smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Esh said: Anadolu takimlarini tutanlar da var abi burada. Bak adam karabaglarin bogrunden goztepeyi tutuyo Esh sana sövüyodum bir ara karabağlar muhabbetine de. 108/25 hakkaten karabağlara bağlıymış lan . inönü caddesinden 1 adım atıyon konak. bir atım atıyon karabağlar adasdasdsd:D Geçen ikametgah alırken farkettim :) Edit: karabağları geç sen. tepecik var asıl komple göztepe. daha sakatı varmı?
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 hacı ben zaten karabağlara üzülmüyorum. çimentepe de otursam bile bana her yer izmir. senin haklı çıkmana üzüldüm :( yoksa np yani.
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 beklediğimden daha iyi oynadık. tudor fantezi peşinde koşmasa çıkarması gereken 11 bu yani. yeneriz yenilirz ayrı da takımın dizilişi budur.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 fresia said: https://twitter.com/SinyorGrande_/status/945000717378572288 AhHAhahHahaha görmemişim ya da farketmemişim bunu maçı izlerken. Çok komikmiş.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Arkadaşlarla dışarıdaydık, şimdi özete baktım. Göztepe'nin penaltısı tamamen yalan. Muslera'nın sarı kartı verilebilir, ama kaptan itirazı diye es de geçilebilir. Maicon'un sarı kartı tamamen yalan. Fernando'nun sarı kartı doğru, karşılığı sarı. Yasin'in penaltı beklediği pozisyonda devam doğru karar. Maicon'un frikik golü çok şık. Özetlere göre Yasin müthiş oynamış gibi gözüküyor. Belhanda yine 1-2 killer pas dışında oyunda yok gibi gözüküyor.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yasin'in penaltısı devam mı? birkaç kere daha bak istersen :D
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Baktım. İkili mücadele var, o şekilde düşmeyi getirecek hiçbir hamle yok Göstepeliden. Fizik gücü yetememiş. Penaltı değil.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 arkadan çelme tabi ikili mücadele ve güçsüzlük ile aynı şey.... ama 2.7 santim yukarı gelseydi darbe penaltıydı :P
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Ben arkadan çelme görmedim pozisyonda videoda da fotoğrafta da. Zaten koyulan fotoğraf da hiçbir şey kanıtlamıyor, üçüncü boyutta ikisi aynı düzlemde bile değil muhtemelen. Nitekim daha önde olduğu arkada dizin bir kısmının gözükmemesinden de belli. Darbenin geldiği yön ve yer önemli lafımdan dolayı iki milim bilmemne muhabbetine gereksiz takıldı insanlar, bunu da hayatı boyunca spor yapmamış olmalarına ve bu konudaki cehalete bağlıyorum. Sporla az buçuk ilgilenmiş insan zaten nereden gelen darbenin tehlikeli olduğunu ve ne sonuç yaratabileceğini bilir.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yaw git aç videoyu izle hala darbe yok, aynı düzlemde değil bilmemne diyorsun. direk sabrinin bacağı, yasin'in bacağına biniyor. hani daha net ve daha açık müdahale olamaz... diğer konuda da hala tehlikesinden falan bahsediyorsun olayın. facepalm o zaman yeterince yapmıştık daha fazla yapamıcam.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Orada objektif olarak bakınca kayda değer bir darbe yok. Ama senin var olarak görmeni de garipsemiyorum, hak vermiyor ama anlayabiliyorum. Diğer konuda çok kişi facepalm yapmanız sizin haklı olduğunuzu göstermiyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 abi bazen objektif bakayım derken işin ayarı kaçıyor sanki sende :) faulün direkt karşılığı şu pozisyon, net penaltı işte. arkadan gelip doğrudan yıkıyor rakibini sabri, topla oynama yok bir şey yok.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 ben onun artık ya direk görmediğini ya da bazı kuralları baya baştan aşağı yanlış bildiğini düşünüyorum. hani forumda çoğunluk kendine göre yontuyor kuralları falan da. rew baya ciddi yanlış yorumluyor taraf maraf önemli diil yani.
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 bilmediğini düşünmüyorum ya. overthinking mi doğru ifade bilmiyorum ama biraz öyle yaklaşıyor. bazen hepimiz öyle yaklaşıyoruz ama o kadar detaylı bir şey değil futbol ya. göztepeli gelip topla oynayamadan rakibi yıkıyor mu ? yıkıyor temas açık ve net rakibi bozacak bir şekilde mi ? evet ötesini düşünmeye gerek yok yani. olduğundan fazla karmaşık hale getirmeye gerek yok hiç bir pozisyonu.
Öne çıkan mesajlar