Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ahali selam, Datacentre ile halledememe ihtimalim olan bir mevzu var. Bir ihtimal birinin gidip kasayi alip, icindeki disk'leri kendi bilgisayarina takip, bilgisayari linux live CD ile acip erisim saglamasi gerekiyor bana. Yapabilecek kimse var midir? Hayrina degil pek tabi, o kadar is hayrina yapilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ucak biletimi ayarla ben gidip takarim sevabina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Cumartesi uyarsa ben yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Cumartesiye kalirsa datacentre'a degil de cenazeme gelirsin artik. Ordan buraya tetikci yollarlar. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ben flat ofise giderim de linux minux bilmiyom ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 cenazeni daha ucuza kaldiririz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ginaly said: Ben flat ofise giderim de linux minux bilmiyom ki cd roma cd takcan abi sudo cd yazcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bana bir laptop yolla gideyim halledeyim. para almam laptop bana kalır lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 DC'deki elemanlar halletti sagolsunlar. Yarin tepsi baklavayla seker komasina girecek halleden eleman ve ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ohooo tepsi baklavalık olay varsa bana niye haber vermiyon ya, tepsi baklava için flat ofisi uçağa koyar yanına gönderirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 forum dışına hallettirilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Sen dur Mithat, zaten ortalik karisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 DC sucks ya marvel daha iyi hallederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Bize hiç bakalava yollamıyorsun... :( Genel yönetici dediğin ara sıra toplar herkesi parti yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 hep forum dısına hallettiriliyo ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar