mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vAguTRTjEs8 gerçek gerçek Özet ve Detaylar Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. Okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes Batur'un artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes Batur, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır. http://www.beyazperde.com/filmler/film-260616/ heyecanla bekliyorum. önsatışa ne zaman çıkacak acaba meraklardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 gerçekten mi bekliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 şunu bile açıklattırıcan mı abi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 başlık açmaya değer gördüğüne göre evet açıklama bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 cumali ceber'e başlık açılan bir bölüm değil mi burası ne farkı var benim yaşadığım şaşkınlığı sizlerde yaşayın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 snopy imax izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 bunlar bu kadar kazanıyor mu? Yoksa sinama çekmek mi ucuzladı? Her youtuber sinama filmi çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 adamın 2 milyon abonesi varmış en kötü 500k gişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 saçmalık ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Ben bu adamin birkac videosunu izledim. Tam dayaklik ama ergenlere oynuyor. Ztn hayran kitlesi de 10 yaş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 senko said: adamın 2 milyon abonesi varmış en kötü 500k gişe. Youtube 5.5 milyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 oyunculara verilen paralar hariç 100k ya uzun metraj orta düzey film çekiliyor diyordu sektördeki arkadaşlar, bunlar onu da kırpıp 50k ya çekmişlerdir işte oyuncu masrafı da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 abd'de tonla abuk film çekiliyor bizde sinema boşa kutsallaştırılıyor kim ne çekerse çeksin giden enayi varsa para kazanırlar bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TsXGYAeX2_s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yekeyeke said: senko said: adamın 2 milyon abonesi varmış en kötü 500k gişe. Youtube 5.5 milyon... eh tamam işte, 5te1'i garanti diye bakıyorlardır. Abi sinemanın bu kadar yerlere düşmesi hakketen üzücü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Türkiye'de YouTuber'ların durumu da içler acısı. Orkun Işıtmak ve Ruhi Çenet vardı bide. Kıyaslanacak olursa Enes Batur bunlardan sonra gelmeli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Patinin buna konu açacak kadar düşmesi de üzücü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Figh said: https://www.youtube.com/watch?v=TsXGYAeX2_s onedio kanseri yutubu eleştiriyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Sorma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 onedio kısmı tatava para için ama adamın youtube kanalı baya iyi, enes batura kıyasla, en azından benim gözümde düzgün içerik için bir başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 jonq said: Patinin buna konu açacak kadar düşmesi de üzücü... Konu açmak ne abi bildiğin bu adamların isimlerini biliyor olması bile çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 banlayin abi acani ve supporterlari. zor degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ENES BATUR FANI OLMAK SUÇSA HAPSE ATIN BENİ atmayın olm manyak mısınız ne fanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Vizyona çıktığı 3 gün içinde 450 bin izleyiciye ulaşarak Cem Yılmaz'ın Arif V 216 ile iki haftada ulaştığı 432 bin seyirci sayısını geçmiş, şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2018 bir doz istatistik 101 yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar