senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 hayır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ne emotional cikti lan adam Get laid ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Anilarini yazmis adam iste olm ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 tomkat said: ... Pax corpus diye bi oyunu tanitiyolardi ama oyun hakkinda bahseden kim? Yazar sanki stand up yapiyor, hayalinde herifi sahnede falan canlandiriyosun ... şu çok doğru, sırf çevrilen geyik için alakam olmayan oyunları bile hatta derginin künyesi vs. falan dahi okuyordum, hey gidi günler, basılan kağıdın hakkını veren böyle yayınlar gerçekten az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Şimdi yazsalar okuyup bu kadar sever miyiz bilmiyorum, nostalji işte. Küçüktük, sorumluluk yoktu, en büyük dert sınavlar falan. Yazıcıoğlundan 1 milyona cd alıp oyun oynamak gibi basit bi zevk bize yetiyodu. Gameshow da bizim dilimizden konuşuyordu diye bağlılık yapmıştı bence. Şimdi de çocukluk günlerimizin özlemine "gameshow" diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 valla şu anda linkten indirip öyle karıştırırken "1. görev" başlı altında yazılanlara takılıp okurken bulabiliyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 aynen su an oturup okunmaz hayatta tldr çekeriz ama o donem bizim için tek iletişim kaynağıydı bilgisayar dünyasıyla felan lan oturup walk through okuyodum bende olmayan oynun resme tıkla kapıdan çık resmin arkasındaki çiviye çekiçle vur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 geyik var diye okuyordun, yine olsa bence okunur ama kalite önemli, hoş şu yayın yapanlar falan fıstık muhabbette aynı kafa değil mi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Abi kafam cok guzelmis Neler yazmisim hatirlamiyorum bile Sizmadan once gameshow adini gorunce direk flashbackler geldi ardi ardins Lol efendiler nedir lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Larry 7 walkthrough vardi bi sayida Kutuphaneci boyle ice queen bi kadin vardi, ona salca olmaya calisiyodun ama kadinin bilgisayarina bisey yazman gerekiyo, search box’a ama bilmiyosun tabi Muder is the best yazin diyodu walkthroughda Tutup mal gibi muder is the best yazmistim, sonra da prompt gelmisti oyundan yeh bebe diye Kendi kendime demistim oha herif oyuna girmis Cok sonradan anladim o box’a dhdhdhdgsg bile yazsan oluyomus Maksat kadini distract etmek Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 biz monkey island oynuyorduk..o zamanlar universiteli asosyaller olarak..haftasonlari sabahlardik deli gibi basinda..ne dedi ne olabilir sunu da deneyelim diye..yine o zamanlara denk duser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 aktiftablet said: Şimdi yazsalar okuyup bu kadar sever miyiz bilmiyorum, nostalji işte Okumazsin. Gameshow 90larda degil de simdi ciksa ayni kadroyla ve formatla, ayni geyiklerle falan direk cringe diye atarsin bi kenara 5 sayfa okuyup. Her ne kadar kabul etmek istemesem de zaman degisiyor ve biz de buna ayak uyduruyoruz, yas ilerlemesini saymiyorum bile. Hatta biz bu dergiyi okuyoruz, okulda hakkinda konusuyoruz diye kendimizi cool zannederdik bi mutlu olurduk. Gameshow 90larin cocuk/ilk genclik/ergen dergisiydi niche bir kitle icin.Hatta eminim liseliler bile okumamistir zamaninda. Gameshow bizim kulturumuzdu, oyun saatimiz bitince yatakta gizli gizli okudugumuz, her zaman odamizin bi kosesinde duran bi demirbasti. Dial upla arkadasinin evine baglanip red alert, fifa oynamakti. Uzun yolculuklardaki yoldasindi, burak kut, yildiz tilbe, kenan dogulu, mustafa sandal ve tarkandi. Bodrum daha bok olmamisti, Golkoyun yaninda turkbuku vardi, tertemiz ve tenhaydi, hep aydinlik icin bir dakika karanlikti. Time Commando oynarken saatin aksam 9 olmasiyla butun mahallenin tencere tavalari birbirine vurarak, isiklari acip kapatarak kendi capinda eylem yapmasiydi. Ortaokul sonlarina dogru biraktim gameshowu Artik siniftaki repim, haftasonu ne giyicegim, quicksilver cuzdanim, kizlar, anne baba yokken kizlarin bizi eve cagirmasi, ilk randevum, bitmek bilmeyen ergen sex geyikleri daha onemli olmustu ve gameshow benim cocuklugumla beraber mezara girdi. Artik odamda gameshow yerine FHM vardi, esquire vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 o zamandan beri tek degismeyen elindeki abi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ahah bi de pc oyun diye bi dergi vardi, cok ilginc bi dergiydi ya Oyun tanitimlarinda menuleri de tanitirlardi NEW GAME Yeni bir oyuna baslamak icin LOAD GAME Oyuna kaldiginiz yerden devam etmenizi saglar OPTIONS Bu menude oyunun ayarlarini degistirebilirsiniz (ses, cozunurluk gibi) EXIT GAME Oyundan cikmanizi saglar Ya velet aklimla yuh demistim beyin ozurlu mu zannediyolar bizi diye Strateji oyununa walkthrough yazarlardi, dunyada ilk olabilir 9.GOREV Iste burda oyun biraz zorlasiyor, sik sik save etmenizi oneriyoruz Factoryniz bittikten sonra direk beygir tank uretimine baslayin zira dusmanlar kunduz motorlarla ussunuze geleceklerdir 10 sayfa boyunca boyle giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 sex gameshow'u oldurdu dıyon yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 tomkat said: Ahah bi de pc oyun diye bi dergi vardi, cok ilginc bi dergiydi ya Oyun tanitimlarinda menuleri de tanitirlardi NEW GAME Yeni bir oyuna baslamak icin LOAD GAME Oyuna kaldiginiz yerden devam etmenizi saglar OPTIONS Bu menude oyunun ayarlarini degistirebilirsiniz (ses, cozunurluk gibi) EXIT GAME Oyundan cikmanizi saglar Ya velet aklimla yuh demistim beyin ozurlu mu zannediyolar bizi diye Strateji oyununa walkthrough yazarlardi, dunyada ilk olabilir 9.GOREV Iste burda oyun biraz zorlasiyor, sik sik save etmenizi oneriyoruz Factoryniz bittikten sonra direk beygir tank uretimine baslayin zira dusmanlar kunduz motorlarla ussunuze geleceklerdir 10 sayfa boyunca boyle giderdi cd oyun değil miydi o, o kadar kötüydü ki iyiydi asd. yok önce pcoyundu sonra 97de falan cd md yaygınlaşınca cd verip cdoyun olduydu galiba şimdi hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Cuce said: sex gameshow'u oldurdu dıyon yanı FHM kapagindaki hilal cebecinin gotu, gameshow kapagindaki futuristik kask takan askerden daha cok buyuleyici olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 engin abla vardi ama erkekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 bazı yazıların hala gideri var o m&m 6 strateji yazısını rastgele açıp okusam gene gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 tekrar olacak ama aynı şekilde aynı kadro olarak çıksa yine okurum, hatta şimdi eskileri tekrar okuyorum ama şöyle bir durum ve zaman ve mekandan ötürü, günümüzde böyle bir işin yapılabilme oranı %15 civarı en yüksek ihtimal ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Sonradan amatör ruhu kaybettiler dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 4x overdose dergileri de eklenmis listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Madem Gameshow seven bu kadar insan var, Şöyle bir röportaj vardı, daha önce görmemiş olanlara verelim: http://www.isinasli.tv/muder-ile-ozel-roportaj/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar