Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 YES! said: Chosen Undead, Lordran is beckoning… The original Dark Souls is coming to Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, and PC with improved graphics and the complete Artorias of the Abyss DLC included. Dark Souls: Remastered launches May 25. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 ne luzumu varkiay yenielri daha guzel zaten. bunu yapicaklarina yenisini yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=1yVOMHz9luo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Bi bunu oynamaıştım 2 ve 3 abanmıştım, benim için iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ben oynamadim 1'i ,oynamadim diye digerlerini de oynamadim :) iyi oldu bu ama son 2 senedir bir sey var fiyati hic dusmuyordu. Indirimli hali bile tr fiyatlarina gore pahalanmisti heralde aral ibnesi el atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Ya demon souls varken yaptıkları harekete bak arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 remaster olmayan 2-3 oyun daha var sanırım duyurulmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 1 dakikalık siyah hiçbişeyin gözükmediği video koymuşlar şimdi "UFF SUPER EDGY PRO" diye gaza gelenler alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 yanlis mekana geldin bence teaser gayet basarili ds fanlarina yonelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Bunu yapacaklarına Demon's Souls yapsalarmış ya? Dark Souls zaten var PCde. Hatta Bloodborne filan da getirsinler bi zahmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 demon's souls ve bloodborne gelmez pc'ye sony'nin ipleri bunlar. yani para verip yaptirdigi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 UFF SUPER EDGY PRO KESİN ALCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 oh yes geezuz ya, ne zaman youtube açsam "just how spectacular the first dark souls is" diye vidyolara denk geliyorum. sen's fortress'ta bırakmıştım, ds3'ten (ve aradan geçen yıllardan) sonra başlayamıyordum bi türlü. gerçi gene blighttown'a mı giricez şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 yok abi cok bayik ve kotu tasarlanmsi yerleri var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 scorch said: 1 dakikalık siyah hiçbişeyin gözükmediği video koymuşlar şimdi "UFF SUPER EDGY PRO" diye gaza gelenler alır. https://www.youtube.com/watch?v=S9RVS8cjNN0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Cuce said: yok abi cok bayik ve kotu tasarlanmsi yerleri var oyunun. valla bitirmedim ama sonlara doğru o interconnected yapısı bozuluyor diyorlardı. ama ds3 daha düz geliyor level design olarak. combat akıyor tabi 1'e göre. ds1 blighttown sonrası bi de o blighttown sonrası firelink shrine olayının oyun mekaniği + quest diye birleşip oyuncuyu umursamaya zorlaması çok iyi hareketti. quest var, hikayesi de bu, al yap'tan ziyade YAPMAZSAN OYUNUN EN BEREKETLİ HUB'I Bİ İŞE YARAMİCAK SAVE EDEMİYORSUN ABİ BURDA diye bağlaması, hele ki save noktalarının bu kadar önemli olduğu oyunda <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 blighttown tekme atan ibneyi unutmadım hala sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 valla güzel oyundu da, ne gerek vardı yani. switche çıkarırken bişeyler yapalım, yapmışken ps4e de çıkaralım pc zaten bizimdir orası da boş kalmasın diye duyurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 ben asıl göz yakan lav bölümünü tekrar oynamak için sabırsızlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 remastered Gwynevere memesi remastered Quelaag memesi Mmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 izalithi yetiştiremedikleri için bok gibi yapmışlar diyorlardı belki düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2018 dsfix vardı zaten, gerek yokmuş bunların yaptığı remastered a https://www.youtube.com/watch?v=DcVK10Rvd0E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 "DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition" a sahipseniz remastered %50 indirimli olacak steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 switch'e alacaktım %50 indirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar