Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıcı

Chaoslord

Öne çıkan mesajlar

Evde kullanım için renkli yazıcı arıyorum. Tarayıcılıda olmalı (tabi taratıcılılar dandik tarıyor ayrı tarayıcı alıp yazıcıyı ucuz al diyorsanız ?)

http://www.tech-worm.com/murekkep-puskurtmeli-yazici-tavsiyesi-hangi-murekkep-puskurtmeli-yaziciyi-almaliyim/
Mürekkep püskürtmeli yazıcı seçiminde özellikle ucuz yazıcılardan kaçınmanızı tavsiye ediyorum. Bu tipte yazıcılarda kartuş donması, yazdırma kafası bozulması/arızası gibi bir çok problemin ortaya çıkması olası. Özellikle uzun süre kullanılmadığında bu tür yazıcılar arıza verdiğini belirtelim. Diğer bir olumsuz özelliği kuşkusuz kartuşlarının neredeyse yazıcı fiyatında olması.

Bu sorunları olmayan doldurması ucuz (yenisini almadan eski kartuş doldurma pakediyle nasıl doluyor ? öyle değilse yeni kartuşu ucuz olsun (birde çipsiz olacakmış galiba kartuşlar yoksa doldursanda boş gözüküyormuş ?)

HP all in one tipleri ucuz ve hafif gözüküyor (kasanın üstüne koymalık) ama sakatlıkları çok mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Epson L3050 ev sınıfdaki en iyi yazıcı diye düşünüyorum ben. Orijinal mürekkep alabilirsin, bir kutu 20 tl. Normal mürekkep dolduruyorsun, tankı var. 12000 siyah, 6000 de renkli sayfa basıyor. 4 mürekkebi var, RGB ve siyah işte. RGB çok yavaş bitiyor ama tabii. Parasına değer ve kartuş ücretinden kara geçirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Evde Epson L365 var, bizim karı istedi çocuk fotoğrafı bascam, tarama yapcam filan vs.vs aldık. Eh fotoğraf tarama filan eh işte idare eder.

Dükkanda Canon G3400 pixma var, onu da oylesine arada fotokopi çekelim çıktı alalım diye, fiyatı uygun gelmişti aldım. Alet mubarek Fotorafları profesyonel gibi basiyor. Tarama vs de Epsona göre daha iyi geldi bana. 1,5 sene oldu tankları bitiremedik daha. Bizim karı bunu eve getir. Epsonu götür demeye başladı.

Canon G3400 oda tanklı, direk canon al al derim.

https://urun.n11.com/cok-fonksiyonlu-yazici/canon-pixma-g3400-renkli-inkjet-tankli-yaztarfot-wifi-P209390975?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=102_210_3081&utm_term=
Sosyal ağlarda paylaş

Bim'den ucuz hp aldım ben. Kartuş hemen bitti, n11 den kartuş doldurma kiti diye bişey aldım. İçinden bi şişe mürekkep ve şırınga çıktı. 7, 8 kere onunla doldurarak kullandım. Sonra kartuş komple bozuldu.
Etrafı batırmamak için doldurma işlemin dikkatli yapmak gerek. Üşenmeyen için olur ama günümüzün rahatlıklar çağında tanklı tercih ederdim ben olsam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...