eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Arkadaşlar, romalılar... Yaklaşın bir hele. Bir arkadaşımıza laptop lazım. İstenilen özellikleri yazıyorum. Max 14inç ekran. İşlemci olarak hızlı (macbook gibi ekranı kapatınca kapansın, açınca hızla açılsın kafası) bir şeylere sahip olsun. Hafif olsun. Klavye türkçe karakterli olsun. Windows olsun içinde. Max 5K olsun bedeli. Bir yardım eli atarsanız çok şükela geçer paticanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 donanıma ne kadar para vermek istediğine göre değişir. iş için istiyorsa GPU gücüne gerek yok 3D modelleme falan yapmayacaksa. https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7370-intel-core-i7-8550u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-13-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-fnt55w82c-p-HBV0000099LZC olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Kendisi avukat. Laptop taşıma işi olduğundan hafif olsun diyor. Hızlı olsun diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Şunu beğenmiş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 alsın geçsin bunu o zaman cok düşünmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 royal blue versiyonu var onun baya iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 eregorn said: Şunu beğenmiş mesela attığım da aynı ağırlıkta hafiflik olarak. 1.5k fark var o da ram ve ssd farkına sayılabilir. çok düşünmesin alsın istediğini öyle çok da fark yok o segmentte hepsi aynı neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 İletiyorum hepsini... Bir bir şikayet ediyorum sizi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 butceye gore Carbon X1, 6th gen cikti ama turkiyede ne bulunur bilmiyorum alabilecegi en iyi bilgisayar tam is icin, GPUsu yok aksam oyun oynayayim derse olmaz yani onun disinda go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 yılan bile oynamayan birisi... oyunlarla işi yok. bizi hor görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 http://www.lenovomarket.com/ThinkPad-X1-Carbon-5-i5-7200U-8GB-256GB-SSD-W10-Pro,PR-947.html dedigim gibi trde fiyatlar biraz yuksekmis.. apple'da falan oyle degil daha ucuz mesela ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 eregorn said: yılan bile oynamayan birisi... oyunlarla işi yok. bizi hor görüyor arti avukat arti para cok en fazla elektronik daktilo olarak kullanip internetten dava takip edecek ..bir de saga sola sekil sukul yapacak..durup dururken bozulmasin istese de bozamasin diye arti marka degerinden elma gillerin en yalani diyorum..malum genelde cimri oluyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ^ aynen öyle. ondan 1.5 fark için o zenbooka gerek yok dedim ama kendi bilir. yapacağı en fazla iş iki doc dosyası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yeni nesil işlemcili alın (Intel için i7 8550U/8650U, AMD için R7 2700U). Son nesil low power işlemcilerde çekirdek sayıları ve saat hızları hep arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Elma gillerden zaten kullanıyor ama avukatlık programı olan uyap da sorun oluyormuş. O yüzden yeni bir adet bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 lenovo x260 kullanıyorum tam istediğin gibi, i7 16gb olan model. açınca 3 saniyede up vs bir bak ikinci el olarak var bende satılık kondisyonunu vs gönderiririm resimlerini istersen fiyat olarak baya uygun bırakıcam. yamulmuyorsam şu alet https://www.cnet.com/products/lenovo-thinkpad-x260-12-5-core-i7-6600u-16-gb-ram-256-gb-ssd-20f6006lus/ w10 tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 x1 carbon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Dell xps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 dasaaa said: x1 carbon Ya şu ya da x ile başlayan bi serisi var yine. Ondan. X1 carbonda ram soldered. Yükseltemiyorsun. Alırsan da 16 al minimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 eregorn said: Elma gillerden zaten kullanıyor ama avukatlık programı olan uyap da sorun oluyormuş. O yüzden yeni bir adet bakıyor macbooku varsa zaten niye yeni laptop alıyor? bootcamp ile windows yüklesin macos sorunlu ise kullandığı programda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Abi bootcampe hiç gerek yok ya. Direk parallels alsın geçsin. Coherence da var son versiyonda akar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Avukat parallels diye yazılım açınca adliyede içeri almasınlar sonra sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Dell XPS 9360 i7 - 4999TL Hepsiburada Valla bende buna bileniyorum, en sonunda şeytana uyup alcam. Esh'in dediği işlemci de var (tu) Var mı şusu kötü diyecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Ofiste bir kaç kişinin iş laptopu XPS'lerden. Baya tatlı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Macbook'da Uyap programlari sorunlu oldugundan Debian yukledim kendisine, hersey cok net calisiyor su an. Uyap Editor icin Mac versiyon cikti diyorlardi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar