pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Selam, İstanbul'da yüksek lisans yapıyorum ve İstanbul Üni den 50-D kadrosu aldım. Güvenlik soruşturmasına gireceğim birkaç belge verdikten sonra. Şöyle bir durum var: İkametgahım başka şehirde ve buraya aldırmadım hala. 1 senedir buradayım o yüzden şimdi değiştirmek problem olabiliyormuş, mesela 1k gibi cezası varmış geç adres değişikliği bildirmenin. Benzer durumda bir arkadaşımın evine soruşturma sürecinde polisler gelip soru sormuş, o arkadaş tatilde evde olduğundan sorun olmamış. Şimdi soruşturmaya girince bizim eve de gidecekler ve ben olmayacağım. Ne demeleri lazım, ikametgahımı değiştireyim mi, ne yapayım genel olarak? Çok teşekkür ederim şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 git degistir yeni tasindim diceksin ceza vs yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Sıkıntı olacak bi durum yok. Denildiği gibi gidip değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 1 dakika içinde değiştiriyorlar. ondan sonra muhtarlığa git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Bu arada kaldığım evde 2 öğrenciyiz, ben okulda oluyorum hemen her gün akşama kadar, diğer arkadaş da öyle. Gelip de bulamama ihtimalleri çok çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 eimza mi ne o varsa ikametgah degisikligini edevletten yapabiliyorsun kendin.. e devlet candir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Güvenlik soruşturması denilen şey senin sosyal medyada neler yazdığın, telefon kayıtlarında neler söylediğin, (varsa) mezhepin vs. falan. Kısaca devlet kurumları ya da özel olup ucundan bile devlete bağlı olan bütün şirketlerin kendi tanıdığı vasıfsız oçlar hariç herkesi eleme yöntemi =) Sırf bu yüzden bizim şirkette kaç insan sebep verilmeden işe başlayamadı (sözde fetö filtresi, özde tanıdık geçirgeci). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ben cezaevi mülakatına girdiğim zaman güvenlik soruşturmasından geçmiştim. İkametgahım İstanbuldaydı ama polis Antalyadaki ailemin evine gitmiş. Apartman görevlisine ve bakkala sormuşlar. Kimdir neyin nesidir diye. Neyse ki apartman görevlisini tembihlemiştim, polise cumadan cumaya camide karşılaşırız dersin diye:) Mülakatım efsane iyi geçmişti ama puanımı bile açıklamadılar. Arayıp sorduğumda belli bir puanın altında kalanların sonucunu açıklamıyoruz demişlerdi. Facebook filan ne kadar sosyal medya hesabın varsa kapat. Aile ve bekar evindeki bakkal, komşu vs kim varsa hepsini tembihle böyle böyle beni sormaya gelecekler haberiniz olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 iller offside..corum olur kirsehir olur rize olur bunlar guzel iller..bir vesile ile bir miktar hakim savci adayciklari ile karsilastim da gecenlerde..paso anadolu karadeniz..ege yok trakya yok marmara yok..tipler eski abili ev tornasinin az carpitilmis versiyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Cevaplar bir tık üzdü yani sınava girdim, asil listedeyim. Buna rağmen beni almayıp tekrar sınav mı yapacaklar... Onun dışında konu komşuyla pek muhabbetim yoktu, 2si hariç herkes yeni taşınmış falan. Bakkal vb. hatırlamaz beni herhalde hmm ne yapsam acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ben iki kez güvenlik soruşturmasından geçtim, bir olayı yok.çoğu şehirde polis eve gelmiyor.ankara'da gelmemişlerdi, kayseri'de de telefon açmıştı polis adres doğru mu diye. telefon kayıtlarına, internet geçmişine bakma olayı da yok.çalıştığın yerlere, fetö ile bağlantılı bir geçmişin var mı diye bakıyorlar.artık 1 ay içinde sonuçlandırıyorlar ayrıca. ikamet adresini alıp, güvenlik soruşturmasını öyle yapsan daha sağlıklı olur ama.para cezası ödeteceklerini sanmıyorum, yeni taşındım filan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Sen benjaninin dediklerini ciddiye alma. Bakkala komşuya sormak için polis gelecek, sosyal medya hesaplarını inceleyecekler. Komşu bakkal seni tanımıyorsa bile gidip konuş kendini tanıt, anlat derdini. Komşunun "tanımıyorum" demesi ile "iyi temiz çocuktur" demesi arasında çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Sen bana güven, devlet memuruyum.kimse gelip sormadı beni soruşturma aşamasında.fetö şirketinde filan çalışmadıysan sıkıntı yok. Sosyal medyada mualif paylaşımların varsa temizle zaten, ilerde birisi şikayet etse başına iş açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 9 senedir istanbuldayım hala ikametim ç.kale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Bence masa haklı. benjani devlet memuru sonuçta, güven olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 benjani masanın geçmişini bilmiyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 polis sorarsa tarlabasinda KRAL dan aldim diyin sorun cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar