sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Xaero said: Şu koşmak için saat işine hiç alışamadım... Dümdüz koşuyorum gayette mutluyum... Tek bi beklentim var oda spotify için telefon yerine şöyle ufak bi aletten falan dinlemek.. Olur mu abi DATA görmezsem koşudan sonra eksik hissediyorum :) Şuan telefon + Wahoo tickr göğüs bandı kullanıyorum ve gayet yeterli aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Lopeth said: koşu için apple watch + polar h7 ve ya h10 göğüs bandı öneririm samsung un saatleri göğüs bantlarını desteklemiyor diye almıyorum apple watch istemiyorum abi, anarşist xiaomi kullanıcısıyım :) Garmin bundle veya polar bundle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 https://i.hizliresim.com/bB4yEZ.jpg pic related, Bir de koşu saatleri için şöyle bir site buldum, inanılmaz tavsiye ederim; http://fellrnr.com/wiki/Best_Running_Watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Ömye cevap geldi o da foto yollayacak bir sıkıntı olmazsa kendisi ile bitireceğiz alışverişi kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 alındı mı var mı satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Alınacak kısmetse hafta bir mesaj atıyoruz ki forumda trafik fazla olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 tamam hayırlı satışlar o zaman (: başka satmak isteyen olursa ben de almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 sipeyskeyk said: https://i.hizliresim.com/bB4yEZ.jpg pic related, Bir de koşu saatleri için şöyle bir site buldum, inanılmaz tavsiye ederim; http://fellrnr.com/wiki/Best_Running_Watch Ben de satıyorum arkadaşınki gitti ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 ne kadar 700 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 sipeyskeyk said: Ben de bugün iyice düşüneyim, haber çıkmazsa akşama konuşalım. Ama ben 700 TL'ye veremem adamın fiyatı iyi, temiz kullandığım ve aldığımın üzerinden çok geçmemiş ürünlerde piyasadaki en ucuz 0 fiyatın 70%'i yapıyorum 2. eli, 900 TL'ye denk geliyor yani, ama 800'e bırakırım. İlgilenirsen konuşuruz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Ben de bugün iyice düşüneyim, haber çıkmazsa akşama konuşalım. Ama ben 700 TL'ye veremem adamın fiyatı iyi, temiz kullandığım ve aldığımın üzerinden çok geçmemiş ürünlerde piyasadaki en ucuz 0 fiyatın 70%'i yapıyorum 2. eli, 900 TL'ye denk geliyor yani, ama 800'e bırakırım. İlgilenirsen konuşuruz tekrar. Üzerinden 4 ay geçmiş ama duruyorsa hala satmayı düşünüyor musun? ek olarak mesaj kutun dolu : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 DeBuffAndHeal said: sipeyskeyk said: sipeyskeyk said: Ben de bugün iyice düşüneyim, haber çıkmazsa akşama konuşalım. Ama ben 700 TL'ye veremem adamın fiyatı iyi, temiz kullandığım ve aldığımın üzerinden çok geçmemiş ürünlerde piyasadaki en ucuz 0 fiyatın 70%'i yapıyorum 2. eli, 900 TL'ye denk geliyor yani, ama 800'e bırakırım. İlgilenirsen konuşuruz tekrar. Üzerinden 4 ay geçmiş ama duruyorsa hala satmayı düşünüyor musun? ek olarak mesaj kutun dolu : abi bir ara vazgeçtim, bir ara mayhem 100 liraya almaya çalıştı falan.. Daha 1-2 gün önce sahibinden de ilan açtım, buyir; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-giyilebilir-teknoloji-samsung-gear-s3-frontier-559555791/detay/ Yaparız bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Kutuyu da boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 KIS KIS KIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Herkes sattıgına göre dandik bişi demek ki. Almayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Sattım ben bunu 800 TL'ye ölücüler eklemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Ben de satıyorum varsa almak isteyen sdf, garantisi var 1 yıla yakın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 dürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 deadwoll said: Ben de satıyorum varsa almak isteyen sdf, garantisi var 1 yıla yakın daha. sana müşteri paslayayım mı? (izmir) hala almadıysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 herkes sattigina gore iyi bisey degil. iyi bisey olsa siz satmazdiniz, kotu biseyse biz niye alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 saat iyi baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 sipeyskeyk said: deadwoll said: Ben de satıyorum varsa almak isteyen sdf, garantisi var 1 yıla yakın daha. sana müşteri paslayayım mı? (izmir) hala almadıysa tabi. Olur valla :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar