Celtics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 hepsiburada'nın janjanlısı. şu anda ama. değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 valla prime videoyu felan geçtim bari favorilere ekle butonunu açsalardı türkiye'ye abi ne kadar zor olabilir yani sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Celtics said: hepsiburada'nın janjanlısı. şu anda ama. değişebilir. Değişir zamanla amazon.de'de de baya bir şey eksikti başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Lan elektronik ürünlerde filtreleme falan da hak getire. En basitinden ekran kartlarında 8gb/4gb filtrele seçeneği bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 amazon.de de yok o, ararken 8gb diye ara filtrelemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 sql query yazsin bence daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 WaNTeD said: amazon.de de yok o, ararken 8gb diye ara filtrelemiş olursun aaaa hakkaten yokmuş lan , tembel herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Ürün koyacaktım, amazon globalde olan kategori yoktu mail attım. Merhabalar, Ben Amazon Satıcı Destek ekibinden Berk, bugün size ben yardımcı olacağım. Mailinizden Amazon'da xxxxxxx kategorisiyle ilgili ürünler listelemek istediğinizi görüyorum. Şu anda amazon.com.tr de bu tür ürün kategorileri açık değildir ve ürün listelenememektedir. Teknik ekibimiz site üzerinde çalışmalarına devam etmekte olup kategoriler sürekli güncellenmektedir. https://services.amazon.com.tr/kategoriler.html linkinden şu anda açık olan kategorilere ulaşabilir ve takip edebilirsiniz. Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 sex oyuncaklarını ilk günden açmazlar bence de. kötü gözle bakar bizim halk. ondan ekleyememişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 sex oyuncakları konusunda satıcı değiliz, alıcıyız. sequo ile karıştırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 seksoyuncağıalmışbirkızla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 gavattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 sırf ingilizce kitapları doğru düzgün getirseler amazon.com dakine yakın yeter de artar bile. şimdiden üç beş kitap yüklemişler gibi hadi hayırlısı fiyatlar da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ahmet umit spamlemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Sabah ekran fiyatları damar aşırı ucuzdu Ama 1440p olan ekran özelliklerinde 100 falan yazıyordu mesela. Param olaydı direk alacaktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Taksit opsiyonunu şimdi fark ettim. Tanıtım için mail atmışlar, açılan linkte Amazon Türkiye ekibi heyecanlıyız formatında bir video da hazırlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Amazondaki ürün listeleme kadar kötü bir listeleme görmedim... Dolanırken midem bulanıyor resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Amazon'un etkinliğini şimdi gördüm, IoT konusunda uçmuş gidiyorlar :D https://blog.aboutamazon.com/devices/amazon-devices-event-september-2018 Adamlar sonunda kendi mikrodalga ve saatini duyurdu, elbette Alexa'lı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Evet kendi sattığı ürünü 3. gününde kargoya veremeyerek önce Türkiye sonra Amazon olayını kanıtladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 alkjsfhds +1 3 tane urun aldim, ikisi abuk subuk saticilardan, biri Amazon, bilin bakalim hangisi 3. gununde kargoya verilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Millet abaniyodur sisteme ya. Siz de ac gibi ilk gununden saldirmissiniz amk, sanki mal bi yere kaciyo. Al bi hafta sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Valla benim aldigim aletin stok bitiyodu, son 3 diyodu yapistirdim, ertesi sabah nolmus diye baktim stok bitmisti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Olm yalan onlar ya of Az gosteriyo stogu ki kekler hemen alsin diye. Otelcilikte de boyle, SON IKI ODA KALDI ! Yemeyin artik su trickleri , sene 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 ooo son iki oda mi hemen aliyorum 5 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Son Iki Oda - Havlular Degismesin tum muzik marketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar