eregorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 winrar pro halini al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Bildiğim kadarıyla yok. Warhammer olmazsa Magic üzerinden yürürüm. Birçok destesi var, hatta dandik kartları kullanarak yaptığı rastafaryan destesi hediye etmişti bana. Pegasus'ta kesin bulunur bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ayrıl bence bi daha eskisi gibi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Doğum günümde magic kartı hediye eden bir sevgilim olsun istemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ki adamın mtg turnuvası birincisi title'ı var... diğerlerini sen düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Masticore çok haklı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Masticore haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 sunlardan olsa belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 onlar magic kartı değil. masticore halen haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 kendi magic iğini kendin yap kartları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 olayin farkli bir buyusu ayri bir gizemi arzusu leylasi var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 madem bu kadar biliyonuz discorddaki nsfw'nin hali niye içler acısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 nsfw kanalının hali hakkaten içler acısıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 feverfeverray said: Bildiğim kadarıyla yok. o zaman https://www.games-workshop.com/en-NL/Warhammer-40000-dark-imperium-eng-2017 veya varsa http://pro.bols.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/09/gw-60010199002.jpg veya https://www.games-workshop.com/en-NL/Start-Collecting-Astra-Militarum-2017 https://www.games-workshop.com/en-NL/Start-Collecting-Space-Marines https://www.games-workshop.com/en-NL/Start-Collecting-Craftworlds-2017 veya/veya tekli veya seçmece biraz daha janjanlı figürlerden olabilir yapar boyar sağa sola koyar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 forumun nsfw kanalından ne bekliyorsunuz ki? herkes kendi videosunu falan mı koysun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Feamer said: http://pro.bols.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/09/gw-60010199002.jpg ben zamaninda hic alakam yok diye sunu board game grubundan bir cocuga bedavaya verdim sdf.. gerci kutu vs cok kotu haldeydi ama figurler tek tuk eksik olsa da is yapardi heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 o gün ekstra anlayışlı ol diğer günlerde de daha anlayışlı olma sözü ver hep daha anlayışlı ol aldatıl yine de anla er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Cocuk geekligin dibine vurmuş yalniz Elektronik sigara Karakalem resim Warhammer Magic Hipster sakali ... Tam bir patiymis megersem sevgilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 alıcak getircek patiye, sonra bunlar ilerde ayrılcaklar, dragonmaxla maxgenious gibi birbirlerine gircekler forumda. bize de drama çıkcak. legit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 12 yasaindan beri gelen gurbuzluk bi tek clark kent gozlugu eksik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 geek denebilir mi emin değilim ama milyon tane hobisi olduğu doğrudur. ayak uyduramıyorum artık. daha 3ds autocad falanı var. müzik var. mızıka neyin. ayrıca aldatılıp neden anlayışlı oluyorum ANLAMADIM bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Zaman nasi ayiriyor ya sorsana bi Ben bric ogreneyim dedim kendime ait topamda yarim saatim fln oldugu icin o da dus veya sicma ile geciyor. Geyik olsun diye gunde yarim saat kitap okuyacam dedim ona bile zor vakit buluyorum Tam almanim arbeit arbeit arbeit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 işsiz güçsüz anadan babadan zengin demek ki iyi yere kapat atmış fever helal kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ogrenci olm adam, ogrencinin vakitten bol neyi var? ben calismadigim zaman haftada en az 2 tane yagli boya tablosu yapiyodum, aksam kitap okuyodum, gunduz de yayin yapiyordum. bu yine azalmis hali hobilerinin, go turnuvalarina falan gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 iyi iyi belli aileden zenginmiş evlen bununla sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar