Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlık ilgi çeksin biraz da hemen bulayım :)

Ethernet girişi de olan, wifi extender arıyorum. Bir ara forumda çok satılıyordu ikinci el olarak da bulamadım ilgili konuları, satıldı mı onu da bilmiyorum.

Elinde olan varsa bir şeettirsin.
Mesaj tarihi:
DUUUUR YOLCU

https://forum.paticik.com/read.php?6,8752119,page=1#msg-8771636

şu mesajımda bahsettiğim alet hala yatıyo evde. eğer işine yarayacak bişiyse veriyim 50 60 lira bişiye. ztn 90 liraya almıştım bi kere fişe taktım işimi görmeyince çıkardım kutusuna koydum sdfasf
Mesaj tarihi:
ben roketadamdan bişi aldım. üstünde ethernet girişi var onun da. bir bakalım işine yararsa veririm onu ucuza.

ürün bu:
http://www.engeniusnetworks.com/product/product.php?c=14&s=35&p=77

bak bakim işine yarıyor mu?
Mesaj tarihi:
Bunların ikisi de aynı işi görüyor ve işime yarayan aletler.

mokokocum önce şu diğer ürünü bi alıp deniym, olmazsa seninkini alıcam.
Mesaj tarihi:
bana da lazım böyle ikinci el ucuz yollu bi access point fakat benim istediğim ethernet içinden geçecek ve devam edecek (access point özelliğini destekleyen modem de olur). sadece o sıra wifiyi de verecek :p

yani çift lan soketli bi access point arıyorum :d
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ben suudi arabistan'dayım asfsadfsaf

2 haftada bir geliyorum istersen 30u haftasonu elden verebilirim ataşehir'de oturuyorum normalde :D

selam,
bu geldiğinde yılbaşı için şehir dışında olcam ama bir dahaki geldiğinde istanbulda olursam alırım. veya gelmişken bırakabileceğin biri varsa ataşehirde ondan da alabilirim.

bu arada haftasonu sadece burada olduğunu varsaydım, eğer uzun kalacaksan hafta içi alabilirim.

edit: özel mesaj olcaktı, neyse
Mesaj tarihi:
ne kadar istediğim gibi çalışacağını bilmiyorum açıkçası, olmasa da bir şekilde idare ediyoruz. düşündüğüm gibi olmazsa ben de benzer fiyattan satarım veya birine veririm
Mesaj tarihi:
Esh said:

Normal bi routeri da extender olarak kullanabilirsin
Bu olmadı ya denedim de. Denediğim model Tp-link wd8091 gibi bir şeydi sanırım. Modem arayüzünde anlatılan şeylerin hiç biri yok.
Mesaj tarihi:
Bi de sen kablo cekip mi uzatacaksin wifi yi? Yoksa wifi den wi fi ye bridge yapip sonra kabloyla baska bi alete mi net tasiyacaksin.

Eger wi fi uzerinden extend edeceksen routerin da extenderin da cift radyolu olmali ki bok gibi lag olmasin
Mesaj tarihi:
Hepsinde var mı?

Tüm menüleri gezdim, firmware update ettim. İnternette bakınca her modelde olmuyor yazıyor. Varsa bir metodu elimdekini yapayım.

edit: Wi-Fi to Wi-Fi sonra kablo.
Mesaj tarihi:
Atiyorum bridge i 5ghz uzerinden tasiyip interneti 2.4ghz olarak yayabilirsin ama bu cozumler artik geride kaldi tabi. 3 radyolular bile cikmistir su an 5ghz bridge yine 2.4 ve 5ghz yayin seklinde
Mesaj tarihi:
2 radyo bilmiyorum ben.

var mı bunda 2 radyo, yoksa bir tane radyo alıp bantlarım üzerine.

https://www.cnet.com/products/tp-link-td-w8901g-wireless-router-dsl-802-11b-g-desktop/specs/
  • Yeni Oluştur...