Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 beşiktaşta kimler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Talisca ve Pepe yok. Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ve muhtemelen Valbuena yok. İlk defa Fenerbahçe kazanacak diye hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Talişka tff istemedi diye yok zaten. Başiktaş'ın kazanmasını istemiyolarsa kazanamaz. Hakemi yenmek falan gibi söylemler aptalca. Adamın her türlü kararı verme yetkisi varken o ne istiyosa o olacak haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 ne alakası var ya, mesela gs maçında hakem ne yaparsa yapsın gs kazanamazdı, bu kadar komplo teorisi kasmayın, ezen takımın karşısında duramaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 her maçı öyle domine edemiyorsun abi maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 edemeyeceksin tabii ki, anlatmaya çalıştığım hakem vs hikaye edebildiğin zaman, şampiyon olacam diyosan da et zaten artık şu andan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Cüneyt Çakır'ın kırmızıya gerek görmediği bir pozisyon: http://img1.aksam.com.tr/imgsdisk/2013/12/01/011220130101581155007_2.jpg Sen kırmızı yiyip rakip yemiyosa nereye hakemi yeniyosun? Yok öyle bir dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 5. dakikada yanlış kart çıkarsınlar bakayım anca sinirini çıkarmak için fifada AI domine edersin. gs maçında öyle bir ayar yoktu. bu arada emenike yine ben taraftara küstüm oynamıyom diyip formasını çıkarıp gidince oyun soğutunca affeden hakem kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Fb yenerse üzüldüğüm tek olay "defansı iyi yap naıslsa forman bile gol atar" taktiğini ekol olarak uygulayan, o zevksiz o rezil futbolu türk insanına size bu bile müstahak diye yutturan zihniyet alkışlanacak. Aykut bana göre tamamen futbola ihanet eden bir adam. Büyük takımın küçük zihniyetli td si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 aaah diye bagırma efektiyle kendini yere atıyo pozisyonu asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yine kırmızı almasak bare, fener maçlarını ezberledik artık. Mümkünse 11e11 bitsin çok abartı bir şey olmadığı sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 artik fener ezile buzule yenilsin ya..durup durup baliyla sunuyla bunuyla derbileri idare edip prim yapiyor..kacinilmaz son icin sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 bu beşiktaşlıların hepsi kafayı yemiş yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Mac baslamadan topic sel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 brbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 mokoko said: bu beşiktaşlıların hepsi kafayı yemiş yemin ederim nasıl genelliyosun bunu bi anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Computer_keyboard.png böyle yapıyorum valla ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 faceroll gibi ok anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Bosver abi fenerlilerin hepsi boyle iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yok yanlış biliyosun faceroll böyle oluyo http://i.giftrunk.com/p4vjjj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 tamam öyle yapmışsın da random çıkan cümle bu olmuş işte, arkasında bir düşünce yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Bu hafta Türkiye'ye yağışlı hava dalgası gelecek dediklerinde hiç böyle olacağını düşünmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yoo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 yekeyeke said: Bu hafta Türkiye'ye yağışlı hava dalgası gelecek dediklerinde hiç böyle olacağını düşünmemiştim :D yekeyeke said: Hafta sonunun hakemi cüneyt çakır olmuş, TFF üzüldü 5 tane yiyince, bari ligde koruyalım beşiktaşımızı dedi demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar