eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 https://www.youtube.com/channel/UCUcyEsEjhPEDf69RRVhRh4A Yeni bir kanal değil ama ben yeni keşfettim, yaklaşık 10 dakikalık bölümlerde kronolojik olarak hafta hafta 1. Dünya Savaşını anlatıyor. Osmanlı'nın da bizzat katıldığı bir savaş olmasına rağmen popüler kültürde az göründüğü için genelde az bilinen bir savaştır. Ben ki youtube'dan bir şey izlemeyi pek sevmem buna bayıldım, tavsiye ederim. Ancak bir şeyler yaparken podcast vs. dinlerim, bu fazla konsantre olmuş, başka şeye dikkatini verince kaçırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 bi kaç videolarını izlemiştim güzel bi kanal bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 evet gerçekten de çok başarılı bir kanal. 2014te başladı ve her hafta işlemeye devam ettiler, ben de bir ara bakmıştım bayağı. atatürk de vardı hatta bayağı 2015te çanakkale yıldönümü civarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 gelibolu videolarini izlemistim ben de ilk, cok basarili kanal gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 <3 https://www.youtube.com/watch?v=8J1mpAQDMII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 british pathe uzerinden kesfetmistim bu abiyi. ekipman videolari ayri guzel. bana bunun aynisinin soguk savas versiyonu lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 iyi de soguk savasi hafta hafta izleyip ne yapacaksin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 the great war istanbul ve gelibolu'da hayran bulusmasi yapacakmis: https://www.youtube.com/watch?v=-qnu9yRM2V0 ayni zamanda oralardaki footage ile ozel bolumler yapacaklarmis. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2020 ikinci dunya savasinin kronolojik olarak anlatildigi kismi bagimlilik yapti. Kanallari cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 kings & generals da güzel kanal. (total war'dan dayıyo görseli ghfjkds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 On 23.01.2018 at 14:14, BalisticGel dedi ki: https://www.youtube.com/watch?v=8J1mpAQDMII comment'leri kapamışlar dskfjhgxhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 great war ve kings&generals takip ettiğim çok iyi 2 kanal, gerçi indy ayrıldıktan sonra great war kaybetti biraz havasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2020 indy o yukaridaki ww2 kanalindan devam ediyor, ayni format. bir de iki dunya savasi arasindaki donem icin kanali var timeghost diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Niye ayrilmis Indy acaba, simdi yer aldigi kanal da ayni icerigi uretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2020 onu ben de merak ettim ama açıklayan bir videolarını göremedim, tatsız bir ayrılma olmuş sanki. yoksa "ayrılıyor, ayrılıyorum" gibi anons videosu olurdu, yeni adama geçiyor şak diye birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 vardi bir yerde yazi falan bir sey. the great war bir sirkete bagli. onun yerine crowdfund ile kendileri adina basladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2020 Time Ghost diye bir kanalları var, belkide bir şirketleri herneyse ordaki kanallarındaki ilk videoların birinde neden ayrıldıklarını anlatmışlar. Mediacraft diye bi alman şirketi var sanırım The Great War bu şirkete ait. Elemanlar sanırım şirketin kurucusuyla birlikte ayrılıp Time Ghost' u kurup WW2 yi çekiyorlar, daha bağımsız olacağız vs. vs. muhabbetleri var. Bu arada Between Wars serisi de yeni bitti izleyin derim. ww1 ve ww2 arasındaki dönemde gerçekleşen olayları anlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar