neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Esh cekici yemis agzina agzina, ne oldu konu var mi? Kim neden banlandi konusunu da kilitlemissiniz zaten (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 en son şurda tim'e diss atmıştı galiba https://forum.paticik.com/read.php?40,7827362,page=506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 fenerasyon :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Bisey yokmus ya meh, tim cocuklasmis, lafi yiyince agirina gitmis besbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 muz forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 ya sev ya terket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 yok la dalgasina banlamistir, orada birsey yok ciddi banladiysa o konudan komik tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Aranizda Esh'i `parti kur oy vericez` diye gazlayanlar varmis lan. Kim onlar? dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 paticik ne zamandan beri demokrasi de parti kuruluyor? benim bildigim bi elitler var iste, cin komunist partisi gibi oturmuslar tepeye gitmiyorlar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 bana giydiricen diye ne diyecegini nereden girecegini sasirdin resmen. paticik partilerle ya da vekillerle yonetilen bir olusum degil. haliyle parti kavrami yok, demokrasi kavrami yok. hadi yeter bit artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 adalet yok adalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 paticik küçük türkiye olmuş.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 DIKTATOR OLSA BU KONUYU ACABILIR MIYDIN?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 beyler ben sordum mercy oynuyor diye banlanmis. once dedim healer nimettir banlanir mi. sonradan aklima geldi beni heallamiyordu hic. ban dogru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Tim said: bana giydiricen diye ne diyecegini nereden girecegini sasirdin resmen. paticik partilerle ya da vekillerle yonetilen bir olusum degil. haliyle parti kavrami yok, demokrasi kavrami yok. hadi yeter bit artik. oeh tim, su yazdigina bak bi yani. ciddiye alma diye smiley koymustum sonuna yetmemis. easy tim, easy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Tim gitse yerine kim gelecek? Esh mi? Bi kere onda liderlik vasfı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 şakasına banlamış ya yarın açar. panik yapılacak bir durum yok. zenginlere bir şey olmaz bu ülkede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 ilk sakasi degil o zaman sdfs duygularina hakim olamamis emotional dombili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Derbi gecsin acariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 yalnız demokrasi yoksa birgün editör de darbe yapıp indirebilir. ritalin cuntası gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 ritalin masa'nin ya, editorunki lithium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 esh derin paticik değil mi? ondan banlanmıştır tim'in tapeleri çıkar yakında...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Crypto topiclerinin vazgecilmezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 1. Paticik'teki derin Overwatch yapılanmasında bu hafta büyük infial yaşandı. 2. Kripto-reinhardtçı yönetim, Esh'in medyaya yansıyan yorumlarından sonra küplere bindi. 3. Paticik vesayetine sırtını dayamış olan Esh'in "çinko" yorumu, Patisaray'ın koridorlarında öfke çığlıkları yankılattı. 4. Kamuya yansıyan demeçlerden sonra eski elitin sembollerinden Esh banlandı. 5. Adetullahtandır, ban çekicini çabuk düşüren, "Balyoz"un ağırlığını kaldıramaz. 6. Korkma, titre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Nüans ??!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar