Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Başlığı nereye açacağımı bilemedim. Annem ve kardeşimle beraber yaşıyorum ve kitap harici eşyalarımı koyabildiğim çok küçük bir plastik dolabım var. En azından 5 çekmecesinden 2 yada 3'ü. Yer kalmadığı için şu andan itibaren aldığım kitap harici şeyleri yada hediye gelenleri koyacak bir yerim kalmadı o yüzden o çekmecedekilerdeki CD/DVD kolleksiyonumu emanet olarak bir süre muhafaza edebilecek bir arkadaş olup olmadığını soracaktım. "Yıl 2018 olmuş CD/DVD mi biriktiriyorsun?" dediğinizi duyar gibiyim ama bunların çoğu benim 1999-2000 yılında başladığım CD/DVD kolleksiyonculuğu zamanımdan elimde kalanlardı. Askerdeyken yaklaşık 500 tanesini atmışlar, ne yapsam bulamadım bir bunlar kaldı, HDD'ye yedekleyemiyorum çünkü boş yer yok, atamıyorum da, gönül razı değil. Daha önce 30-40 Gundam kitimi emanet ettiğim bir arkadaş (?!) onları sokağa atmıştı, ordan da ağzım yanık, en azından güvenebileceğim biri çıkar mı diye foruma açık şekilde yazarsam sıkıntı yaşamam diye düşündüm. Kargo ücretini ödeyeceğim, ne zaman geri isteyeceğime dair net birşey söyleyemiyorum, yardımcı olabilecek biri çıkar mı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/diger-hizmetler/kiralik-kasa/Sayfalar/kiralik-kasa.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 pratikdepo diye bişi vardı o tarz bişi deneyebilirsin sanki. depoyla beraber gelip eşyaları içine alıp götürüyolar diye biliyorum hatta. kargo ücretinide depo ücreti içine yedirmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 boş dolap almayı düşündün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 applev0dka said: boş dolap almayı düşündün mü bir gofret almak istesem, annem evde yokken yada gece mesaisi dönüşü 2'de filan eve sokabiliyorum. Ne dolabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 o zaman cd koleksiyonundan daha büyük dertlerin var demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 http://ademozbay.com/wp-content/uploads/2013/02/storage-wars-phot.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Akuma_Blade said: applev0dka said: boş dolap almayı düşündün mü bir gofret almak istesem, annem evde yokken yada gece mesaisi dönüşü 2'de filan eve sokabiliyorum. Ne dolabı? bu ne demek merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ben de anlayamadım. gofret yemene mi kızıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Annemde maalesef PTSD var. Tek örnek vereceğim. Geçen elektrik faturası 120 lira geldi diye kızıp ben işyerindeyken ups'nin fişini çekmiş. eve geldim ups aküsü yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ups akusu bitmez 1 gunda. 6 ay falan sarjsiz kalirsa cop olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 o zaman ginaly haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Esh said: ups akusu bitmez 1 gunda. 6 ay falan sarjsiz kalirsa cop olur Tunçmatiğin 650 VA ups'sini kullanıyordum. Hani birşey kanıtlamak için yazmıyorum ama böyle birşey yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Olacagi varmis o zaman Simdiye kadar 5-6 ups kullandim, az cok biliyorum neyin nasil oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sana mı soracak ups nin bozulup bozulmadığını allahın eşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 allah yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ups’i fişten çekince akü niye yanıyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Esh çok pis cevap vermiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 hayvanlık yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Daha önce çalıştığım 3 ayrı şirkette ups kullandım 1 kez işe yaradığını görmedim, yok aküsü biter yok sigortası patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 5-6 tane kullansaydin gorurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ise yariyosa bisey gormezsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ups in tek yararı patron proje niye yetişmedi diye sorduğunda günah keçiliği yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Ups cargo ve unplugged konser içerikli komikli video atacaktım içerik bulamadım. Siz kafanızda canlandırın beni yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ups i did it again var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar