Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 tr icin uk sitesinden almaniz gerek: https://www.bitmapbooks.co.uk/products/the-crpg-book-a-guide-to-computer-role-playing-games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 koskoca patide bi tane baskıcı matbacı yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 rıdvan vardı canvasçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Adam kendim bastıracağım dedi diye bırakmıştık biraz da peşini. Buradan alıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 GERGE said: Adam kendim bastıracağım dedi diye bırakmıştık biraz da peşini. Buradan alıyorum ben. kargosu ne kadar bilgin var mı? Bir de takılma ihtimali vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) takılma ihtimali var benim takıldı. Nasıl takıldı bilmiyorum kitaplar takılmaz deniliyordu. Hiç bir şekilde dhl'le iletişim kuramiyorum yani gümrük departmanıyla. İlla buraya gel cıkart vur masaya diyorlar. Başka bir departmanı aradım 22 euro kalktıgından beri böyle diyorlar. 150 euro'ya kadar olan gümrüksüz kitap mevzuatı değişti mi ya. Temmuz 23, 2019 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 22 euro olayi kalktigindan beri gumruklerde acayip bir yogunluk var. Normalde 2 gunde cikan, 2 haftada anca cikiyor diyorlar. Gunpla grubunu takip ediyorum facebooktan hepsi agliyor oradan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 şirket adına göndermiş arkadaş ak sahısa var vergi muhafiyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Alıntı The RPG Codex's Top 101 PC RPGs (With User Reviews!) https://rpgcodex.net/content.php?id=11193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar