pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 oneplus 5t xiaomi mi mix 2 galaxy s8 huawei mate 10 pro sonuncusu fiyat olarak yukarıda baya. kamera iyi olsun o önemli. şarj da gitmeli zira iphone 7'den geçicem bıktım akşam olmadan %20 uyarısı almaktan. oneplus5t 2400 lere bulunabiliyor. xiaomi de keza öyle. ama işte 'türkiye' için noname denebilir halen bunlara. biraz fazla ver huawei ya da galaxy s8 almak mı mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 samsung değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 xiaomi mi mix 2 de kulaklık çıkışı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 ip7 kullanıyorum bir yandan da iş telefonu note8, note8 alma net, kamerası muazzam, kalem iyi, onun dışında tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Kim bilir ayfon özentisi belki de. Şarj, usb, adaptörle kulaklık hepsi ayni delikten. Çok sinir. Oysa şahane telefon olacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Oneplus kullanan var mı f/p iyi görünüyor 5t için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 oneplus 5 var bende, bayaa memnunum. 5t ile specler aynı. 5t de assa yukari aynidir yani. s8 ve ayfon 7 ile yan yana kiyasladim, bu daha hizli aciyo uygulamalari. multitaskingde de dovuyo. os stock androide yakin oldugu icin bunu tercih etmistim. bataryasi da cook iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 S7 onerebilirim. Kamera dehset baya. Hele bi gece cekimi var. Youtube da s7 night camera diye aratip bakabilirsin videolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 pattisliborek said: Oneplus kullanan var mı f/p iyi görünüyor 5t için 5t mükemmel bir f/p telefonu ülkeye pahalı gelmiş ama şu an 2.3k android alacak varsa aranızda beklemeden alsın bence. https://www.hepsiburada.com/oneplus-5t-64-gb-ithalatci-garantili-pm-HB000009KS1T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 oneplus 5t derdim ben de normalde de telefonun başına bi şey gelirse ne yapacaksın ne edeceksin belli değil hala trde. s8 diyorum bu sebeple, kamerası şahane, şarjı da baya iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 direkt alıp geçicem heralde ya oneplus 5t'yi. tek korkutan dendiği gibi birşey olsa sarı çizmeli mehmet ağa... huawei 3,8 one plus 2,3 fark çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 S7 2.5 S8 icin 3 ustu vermektense 8 al gec. Ben hala s5 kullaniyorum mesela. 4 yili dolduruyo bu subat sonunda. Bozulsa s7 ye gecicem de. Bozulmuyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 https://www.hepsiburada.com/huawei-p10-plus-dual-sim-128-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000579UB Al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Huawei 10 mate pro almayacaksan p10 plus falan hiç bulaşma 5t çok güzel cihaz performans ve specler açısından. Bir de garanti çok overrated değil mi? Yani tamam distribitör garantili olsun da telefonu düşürüp kırınca veya su değince falan kullanıcı hatasından zaten para alıyorlar, fabrikasyon hata da çok nadir oluyor (LG hariç lul). Ki bu ihthalatçı garanti de yavaş olsa da garantili sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bende htc one var. 4-5 yıl oluyor herhalde. Kılıf ve film kullanmadığım için baya hırpalandı. Kameranın ölmesi üzdü sadece. Konu takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 p10 plus yerine ithalatçı garantili mate 10 pro var 3.200 ye. çok gerçi o da. oneplus alıcam caymazsam 2.300'e iyi gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 p10un kamera 5tden kat kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 s7 al o kadar para vericeksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 5t'nin yanında s7 ne ya lol s8 neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 paradoksalkedi said: Bir de garanti çok overrated değil mi? Yani tamam distribitör garantili olsun da telefonu düşürüp kırınca veya su değince falan kullanıcı hatasından zaten para alıyorlar, fabrikasyon hata da çok nadir oluyor (LG hariç lul). Ki bu ihthalatçı garanti de yavaş olsa da garantili sonuçta. Bilmeden aldim,direktman katiliyorum yukaridaki fikre,cok da pismanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 j7 prime/pro alınır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 2500 Tl'ye kadar hangi telefonu önerirsiniz. Birde az daha çıkıp S7 edge mi alsam. Dış görünüş olarak S8 edgeler çok hoşuma gidiyor benzer bir kasa varsa çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 dış görünüş ise mi mix2 normal flagship ise mi 6 2.500 limitini kaldırırsan s8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Huawei Mate 10 oneririm. Yeni Kirin 970'i epey begendim ben, icinde NPU var. IP53 ayrica. Ekran da mukemmel. Samsung alma, Samsung pismanliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar