Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 cikmadan iyice bir gameplay gormek icin lets play, 4 blm var simdilik. https://www.youtube.com/watch?v=8rM3wR7YcI4 - https://www.youtube.com/watch?v=-WGby9LmKk8 - https://www.youtube.com/watch?v=UYjbe9pHNME - https://www.youtube.com/watch?v=YOlik45iYV8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Youtubeda Avaak adlı birinin kanalında var. 10 küsür bölümü var onda. Twitchde de ayrıca 5 saatlik içeriği var. Ordan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 begendim. 10-12h verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Release olmuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 resepsiyondaki anonslar aynı lan nerdeyse, sırf şunun için attım parayı ekrana dsaghjf eskisinde rebecca green diye biri seslendiriyomuş. biraz araştırdım ama yenisinin ismini bulamadım. inşallah aynısını bulmuşlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 bunun denuvosunu aynı gün patlatmışlar lan yazık devlere. unitynin yetoluğundan gerçi yoksa monster hunter, yakuza 0'ı falan 1 aydır oynayamıyor fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ben ilkini oynamadan oturdum başına, meğersem bağımlılık yapıyormuş bu. its always sunny in philedelphia göndermesi de görünce keyfe geldim iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ilki hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 eskisi yani. bu remake gibi bir şey sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 yoo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Lightheadedness icon sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Biraz hantallık var bu arada; tuşlar/kontroller vs olarak bakınca İlk yarım saatteyim tabi onu da belirtmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Grego said: eskisi yani. bu remake gibi bir şey sanırım spirutal successor diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 janitor'in idle plant watering ozelligine sahip olmasinin manasi yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 oyun çohiyi ya, eskisinden hiçbir eksik yanı yok. review'suz falan neyime güvenip almışım bilemedim de gameplay'de kotarılamayacak bir sürü şey var aslında. çok zor olur, çok kolay olur, yeterince content olmaz, upgrade ya da para falan beklerken boş boş bakarsın yapacak bir şey olmaz falan filan... https://www.youtube.com/watch?v=jm5J-N1T38U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ee hastaneleri görelim simetriye inat bu lotlar, ben de böyle solunu top sahası gibi bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 dghsa benimkiler kutu kutu ya, allah affetsin çirkinlik abidesi hepsi (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 o degilde boyle binalar katli falan olsaymis keske 2-3 en azindan, boyle ova gibi hastane garip oluyor biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ha bi de 1-2 bug var. bana emergency hastalar gelmedi bi kere. öyle kendi kendine fail oldu. penalty'si yok diye çok üstünde durmadım. dün de ilk açtığımda mousewheel ve mid-click çalışmıyordu (kamerayı kurcalarken). çıkıp girdim düzeldi falan. bugün hotfix geldi düzelmiştir belki bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Lobiyi geniş tutayım dedim, ama neticede hastane battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 ssk okmeydanı placement yetiyor, 3. hastane sonunda simetrik çıktı. tüm eforu buna gömeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 2 saat kadar oynadım, theme hospital işte oyun baya. hani fazla olarak ne isteyebilirim bilemedim. bi tek şu çok katlı olsaymış önerisi hoşuma gitti, öyle olabilirmiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 şu üniversite hastanesi bölümünü bitirdim demin. research odası bu bölümde açılıyor. doğru anladıysam yapılan research'lerden sonra açılan odalar farklı hastanelerde kullanılabiliyor direkt. o an oynanan hastaneler harici her yerde zaman durduğu için de research'i komple oraya yıkıcam sanırım. yeni hastalık açılıp da odası research edilmediyse, hastayı eve göndermektense evreni durdurup üni'de basar research'i beklerim, çünkü tryhard'lık bunu gerektiri lelelel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Cokomantis said: resepsiyondaki anonslar aynı lan nerdeyse, sırf şunun için attım parayı ekrana dsaghjf eskisinde rebecca green diye biri seslendiriyomuş. biraz araştırdım ama yenisinin ismini bulamadım. inşallah aynısını bulmuşlardır :D jayne webley'miş: -Was the tannoy voice in Two Point Hospital. -Works in Support at Two Point Studios. -Is wife of Co-Founder Mark Webley. -Mother of game developer, Sam Webley. -Sister of game designer, Peter Molyneux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 kavuştum sonunda simetriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar