Remus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Turkun gucunu gosterecez gavurlara. 3-0 rahat aliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yok 8 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 0-8 demek istedin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 0 3 denmek istendiyse, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 1-4 aklini alcaz munihin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yeni bir tarih yazma arefesinde beşiktaşlılar yine belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ee herkesin kendi kalıbına göre gündemi oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 herkesin tuttugu kendine.. ehe eheh ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 k1nJo said: çok şeyapmayın abi müziğe odaklanıp zevk alın. dün koymadıydım bugün koyayım müziği. intro da bonus. https://www.youtube.com/watch?v=mf9LUNB-JsM https://www.youtube.com/watch?v=0h-Ky6z_O0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Oguzhan, caner vb. gbi köylüler oynamazsa basabas savasir, beraberlikle döner. ŞL'de intro ile sahaya cikarken dizleri titremeyen takim iyi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DWeF6owXcAA9HZB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Kiev tarifesi olur. Aldırma gönül kasedini koydum bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DWdnR3nWsAA69Ic.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 en soldakinin kafsina mi sicmis oluyor quaresma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 http://www.strawpoll.me/15111556/r ne mal anket yaa.. besiktasliyim siklarini koymamis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 sardalya said: http://www.strawpoll.me/15111556/r ne mal anket yaa.. besiktasliyim siklarini koymamis.. besiktaslilarin desteklemiyorum diye birsey dusunmeyeceklerini dusunmustur..fenerli mi olm onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 oldun said: net en iyi dönemi. Aslan payida senol gunesin cunku oyuncular surekli degisti sabit kalan pek oyuncu yok. Ozellikle hucum hattinda. şu 3 senede tartışmasız iyi yaptığı tek şey, istikrarlı olarak diyelim bu zaten. iyi td'liğin bir kıstası, ama önemli payı olan bir kıstası özellikle çok ırklı, dilli bir kadroyu bir arada bütün olarak tutabilmektir. bu kadar forma adaletinin olmadığı, hakkın yenildiği, adamcılığın yapıldığı bir ortamda halen oyuncu grubu ayaklanmamışsa bir sebebi de şenor'un aslında ortamı çok iyi kontrol etmesinden kaynaklı. modern futbolu bilen bi yardımcı ile işte şampiyonluğa gidiyorsun. o olmayınca böyle köy takımına dönüşüyorsun. ŞL demeyin bana, rakiplerdeki ŞL havası almış oyuncu sayısı toplasan 30 falandı 3 takımında, bizimkilerin toplam uluslar arası maç sayısı bütün grubun 5 katı falan olabilir asdfsda büyük etkendi, bayern'e tutmaz. neyse şey aslında güzel örnek. brian clough halen en başarılı ingiliz td olarak kabul edilir, onun başarılarını tekrar eden olmadı. ama her başarısında yanında yardımcısı ve kardeşi peter taylor vardı. onun olmadığı her yapıda aşırı başarısız oldu, onun olduğu 3 macerasında da ekstrem başarılar yaşadı. damned united'da da bahseder, yine kitabında da detaylı anlatır. brian oyunculara moral aşılayan ve onları bir arada full gaz tutan adam, peter taylor ise futbolu çok iyi bilen, taktikleri yazan ve transferden sorumlu; aslında işin çoğunu çeken adamdı. her neyse uzattım yine. şenor tek başına bir hiç, yanına futbolu bilen birini koyun buna bile tahammül ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Bu arada şunu koymaya gelmiştim, Şenor'a sövmeden gitmeyeyim dedim yazdım üsttekini sadfsd https://www.youtube.com/watch?v=vrL2nSO-23g 2 sene önce Benfica'nın elendiği gibi elensek keşke, ağızda buruk ama hoş bir tat bırakan; 90+'da bir direkten dönen top ile biten macera. o maçın kahramanlarından biri talisca'ydı. zaten golü de vardı. bugün ve hatta rövanşta birileri ekstra bir şey yapacaksa zaten talisca yapar. yoksa çok bir şey beklemeyin. keşke şöyle temiz bir maç çıkarsak da harbi alkışlarla, tam tamına gururlu bir şekilde veda etsek turnuvaya edit: yanlış videoyu koymuşum asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bjk zaten alkışlarla elenecek kadar iyi iş yaptı ŞL'de. bundan sonra devam edebilmek için kura şansı lazımdı olmadı. böyle büyük bütçeli takımları elemek için gerçekten çok büyük şans lazım hele 2 ayaklı turda bence imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 yani yine övgüyü hak ediyor tabii ama fark yiyip bitirmek var, şu benfica gibi elenmek var. ben ikinciyi her şekilde tercih ederim. seneye yokuz zaten, en azından 2-3 seneye dönene kadar harbi sağlam hatırlanalım. gerçi sosyal medya sağolsun bu seneden sonra bayağı bi hatırlanırız biz asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bir gaaassaraylı olarak beşiktaşımıza canı gönülden destek veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 5-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar