Artariel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 yurt dışına taşınan arkadaş satmam için bana teslim etti. bende hali hazırda ps3 olduğu için işime yaramayacak. 2 kol var, assassin's creed ezio trilogy, watch dogs, fifa 14 var. aletin bir problemi yok, bizzat kendim de bendeki oyunlarla bir süre oynayıp denedim. cech-2101a modeli, slimlerin launch edition'ı sanırım. 3.55 üstü firmware olduğu için hardware flasher ile kırılabilir. gerçi orda burada 50 tane oyunun toplu satışının aşırı ucuzladığını düşünürsek jailbreak yapmaya gerek var mı bilemem 400 tl'ye salarım, istanbul içi süper olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 350 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 quo vadise 200 tlye gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Teşekkürler Artariel, Ben aldım arkadaşlar yeğene hediye etcem. 200 liraya anlaştık. Kargo da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Gardaş birşey alacak olursam ilerde pazarlığı sana yaptırıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 adam onunuzdeki ps4u 400 liraya alir gider haberiniz olmaz dikkatli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 adam 600 liraya 1 ps4 1 ps3 aldı tek kuruş kargo parası da ödemedi. adama title verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Dur daha patatesli börek ile pazarlık yapıp onun PS4 de alsam mı diye düşünüyorum, Onun sattığını da alayım, küçük biradere hediye edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ps3'ün tek güzel yanı move ve guitar hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 benim bile ps4 istahimi kabarttiniz..var mi ole ucuza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 pro çıktığında herkes 4'lerini elden çıkardı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar