Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android telefon tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 post yukarıda var bak aynı soru. o fiyat aralıında one plus 5t ile yarışabilecek telefon yok batarya ömrü, os ve yazılım güncellemesi konusunda. ekran da iyi.

hatta gelin 2.2kya 6s plus satayım size de ben alayım op 5tyi :D
Mesaj tarihi:
Turkcell de hoperlörü ile birlikte geliyor moto z bir bakın isterseniz. taşınabilir projeksiyon da 800 tl olsun ama pahalı deme ona. Görüntü kalitesi filan da çok iyi bu arada projeksiyonun izledik baya bi film.
Mesaj tarihi:
moto z o modül fikriyle çok yenilikçi aletti ama satamadı motorola da gidemedi üstüne. yoksa teoride güzel ama pratikte kötü.

z2 de yeni duyurulmuş işlemci eski işlemci lol. ekran da küçük, eşek gibi çerçeve artı çok ağır.

ondan diyorum ki 2.3k'ya şu alet varken başka bir şey alan pişman olur:
https://www.hepsiburada.com/oneplus-5t-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000009KS1U

ben 6s plusı sattığım an alacağım.

edit: z2 force edition diye bir şey çıkarıp işlemciyi 835 koymuşlar da yine ağır çirkin çerçeve + 5.5 inç.
Mesaj tarihi:
paradoksalkedi said:

2 post yukarıda var bak aynı soru. o fiyat aralıında one plus 5t ile yarışabilecek telefon yok batarya ömrü, os ve yazılım güncellemesi konusunda. ekran da iyi.

Anlamadım o posttan ondan sordum.

one plus 5t alacam galiba bulamazsam mi 6 alırım.
Mesaj tarihi:
Daha dun s7 aldim kendime. Kamera, akicilik ve islem hizi olarak sahane. Teknosa da garanti oncesi 1 yil kaskoda bedava geldi bu telefona. 2600 e pesin fiyatina teknocell hat ile beraber 9 taksit. S5 den sonra ilac gibi geldi yeminle. Fiattan inip mersoya binmek gibi adeta
Mesaj tarihi:
noddle said:

One plus derim ama 5T de 6 inch büyük yaw, 3T benim için daha makul.

ekranın büyük olması neden bir dezavantaj ki? yani şöyle, 5t 5 ile aynı ebatlarda, yukarıdaki ve aşağıdaki çerçeveden kısarak ekranı büyüttüler, yoksa telefon daha büyük kalın falan olmadı %99 oranında aynı ölçülerde.

Pordakal said:

Daha dun s7 aldim kendime. Kamera, akicilik ve islem hizi olarak sahane. Teknosa da garanti oncesi 1 yil kaskoda bedava geldi bu telefona. 2600 e pesin fiyatina teknocell hat ile beraber 9 taksit. S5 den sonra ilac gibi geldi yeminle. Fiattan inip mersoya binmek gibi adeta

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7G-GD?magaza=Demirelektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.87

2000 tlye varmış peşini :(
Mesaj tarihi:
Var da. Tr cihazi alip uste 1 yil bedava kasko (ki telefona ait 2 yil garanti sonra basliyo. Totalde 3 yil garanti) bide 9 ay vade farksiz taksitli olmasi da extrasi oluyo.

Ha bide ithalatci garantili telefonlari oldum olasi sevmemisimdir. Bi tane dukkan bakiyo sadece garantisine. Lol

Ha bide ithalatci garantili alicak olsam c9 pro alirdim zaten. 64 hafiza 6gb ram 4000 mah pil falan.
  • Yeni Oluştur...