sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Olm 22de bitiren saeros bizi yemiş lan. 4. Haritanın 500'ü varmış en zor. Adam 1'i 22'de bitirdim diye goy goy yaptı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 goygoy yapmadım abi ss koydum ^^ 3. haritayı %100'de bitirmek gerekiyormuş 4. haritayı açmak için şu an onunla uğraşıyorum. çok fazla zombi var harita temizlemek tam işkenceymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Ben artık en son yeter geçiim dedim, en easy olanları seçtim %3 yazanından. Yine yenildim. Ben bişileri ters yapıyorum ama tam olarak neyi bilmiyorum :D En iyisi gidip bi kaç video izliim millet nasıl geçmiş, belki fikir verir. Temel bir konuda hata yaptığımı düşünüyorum artık yoksa 3le bitirememek nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Kendi tecrübemden bir iki şey yazayım o zaman, belki faydası dokunur. Oyun başlar başlamaz 4 ranger'ı, 4 ana yöne doğru çok uzağa olmamak kaydıyla yolluyoruz scout için. Bu en önemli kısımlardan bir tanesi, çünkü oynadığınız harita, başarı ihtimaliminizi birebir etkiliyor. En az 1-2 yönden gelecek saldırıya karşı, çok ufak bir Wooden Wall defansıyla kapatabileceğiniz bir harita gelmediyse, Commanda Center bayağı yayla gibi ortada duruyorsa yani, büyük ihtimalle 3. saldırıyı görmeden patlıyorsunuz. Ranger'ları gönderir göndermez 3 tane tent koyuyorsunuz, Command Center'dan uzaklaştıkça en açık olan ve grass olmayan alana. House mevzusu çok önemli, gold madeni bunlar. Banka ve market koyduğunuzda, mümkün olduğunca çok house kapsaması lazım ki, hem food tasarrufu hem gold boost'u alasınız. Mümkün olduğunca yoğun ama düzenli, aralarından da ünite geçebilecek şekilde koyun house'ları. Barcelona gibi olsun o kısım, Fikirtepe gibi değil. Tent'ler yapılırken ranger'larla zombilerin içine girmeyecek şekilde, tüm sınırlarınızı açın haritada.1-2 tane loot bulacaksınız kesin, odundur, taştır, altındır. Bazen tepesinde zombi oluyor ama ya bir tarafa çekersiniz zombileri, ya da 4 ranger'ı da oraya koyup temizleyip alırsınız loot'u. Bu sizin koloni için jump start malzemesi olacak. Early Game'de en önemli resource odun. Hemen bir tane lumber mill atın en yakındaki ormana. Ormanın büyüklüğüne, lumber mill'in getirdiği resource'a göre atın ama, bodoslama değil. Örneğin Orman 2 tane lumber mill'e yetiyorsa, tek lumber mill'le 9, 2 tanesine toplam 13 odun geliyorsa, ben ikincisini atmıyorum. Food için her zaman ilk tercihim balık. "Alan" önemli, ileride açacağım farm, alan/resource anlamında hunter's cottage'dan çok daha verimli. Hem de balıkçıyı kıyı köşe bir yere yapıyorsun, değerli alan yemiyor. Temel resource'lar gelmeye başladı, haritanın açabildiğiniz kadar kısmını açtınız. "İlk base" diyeceğiniz yerin sınırlarını belirleyin. Nereyi korumak daha kolay, nerede resource var. Ben bu noktada, kolay korunabilecek nerede odun varsa oraya öncelik veriyorum, sonrasında da, alanımı çok fazla daraltmadan (yeni binalara yer bırakacak şekilde), en rahat savunabileceğim ve en az duvar çekmek zorunda olduğum yerlere doğru Tesla Tower atmaya başlıyorum. Bu kısım en zayıf olduğunuz nokta, henüz duvar olmadan, zombilere doğru bina atıyorsunuz. O Ranger'ları unutmayın o yüzden, sürekli ya zombi gelebilecek yerlerde beklesinler veya ufak ufak temizlesinler. İkinci Lumber Mill'i attıktan sonra, yavaştan duvar çekmeye başlıyorum. Tek sıra duvar ve 4 Ranger + 1 Soldier, ilk 2 raid'e yetiyor, asker basmaya veya duvarlara yüklenmeye gerek yok. Resource konusunda oyun çok cimri ve zamanından önce bastığınız ünite/duvar demek, üretim binası/teknolojinin parasını betona gömmek demek. Duvarları da çektikten sonra, ilk base'iniz hazır demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Askerli gruplama olayi var mi oyunda? En cok lazim olan sey o sanirim. Bu arada ilk oyunda farketmemistim ama o neymis bu neymis diye bakarken, duvari oraya mi ceksem buraya mi ceksem diye dusunurken SPACE'e basip pause edebiliyosunuz. Bunu kesfedince survival suresi birden 5-10 kat artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Mac'teyim ben, control'le tek askeri bile numaralandırabiliyorsunuz. Q ile attack move komutu vermiş oluyorsunuz, önüne gelene saldırarak gidiyor. Patrol command var, iki nokta arasında gidip geliyor ünite, bunları da kullanın. Pause en önemli şey abi oyundaki, ben büyük raid'lerde bile pause'luyorum biriken resource'ları kullanıp bina dikeyim, savunmam nerelerde yeterli, nerelerde yetersiz onu izleyeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Aldiracaksiniz sonunda su oyunu bana :( Early Access imis vazgectim direk, ciksin aliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Asteroth said: Mac'teyim ben, control'le tek askeri bile numaralandırabiliyorsunuz. Q ile attack move komutu vermiş oluyorsunuz, önüne gelene saldırarak gidiyor. Patrol command var, iki nokta arasında gidip geliyor ünite, bunları da kullanın. Pause en önemli şey abi oyundaki, ben büyük raid'lerde bile pause'luyorum biriken resource'ları kullanıp bina dikeyim, savunmam nerelerde yeterli, nerelerde yetersiz onu izleyeyim diye. Nasi mac'tesin lan? Windows only degil mi oyun? Grouping benim istedigim. CTRL + sayi calismadiydi vindozda. Mac'de calisiyo mu bakayim bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Beyin kısa devre yaptı mesajı Mac'te yazıyorum diye, Windows only evet. Valla Control + sayı olayı arada bende de olmuyor nedense, oyunu durdurup grupladığından emin olmak zorunda olduğum oluyor arada 2-3 kez deneyip. Bana özgü sanıyordum ama belki sen de denediğinde olmamıştır. DIDIT diye ses çıkarıyor bazen (olmadı demek) ama çalışıyor yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Grouping çalışyıor bende sorunsuz. Benim tek derdim arada kısayollar çalışmıyor. Upgrade, delete falan kanser ediyor. Yine 66. günde kaldım delirizaaaaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Askerlerim benim hala soldier ranger sniper falan, bu titanları falan luciferleri falan nasıl açıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Wooden workshop -> Stone Workshop -> Foundry -> Engineer bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Öeh titan araştırması bile 6000miş. Ben yine workersızlıktan ölücem bu gidişle, stone ve worker eksikliği aşağı yukarı her oyun yaşadığım bi sorun. Çok stonelu yerlere denk gelemedim bi türlü, worker zaten kafadan bir hatam var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Farm filan yapmıonmu aga nasıl ev yapamıon. Geliştirmeleri yapmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Farmda var 4-5 tane, ev desen sanırım 51 taneydi. Yinede worker yetmiyo. Belki 4-5 farm ve 51 ev azdır ne biliim. Zaten stone komple ölüm. +4 ile nereye kadar abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Ev upgradelerini açıyosundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Mithatın bir başka failına mı tanık oluyoruz ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Açıyorum hepsini, bi kısmı taş evde, stone sıkıntısını halledemediğim için yavaş yavaş hepsini taş ev yapıyoru, daha hala odundan surlarım var, stone sıkıntısını çözmem şart. Parayla alıyorum mecburen ama o da baya ekonomimi mahvediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 cok greedy oynamak gerekiyormus sanırım. Pool atmadan third expo atan zerg gibi oynuyorum sadece ilk verdigi unitlerle ballista tower ve sniper upg edene kadar kasıyorum. Bu sekilde 60 gün yaşayabildim ve mal gibi kücük bir gap birakmisim arada 2 tane sisko zombie yardı ordan kaybettim. keyifliymis baya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Lucifer-Titan'ı tamamen es geçiyorum ben. Lucifer duvar arkasından ateş edemiyor zaten, Titan da mobil zombi temizleme ünitesi, 30 tane soldier da yapıyor o işi. Oil ünitesi net Thanatos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 aynen lucifer ve titan çok gereksiz geldi bana ya. thanatos reyis zkertiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Valla sana güvendim titan için gold savelerken thanatos research açtım. Bakalım executorlar ve thanatoslarla savunucam bundan sonra. Zaten savunma hariç bişi kalmadı, bütün ihtiyaçlarım herşeyim tamam. Sadece asker basmak ve duvarları stone yapıp thanatos üretmek kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Wire Fence'i unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Evet 3 gibi muhteşem yüksek bir faktörle en azından bitirdim. Sanırım daha da oynamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 lol gz mithat 3. haritada sabahtan beri zombi öldürüyorum ve bitmiyorlar abi sdf rüyama giricek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar