sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 19 senedir turkcell'deyim, hiç de aklıma gelmiyordu değiştirmek ta ki birkaç gün önce Vodafone aradı böle böle tarifemiz var falan diye. tam şu an hatırlayamadım da 10 veya 12 gb veriyorlar 55 liraya, şu an ben turkcell'e 50 lira veriyorum 5gb'a. konuşma dakkası sms falan hiç önemli diil zaten. turkcell ise 7 gb'ı 59 liraya veriyor.... bi aralar geyikler vardı "vodafone çekmiyo hacı, turkcell'den geçip sonra geri turkcell'e geçiyor" falan filan diye. var mı hala böyle şeyler. var mı vodafone kullanan? internet hızından ve genel çekim gücünden memnun musunuz? geçeyim mi vodafone'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 iyi, geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Dun 49TL'ye Red 10'e gectim, Spotify, Facebook, Whatsapp (vidyolar dahil) ve Karnaval diye hos bir radyo programi mobil internetten yemiyor, ustune 10GB var iste. 59TL normalde ama ailede Vodafone kullanan varsa 49TL oluyormus. Sinirsiz Spotify datasi ile tavladilar beni. Ondan once 59TL'ye devreden 12GB aliyordum Turkcell'den. Dergilik gittigi icin biraz kotu oldu sadece ama Spotify daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 cekmiyo olayı yalan turkcellin çekmediği baya yerde çekiyo hatta ama internet hızı olarak turkcell dövüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 bulundugun bolgeye gore degisebilir kapsama durumu. telefonu en cok kullandigin alanlarda varsa bi vdf kullanan birileri onlardan geribildirim al tasimadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 GERGE said: Ondan once 59TL'ye devreden 12GB aliyordum Turkcell'den. Dergilik gittigi icin biraz kotu oldu sadece ama Spotify daha iyi yani. bu ne la? 59'a 12 gb hem de devreden?? bi link versene tarifeye ben onu kullaniim temizinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Vermiyorlar artik, daha once baska arkadas da sormustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 tüh. saf internet mi o dediğin? yani küçük bi tarife alıp üstüne öle bişi mi alıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 1000 dk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ben 2000 den beri tcelldeyim geçen sene vodafona da ttelekomada geçtim sonra geri döndüm memnun kalmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 49TL'ye 10GB ve data goturmeyen Spotify abi. Daha iyisi yok su anda benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 luriel, türk telekom'un neyi memnun etmedi. ekşi'de vodafone'a baya giydirmişler de türk telekom için aynı oranda eleştiri yok. onların da fiyatlar baya uygun, belki de türk telekom geçerim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 napıyorsun plak şirketin mi var? premiumda zaten indiriyorsun şarkıları. turkcell lifecellde bir opsiyon incelemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ben red 15 tarifesindeyim. yıllardır abone olduğum için 90 liralık tarifeyi bana 65 lira yaptılar aylık. heryöne 2000 vodafone ve sabit hat sınırsız 1000 sms 15 gb internet ama vodafone'un internetinde bir sıkıntı var son 2 aydır. 4g'yi bırak 2g hızını zor alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Figh said: napıyorsun plak şirketin mi var? premiumda zaten indiriyorsun şarkıları. Pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Lifecell'e gecmeyin abi, konusma vermiyor. Sadece VoIP. Gereksiz yani. 1000dk VoIP vermisler kendi BiP programlariyla, bu. Muzik icin Fizy, film/dizi icin TV+ vermisler. Spotify/Deezer ve Netflix varken ancak sadece birine verecek param var diyenler alsin yani. Ogrenci isi olmus. Yakin gerecekte tum konusma isinin VoIP'e gececegini dusunuyorum ben de ama daha erken bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 ekşide yazmışlar lifecell için, arama yapmak için kendi app'ine girmen falan lazımmış. saçmalık. uğraşılmaz onunla. 100 dk mı ne normal arama veriyorlarmış onu yaparken de her seferinde telesekreter mesajı oynuyormuş voip ile yapın lütfen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 GERGE, 10 gb 50-60 TL hangisi? ben 70-80 falan veriyorum 10 gb'ye + Spotify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Red 10 kontratli 59, kontratsiz 70, ailede kontratli 49. Iletisim Pass ve Muzik Pass dahil. 5Tl verirsen de Votafone TV oluyor, o da internetten yemiyor. Bunu da yapayim mi bilmiyorum ama, ne zaman TV izliyoruz ki artik? http://www.vodafone.com.tr/Red/tarifeler.php?tarife=Red10#detayli-bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 bende spotify var sadece onun dışında mecbur tüm gün aktif kullanıyorum telefonu 8 gb yetiyor bilemedim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Vodafone'a geçtiğimden beri 3 aylık Netflix falan güzeldi ama hizmet kalitesinde çok ciddi sıkıntı var. Yoksa 10 gb internet falan fazlasıyla güzel. İş gereği zırt pırt yurtdışına çıkıyorum. Adamlar kafalarına göre en ufak bir arama-mesaj-internet kullanımım olmadan çatır çatır yurtdışı paketini başlatıyor. 20 gün yurtdışındayım, fatura kabarıyor. Sonra bakıyorum 3-5 baytlık iletişim var. İtiraz edince düzeltiyorlar, ama her ay faturayı kontrol edip itiraz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 türk telekom kullanan var mı? 10 gb tarifesi 39 tl diyor lan. şu direk geçilmelik yani. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/primela-tanis-10gb-tarifesi.aspx veya 7 gb 29 tl: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/taraftar-costuran-7gb-tarifesi-yeni.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 telekoma gecme abi,cok fazla kullanicisi oldugundan hat performans vermiyor(istanbul icin).3g hizlarina bile zor ulasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 sabonis said: türk telekom kullanan var mı? 10 gb tarifesi 39 tl diyor lan. şu direk geçilmelik yani. https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/primela-tanis-10gb-tarifesi.aspx veya 7 gb 29 tl: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturali/Tarifeler/taraftar-costuran-7gb-tarifesi-yeni.aspx ben kullanıyorum taahhüdüm var, rezalet, direk taşıyacağım bitince baya cayma bedeli çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 e vodafone'a bakıyorsun ekşi'de, 100 tane kötüleyen 1 tane öven var. türk telekom'a da siz dandik diyonuz. kaldık mı yani yine turkcell'de kazık kazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar