak" dediğin de duyar gibiyim ama paranoya. böyle bir şey yüzüme çarpsa hayatımın geri kalanını esmer smiling smiley olarak yaşarım hakkaten sdfs. Su zamazingoyu dogru kullanacagimiz hareket/hareketler nelerdir? Videolari varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 ben hepsiburadadan delta marka barfiks direği aldım iki duvar arasına sıkıştırmalı. 100 kiloyken beni rahat taşıyordu, 110 kilo arkadaşımı da taşıdı. olm sikko bir direk bu dayanmaz lan diyodum alırken ama hmmpfs yani. onun dışında decathlondan minder vb aldım orta ölçekli olanından eh işte yani idare ediyor, bir kere daha alırsam en kalın etlisinden alıcam direkt. yine delta marka dumbell seti almıştım onlar da arada bir gevşiyor ama fiyat performans iyi diyebilirim. bir kaç tane de ufak tefek şeyler aldım işte ön kol güçlendirici bilek güçlendirici falan filan. ilerde bi istasyon alcam galiba. decathlonda çok şık ve orta ölçek fiyatlarda aletler var. mesela şu çok tatlı https://www.decathlon.com.tr/bm530-mekik-sehpasi--id_8288744.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 ha bir de asmalı bi kum torbası almak istiyorum ama asacak yer problem gibi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Fistan said: ab shaper https://www.youtube.com/watch?v=EMs-4fUZd-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 sonu iyiydi :) Bu arada ab shaper cok güzel karın kası yakardı ya ,yanda yapabiliyordun fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 sanssizsansli said: ha bir de asmalı bi kum torbası almak istiyorum ama asacak yer problem gibi şimdilik. amazonda şöyle bişi görmüştüm https://i.imgur.com/0zNbbPd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 baya güzelmiş o ya bence alnır eve yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 torbaya vurdukça zangırdayan tüm apartman... Ve en sonunda kapıya birer birer gelen komşular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 onun için en güzeli bodrum kat olacak da tabi ki amerikan rüyası işte. Benim arkadaş yaptı bodrum kat 3 odaya bölünmüş, depo, sinema odası ve spor ekipmanları şeklinde. hoş hevesini aldıktan sonra bidaha kullanmadı gibi. Arada aklına eserse koşu bandına çıkıyor 5 dk o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Bodrumu olan ev hayalim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 bodrumu olan evde bodruma seks odasi yapilir. gay gibi spor salonu yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 seks için odaya ihtiyaç yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 oyuncaklisi icin ihtiyac var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 olm fetisi olan var, striptiz seveni var. herkesin kendine gore bir dusuncesi var sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar