logtrig Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 var mı oynayan birlikte kasalım? 2007'de yine bir topic açmıştım, 65-70 sayfayı görmüştük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Poe basligina alalim abi seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Gecen bir denedim ama hic iyi yaslanmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Diablo 2 gibisi hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 buna şimdi 32423432 euro verilmez ki yoksa oynanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Diablo II <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Ben de böyle diyordum da PoE abi direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 hazirim d2 d3 farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 PoE'yi ben de oynamistim da bir yerden sonra cok sey eklendi gibi takip edemedim. Diablo'daki itemization magic find olayina yaklasani yok ama ya. Nostaljik bakiyorum tabii ki de. Builde gore item olayi vs derken.. Ha en buyuk artisi duel'di bir de. Baya zevkli olabiliyordu dueller. Ve Pvp/Pvm buildlerine gore item vs de cok farkediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 spompas said: hazirim d2 d3 farketmez nasıl yapalım sıfırdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Diablo 2 ilk ciktigi zaman degeri bilinmemisti gecen bir yazi okudum o yilin en antipatik oyunlarindan secilmis ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 path of diablo diye bi mod cıkmıştı geçenlerde oynamak isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Diablo bolumune tasidim konuyu (tu) Bu arada toplanip diablo mu oynasak gibisinden bi topik vardi sanki ama d2 miydi 3 muydu hatirlayamadim simdi yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 logtrig said: spompas said: hazirim d2 d3 farketmez nasıl yapalım sıfırdan mı? bana uyar. battlenet aktif hala modlar var aslinda diablo icin onlara bakmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Sotto said: PoE'yi ben de oynamistim da bir yerden sonra cok sey eklendi gibi takip edemedim. Diablo'daki itemization magic find olayina yaklasani yok ama ya. Nostaljik bakiyorum tabii ki de. Builde gore item olayi vs derken.. Ha en buyuk artisi duel'di bir de. Baya zevkli olabiliyordu dueller. Ve Pvp/Pvm buildlerine gore item vs de cok farkediyordu. dediklernin hepsi poe için geçerli. not: pm için sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Poe'nin duel olayini cok sevememistim. Poe kesinlikle cok iyi, ama Diablo'nun yeri ayri iste..Nostalji dedigim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 bir arkadaşla hamachi'den oynayalım dedik ama kalabalığa girince acaip kasıyor oynanması güç hale geliyor. bunun sebebi ne olabilir hem aynı evden girdik, sonra ben kendi evimden denedim. makinalar da gayet canavar. çözünürlük, video ayarları veya mod değişikliği falan mı yapmak gerekecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 path of diablo diye bir mod var, poe'deki belli başlı güzel öğeleri d2'ye entegre etmişler. ladder reset oldu daha yeni, ortalama 1-1.5k online görüyor serverlar. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2018 diablo 2 oynanır ya.. 3'ten hiç keyif alamadım ben... ortaokul anılarım canlanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar