Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açıldı da tatmin etmedi beni.
yurtdışındaki amazon ürünlerini göremeyeceksem cidden anlamı yok benim için buranın. bir n10, hepsiburada clone'u olmuş gene...

bakalım zaman...
Mesaj tarihi:
Black friday için sevindirici fiyatları çalışıyorlar çalışmasına da lojistik sorunu var şu sıralar. Hayırlısıyla bir başlasam da arada indirim opsiyonu tanımlasam siz değerli patilere
Mesaj tarihi:
"Amazon.com.tr Pazaryeri aracılığıyla kurulan sözleşmelerin tarafı değildir. Pazaryeri işlemlerinin taraflarının aralarında çıkabilecek uyuşmazlıkları kendi aralarında çözmeleri gerekmektedir."

amazon'un kendi satmadığı ürünlerden alışveriş yaparsanız karışmıyo adamlar haberiniz olsun
Mesaj tarihi:
adamlar 1 TRILYON DOLAR istedigini yapar canlari sikilmistir girmistir, bunlarin teknolojileri fena degil ortadoguya acilabilir hb falan sunlara girelim de batiralim demis olabilirler.

1000 MILYAR DOLAR

1000000 MILYON DOLAR

1000000000000 DOLAR
Mesaj tarihi:
Benim teorim şu.

Hepsiburada bir Doğan Holding kuruluşu. Doğan'ları bitirmek için reis sokmuş olabilir ülkeye. Doğan'ları bitirmeye yemin etmiş adam çünkü

Nasıl??
Mesaj tarihi:
abi daha once de yazilmisti ..elemanlarin dusuncesi sana bana mal satmak degil bir ihtimal..bizim su anki sudan ucuz tekstildir ayakkabidir kuyumdur mallarimizi yurtdisina satmak..ha bize sattiklari da tr operasyonlarinin maliyetini kat kat cikartir zaten..
  • Yeni Oluştur...