Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Davuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dasaaa said: simdi vestel'in itin dotune sokulacak urun cikartmadigi, kaliteli urun cikarttigi iddiasi mi var? iddia sahibi vestel calisani mi? vestel telefon sahibi midir? vestel calisani olmasa urunu tavsiye eder miydi? bu tip konularda guduk olani ovenler aklima hep "Nasil bir aktivizm yapabiliriz?" geyigini getiriyor dogrusu. Telefonda kalite gittikçe artacak diyorum. Z20 modeli piyasaya çıkacak. Bundan önceki birçok model yetersizDİ. Şimdi cayır cayır aletler geliyor. Kullanan insanların geribildirimlerini alırsınız. Evet vestel çalışanıyım. Vestel telefonum var ancak android uygulama geliştirmek amaçlı ikincil telefon olarak kullanıyorum.(Birincil telefonum iphone lel) "Tepkimiz daha çok siyasi" diyorsanız eyvallah. Ben teknik anlamda konuşuyorum ve dün hatırladığınız venüs ile yarın gelecek venüsler arasında bir gelişmişlik farkı var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 adamlarin yurtdisina cok daha ucuza sattiklari daha kaliteli markalari var daha ne diyeyim.. ha diger kodamanlarin da var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 gelsin o zaman iyi ise alinir zaten. hicbir firmanin korunmasi taraftari degilim. devletcilik ilkesi bu degil. ozel sektor kendisini koruyabilen bir yapida olmali. iyi firmalar ile mucadele edip, software olarak kendisine iyi bir altyapi saglayip parcalari daha temiz bir sekilde degerlendirebiliyorsa kazanacaktir. su anda vestel telefonlar kotu. hem imaj olarak kotu, hem kalite olarak. olmamis bir sey icin bugunden neden savunalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 2 venus tanirim ..1. milo nun 2. bangles in..3. ye yer yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Z20 o fiyata alinmaz, mallik direk. O islemciye 2200TL verilmez. Ayni fiyata Snapdragon 835 kullanan telefonlari var OnePlus'un, Xiaomi'nin, Nokia'nin. Biraz daha cikarsan (200TL-300TL filan) Sony'nin var Snapdragon 835 kullanan telefonlari. https://www.youtube.com/watch?v=dx1B3dJaVUU Kerizseniz o kadar parayi bayilip Z20 alin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Wishmaster said: Vestel fanboi yaa, hani ne yaptın yolla bir telefon da test edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 80 yaşındaki babanneme Samsung J3 aldık. Kolay modu açınca bütün ikonlar nal kadar oldu :D baya başarılı samsung'un ekranları ya beğendim ben. Büyüklüğü de yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 kolay mode ne ya? anane telefonu kolay mode'da oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Satari said: Wishmaster said: Vestel fanboi yaa, hani ne yaptın yolla bir telefon da test edelim. asddsf Abi kurumda ne fanboilar var anlatamam. ben bizim ofisteki en aykırı tipim. Umrumda değil yani firmanın geleceği vs. Hem biraz rage boi tanklayayım dedim hem de vestelde yalnızca montaj yapılıyo yea kafasına harbiden ayar oluyorum. Ürünler umrumda değil. Burada daha verimli üretim olsun diye endüstriyel işler de yapıyoruz. Endüstri 4.0'a geçiş projeleri falan var elimizde. Monitoring, traceability falan çalışmaları yapıyorum. Kim sallar venüsü adssad edit: bu arada 250-300 tl civarında revizyonlu telefon aldığım birkaç insan oldu. hepsi de annesine babasına aldılar ve bu insanlar venüs telefonlarla işlerini görüyorlar. OP harbiden venüs düşünebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 @Wish random gün ve saatte, işletmeye bir uçtan Ahmet Bey'in diğer taraftan Zeki Bey'in girerek 10-15 kişiyi kovarak haftalık rutini tamamladığı doğru mu? djsajfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Random gün ve saat değil. Cuma 11-11.30 gibi gelirler. İşlerin kötü gittiği bir haftada ofiste kod yazıyordum. Grup müdürümüz geldi, ofisin ışığını kapattı ve "Hepiniz birkaç saat kaybolun." dedi. Nasıl yani dedik? Kamelyalara çıkabilir miyiz diye sorduk, boş takılıyor gibi gözükürsünüz olmaz dedi. Dedim Mustafa bey napalım tuvalette mi saklanalım? Sebebi şu: Zorlu, ofisin ışığının yandığını görür ve içeri gelip neler yapıldığını denetleyebilir. Düzensiz bir şeyler gördüğünde bu müdürlük kime ait diye sorabilir ve kendisini kovabilir. Bunun korkusu. Abi fabrikanın bir ucunda yürüyordu adam. Uzaktan aradan köşeden bakıyorduk. O ilerledikçe biz de diagonal şekilde köşe kapmaca oynar gibi dolanıyorduk fabrikanın diğer köşesinde. YA BİZ NAPIYORUZ ABİ ŞU AN diye hayatı sorguladığım bir gündü. Bundan 7-8 yıl önce ise işten çıkarmaların epey olduğu bir dönemmiş. Cuma günü akşam saat 5'te işten çıkarılacak beyaz yakaların bilgisayarlarının ekranları verileri sabote etmesinler diye bir anda karartılırmış. Milletin borcu harcı olduğu için cuma günleri saat 5e doğru herkes sinir stres olur ve bekleyişe geçermiş. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 o vizyonla çalıştıktan sonra endüstri 5.0 çalışması da yapsa bir cacık olmaz işte böyle patrondan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 endustri 5.0 zaten o..patron fabrikanin bir ucundan girip herkesi kovup cikacak..herseyi makineler yapiyor uleyn diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 abi soyle firmalardan ozellikle urun almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 300e bize de çözsene revizyonlu bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Kendime aldığım 4 ay sonra bozuldu, açılmadı. 1 yıldır çekmecede tutuyordum. Şimdi tamir ettirip ihtiyaç sahibi birine vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 dana22 said: endustri 5.0 zaten o..patron fabrikanin bir ucundan girip herkesi kovup cikacak..herseyi makineler yapiyor uleyn diye.. hahah güldürdün doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 abi vestelle tasak geciyoruz da adamlar avrupanin ucuz tv ihtiyacini gideriyolar bi sekilde. hitachi vestel rebrand, toshibanin bazi modelleri keza oyle. al mesela: Bedava 4k HDR 75" TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 kardes 1500 pound diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 75" de diyo yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Disiplin manyağı bir firma Zorlu. Vestel i bilmem tam ama Bursa'daki iplik fabrikasında dediğim gibi üretim bandına girip biçip çıkıyorlar. Bir de tüm pazarlamacılar zorla Vestel ile geziyor mesai saatinde. Ayfonlar sote yakalanırsan gg asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Nazif Zorlu zaten Yeşildirek'te kumaş tüccarlığı yaparak başlamış. Sorun şu ki koskoca holding sahibi olmasına rağmen Yeşildirek'teki esnaf kafasında huysuz bir ihtiyar gibi yönetmesi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar