Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik MacBook Pro 15" (Mid-2015)


manve

Öne çıkan mesajlar

1.5 yildir kullandigim laptop ama is icin bir tane daha geldiginden bunu satiyorum.

AMD Radeon R9 M370X 2 GB Intel Iris Pro 1536 MB
2.8 GHz Intel Core i7
1TB Hdd

Model olarak A1398 EMC2910 olmasi gerekiyor.

Ailem 10 Subatta Turkiye'ye geliyor, onlarla beraber gonderebilirim.

1500$
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OP gelip yazsin da o 1TB SSD'dir zaten. Normal disk takabileceginiz yer yok bu aletlerde. Onun disinda memory embedded ama SSD'yi degistirebiliyorsunuz ki 1 TB SSD'yi degistireceginizi sanmam.

Memory ne o onemli. 16 gig'dir %99 ki oyleyse fiyati gayet muhtesem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

2.5" HDD'dir belki?


Mumkun degil abi. Retina display diyor, 2015 diyor. 2012 sonrasi SATA diskli dizustu urun cikarmadi apple benim bildigim. Ha bir de SATA disk koycak yer yok tabi o ince kasa icinde. Eski kalin takoz kasalarda vardi.

Ahanda su;

https://i.stack.imgur.com/N3vws.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

delulace said:

resim koyabilir misin?
şarj durumu nasıl?
1TB SSD mi?

teşekkürler


Sarj durumunda bir problem yok, ne kadar gidiyor diyorsan hic bilmiyorum valla :D Cok fazla kullanmadim zaten genelde yatmadan once film izliyordum. Onun disinda sarj kablosu takili duruyordu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla son 15 gündür ben de Macbook Pro'ya geçtim de gerçekten çok kullanışlı alet. Klavyesi touchpadi gestureları vb çok konforlu. Ben normalde mousesuz kolay kolay laptop kullanmam ancak mouse kullanmak istemiyorum resmen touchpadden ötürü. Bir de Parallels aldım kurdum. Coherence özelliği ile inanılmaz oluyor windowsta kullanmam gereken appleri sanki Macdeymişcesine açabiliyorsun.

Yani boşuna değilmiş bu Macbook Pro aşkı insanlardaki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Bir gün Maclerin neden bu kadar fiyat ettiğini biri bana açıklar.


Ultrabook.

Herhangi bir mac ayarinda bir ultrabook almak istediginde daha az para vermiyorsun, veriyorsan da kaliteden, ekran kartindan, biseyinden odun vermis oluyorsun. Ornek; Mac'lerin SSD'ler her sekilde tokatliyor diger cogu ultrabook'un SSD'lerini.

Ustune donanim ile OS gayet uyumlu calisiyor. Dunyalari verip Dell XPS alip, linux kurunca LAN KAPAGI KAPATINCA LAPTOP KAPANMAMIS, ACIK KALMIS YANMIS DEVRELER diye aglamiyosun sonra orda burda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

" LAN KAPAGI KAPATINCA LAPTOP KAPANMAMIS, ACIK KALMIS YANMIS DEVRELER "

?

xps serisi süper macos uyumlu bu arada hatta tonymacx86 forumlarında yeni macbook configlerinde istediği setupı touchbarsız alamadığı içinxps 9360'a lts veren bir eleman var.

maclerin fiyatının pahalı olmasının tek sebebi macosu appleın üretmesi ve bu yüzden kendi ürününe kendi fiyatını biçebilmesi.

kaliteli ultrabooklar elbette pahalı ama bir apple fiyatı değil kandırmayın kendinizi. macos çok userfriendly bir işletim sistemi avg user için eyvallah ona lafım yok, ama bu fiyatlar sadece komik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...