Celtics Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 pazar gecesi tsi 02.30'da philadelphia eagles ile new england patriots arasında oynanacak. digitürk'te fox sports veriyor maçı. devre arası şovuna justin timberlake çıkacakmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 thy reklamında bu sene mehmet oz varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 kotu secim olmus, mehmet oz seda sayan seviyesinde bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 touchdown'iniz keskin, tekmeniz hiddetli olsun goclarim. saldirin. https://media1.fdncms.com/sfexaminer/imager/philadelphia-eagles-general-manager-howie-roseman-informed-the-media-follow/u/original/2310997/2012-08-05t154625z_1304474998_tm3e8850wkd01_rtrmadp_3_usa-football-reid.jpg http://static.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2014/08/15/0ap3000000378561/philadelphia-eagles-vs-new-england-patriots-football_pg_600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tanimam etmem salladigim takim kazanmis lan. hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Ilk kez American futbolu izledim. Bu kadar durmasa zevkli gibi aslinda da iste. Oturup her mac izlenmez sdfs. Reklamlar cok iyi. Underdog'un kazanmasi guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 abi bizdeki gibi bi bira bi fistik izlemiyolar ki. adamlar cumbur cemaat toplanip, xxxlarge boy ne kadar cips, bira ve sos var onlari yuklenip, ustune barbeku falan patlatiyolar. mac isin formalitesi, arada bi wuuu huu cekip, eglencesine bakiyolar. aslinda bu kadar durmasi bile islerine geliyo. biraksan 48 saat falan takilirlar yani o sekilde :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Yess! abi sonunda ya, philly kazandi cok mutluyum! en cok da tom brandye uyuz oluyordum zaten, ekstra mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 reyou said: abi bizdeki gibi bi bira bi fistik izlemiyolar ki. adamlar cumbur cemaat toplanip, xxxlarge boy ne kadar cips, bira ve sos alip, ustune barbeku falan patlatiyolar. mac isin formalitesi, arada bi wuuu huu cekip, eglencesine bakiyolar. aslinda bu kadar durmasi bile islerine geliyo. biraksan 48 saat falan takilirlar yani o sekilde :)-D hehehe bunla ilgili de bugun konustuk, ben turk arkadaslarimin evine gidip izledim, ev sahibi cocuk sey diyordu, markete gittim aksam 5 gibi bisiler almaya, talan etmislerdi cipslerin oldugu bolum komple bosalmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Orasi oyle canim haklisin. Adamlarin spor anlayisi cok farkli. Benim Fener macinda yasadigim stresi gorseler sasirir adamlar heralde sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 herkes neden eagles'ı destekliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 tiner etkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sampiyonluk macina, fener vs goztepe cikiyo filan gibi dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 e iyi takimlar niye elenmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 fatih terimi getirmisler takimin basina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sanssizsansli said: tiner etkisi asdfjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 eagles'ı destekleyenler kaliteye düşman insanlarla brady'i kıskanan erkekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 brady reisci degil mi? tarafsiz baya bi kisi ona rage yapti diye duyduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 nope, patriots overrated :) Celtics said: eagles'ı destekleyenler kaliteye düşman insanlarla brady'i kıskanan erkekler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 son 19 sene 8 final 5 şampiyonluk ama overrated :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar