Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Başlık ilgi çeksin biraz da hemen bulayım :) Ethernet girişi de olan, wifi extender arıyorum. Bir ara forumda çok satılıyordu ikinci el olarak da bulamadım ilgili konuları, satıldı mı onu da bilmiyorum. Elinde olan varsa bir şeettirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 DUUUUR YOLCU https://forum.paticik.com/read.php?6,8752119,page=1#msg-8771636 şu mesajımda bahsettiğim alet hala yatıyo evde. eğer işine yarayacak bişiyse veriyim 50 60 lira bişiye. ztn 90 liraya almıştım bi kere fişe taktım işimi görmeyince çıkardım kutusuna koydum sdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben roketadamdan bişi aldım. üstünde ethernet girişi var onun da. bir bakalım işine yararsa veririm onu ucuza. ürün bu: http://www.engeniusnetworks.com/product/product.php?c=14&s=35&p=77 bak bakim işine yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Bunların ikisi de aynı işi görüyor ve işime yarayan aletler. mokokocum önce şu diğer ürünü bi alıp deniym, olmazsa seninkini alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 bana da lazım böyle ikinci el ucuz yollu bi access point fakat benim istediğim ethernet içinden geçecek ve devam edecek (access point özelliğini destekleyen modem de olur). sadece o sıra wifiyi de verecek :p yani çift lan soketli bi access point arıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Tplink wa850re var bende. Isteyene 50 liraya vereyim, eski evde kullaniyordum, cari evimde isime yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 mokoko ve ginaly, hanginiz ataşehir'e daha yakın? birinizden alıyım 50₺'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben suudi arabistan'dayım asfsadfsaf 2 haftada bir geliyorum istersen 30u haftasonu elden verebilirim ataşehir'de oturuyorum normalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 30'u haftasonu eskişehirde olcam ama bir dahaki gelişinde alabilirim başka yerden almamış olursam ginaly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben şişlideyim, mokoko daha convenient sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 mokoko said: ben suudi arabistan'dayım asfsadfsaf 2 haftada bir geliyorum istersen 30u haftasonu elden verebilirim ataşehir'de oturuyorum normalde :D selam, bu geldiğinde yılbaşı için şehir dışında olcam ama bir dahaki geldiğinde istanbulda olursam alırım. veya gelmişken bırakabileceğin biri varsa ataşehirde ondan da alabilirim. bu arada haftasonu sadece burada olduğunu varsaydım, eğer uzun kalacaksan hafta içi alabilirim. edit: özel mesaj olcaktı, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 bunun sıfır ne kadar? 1 hafta kargoların kampanyasını takip edip de fırsat bekleyen dhcilere dönmüşsünüz :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Sıfırları da 100 lira falan. Boşta duracağına olanı tüketmek daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 ne kadar istediğim gibi çalışacağını bilmiyorum açıkçası, olmasa da bir şekilde idare ediyoruz. düşündüğüm gibi olmazsa ben de benzer fiyattan satarım veya birine veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 doktorlarin kullanacagi bisi adi olmus lan bu. bypass sirasinda damar genisletmek falan icin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 girisli genisletici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Normal bi routeri da extender olarak kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Abi başlık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Doktor noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Esh said: Normal bi routeri da extender olarak kullanabilirsinBu olmadı ya denedim de. Denediğim model Tp-link wd8091 gibi bir şeydi sanırım. Modem arayüzünde anlatılan şeylerin hiç biri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Firmware update gelmistir de arayuz degismistir Var yani routerlarda bridge mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bi de sen kablo cekip mi uzatacaksin wifi yi? Yoksa wifi den wi fi ye bridge yapip sonra kabloyla baska bi alete mi net tasiyacaksin. Eger wi fi uzerinden extend edeceksen routerin da extenderin da cift radyolu olmali ki bok gibi lag olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Hepsinde var mı? Tüm menüleri gezdim, firmware update ettim. İnternette bakınca her modelde olmuyor yazıyor. Varsa bir metodu elimdekini yapayım. edit: Wi-Fi to Wi-Fi sonra kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Atiyorum bridge i 5ghz uzerinden tasiyip interneti 2.4ghz olarak yayabilirsin ama bu cozumler artik geride kaldi tabi. 3 radyolular bile cikmistir su an 5ghz bridge yine 2.4 ve 5ghz yayin seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 2 radyo bilmiyorum ben. var mı bunda 2 radyo, yoksa bir tane radyo alıp bantlarım üzerine. https://www.cnet.com/products/tp-link-td-w8901g-wireless-router-dsl-802-11b-g-desktop/specs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar