Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 her takim osmanli gibi oynasa min 3-0 biter her mac rahat. ama genelde yapilan babele 2li markaj q7 ye ikili markaj, ceza yayi onu otobus ve otobusu asamayan orta saha oyunculari. oguzhan asabilseydi 250m olurdu fiyati. fellaini falan bala gote gelirse ne olur acaba diye dusunmuyo degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Önce Çarşı sonra maçtakdık dün ve tek kelime ile harika bir atmosferdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Esh said: her takim osmanli gibi oynasa min 3-0 biter her mac rahat. ama genelde yapilan babele 2li markaj q7 ye ikili markaj, ceza yayi onu otobus ve otobusu asamayan orta saha oyunculari. oguzhan asabilseydi 250m olurdu fiyati. fellaini falan bala gote gelirse ne olur acaba diye dusunmuyo degilim. Katliam olur abi ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 fellaini gelse yedek olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 cicibeybe said: Abi her sezon oyuncular degisiyor. Her sezon elindeki oyuncularla td bize basari getiriyor. Bu adamdan once en son bu kadar basari toplamis tdmiz kimdi soyleyebilir misiniz? Ciddi soruyorum, ben bilmiyorum Dark biliyordur muhtemelen. Soylesin hepimiz ogrenelim 10 sene once mi 20 sene once mi nedir yani? Enriqueye katilmiyorum, hatta futbol cahili olduguna da katilirim. Q7nin ac orta belki vuran olur taktigi de bence senolun urunu, bir sekilde bazen ise yariyor bazen ise yaramiyor. Yine de ben girsem daha iyi oynarim tadinda cumleler komik kaciyor. Hele ki adam yasina gore cok cok hirsli oynuyor, bunu her oyuncuda bulamiyoruz ne yazik ki. Herkesi oldugu gibi Senolu da elestirebilirsiniz tabi de ama artik aranizdan bazilari hater moduna gecti. Basarili sonuc geliyor, "bala yendik hamsi futboldan biraz anlasa bu sonucu her oyun aliriz" Basarisiz sonuc geliyor, "senor istifa" Tamam anladik adamin tarzini begenmiyorsunuz veya adami yetersiz buluyorsunuz da ozellikle darkin haterligi insani triggerliyor cidden. Ben de 2 sene onceki oyunumuzu daha cok seviyordum bu sirada, ama suan elimizdeki de basari getirecekse ok diyip gececem. Ki getiriyor degil GETIRDI bile yani. şenol hocayı seviyorum ve saygı duyuyorum. ama aynı şekilde sevip saygı duyduğum kadar hatalarını da görmezden gelemiyorum. saygı görmesine sebep olan şeyler bir yerden sonra eleştirilmesine sebep oluyor. ben hocadan tek şey bekliyorum, artık hatalarını görmesi.. monaco maçına çıkar gibi malatya maçına çıkmaması.. sırf adamcılık yapacak diye yeni oyuncuları kenarda çürütmemesi. yoksa ben skora/tabelaya göre yorum yapmıyorum. bunu çok net söylüyorum şenol hoca bu kafayla gidecekse şampiyon olsa bile gitsin diyorum. ben hocadan forma adaleti/güzel oyun/hataların tekrarlanmamasını bekliyorum. kafası CL'de denen oyuncular ile üst üste malatya akhisar gibi takımlara puan bırakmasın istiyorum. eğer puan kaybedeceksek farklı bir şey deneyerek kaybetsin istiyorum. övgü almasına sebep olan oyundan gerektiğinde taviz vermeyi kabul etsin, keçi inadı yapmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 applev0dka said: cicibeybe said: Abi her sezon oyuncular degisiyor. Her sezon elindeki oyuncularla td bize basari getiriyor. Bu adamdan once en son bu kadar basari toplamis tdmiz kimdi soyleyebilir misiniz? Ciddi soruyorum, ben bilmiyorum Dark biliyordur muhtemelen. Soylesin hepimiz ogrenelim 10 sene once mi 20 sene once mi nedir yani? Enriqueye katilmiyorum, hatta futbol cahili olduguna da katilirim. Q7nin ac orta belki vuran olur taktigi de bence senolun urunu, bir sekilde bazen ise yariyor bazen ise yaramiyor. Yine de ben girsem daha iyi oynarim tadinda cumleler komik kaciyor. Hele ki adam yasina gore cok cok hirsli oynuyor, bunu her oyuncuda bulamiyoruz ne yazik ki. Herkesi oldugu gibi Senolu da elestirebilirsiniz tabi de ama artik aranizdan bazilari hater moduna gecti. Basarili sonuc geliyor, "bala yendik hamsi futboldan biraz anlasa bu sonucu her oyun aliriz" Basarisiz sonuc geliyor, "senor istifa" Tamam anladik adamin tarzini begenmiyorsunuz veya adami yetersiz buluyorsunuz da ozellikle darkin haterligi insani triggerliyor cidden. Ben de 2 sene onceki oyunumuzu daha cok seviyordum bu sirada, ama suan elimizdeki de basari getirecekse ok diyip gececem. Ki getiriyor degil GETIRDI bile yani. şenol hocayı seviyorum ve saygı duyuyorum. ama aynı şekilde sevip saygı duyduğum kadar hatalarını da görmezden gelemiyorum. saygı görmesine sebep olan şeyler bir yerden sonra eleştirilmesine sebep oluyor. ben hocadan tek şey bekliyorum, artık hatalarını görmesi.. monaco maçına çıkar gibi malatya maçına çıkmaması.. sırf adamcılık yapacak diye yeni oyuncuları kenarda çürütmemesi. yoksa ben skora/tabelaya göre yorum yapmıyorum. bunu çok net söylüyorum şenol hoca bu kafayla gidecekse şampiyon olsa bile gitsin diyorum. ben hocadan forma adaleti/güzel oyun/hataların tekrarlanmamasını bekliyorum. kafası CL'de denen oyuncular ile üst üste malatya akhisar gibi takımlara puan bırakmasın istiyorum. eğer puan kaybedeceksek farklı bir şey deneyerek kaybetsin istiyorum. övgü almasına sebep olan oyundan gerektiğinde taviz vermeyi kabul etsin, keçi inadı yapmasın istiyorum. Hocanın adamcılık yaptığını düşünmüyorum, ne Lens, ne Negredo, ne Orkan ilk 11'i haketmiyorlar. Medel'de Oğuzhan ve Tolgay'ı kesemezse ilk 11'e giremez. Ki Hoca şans verdi. Quaresma bu takımın kalbi, sadece adı bile 2 kişiyle savundurtuyor, böyle adamlarla şampiyon olunuyor. Quaresma çıkınca liderlik yapan 1 tane adam kalmadı sahada. Eleştirmek için WOT atıyorsunuz ama neden farklı bir şey denesin adam? kullandığı taktikle geldiğinden bu yana Beşiktaşın en iyi galibiyet yüzdesini yakaladı sanıyorum. Beşiktaş yine şampiyonluğun en büyük adayı, CL'de son 16'da. Kupada devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 sistemi çözüldü çünkü.. 10 kişi kayseri malatya akhisar zorlanmadan puan aldı senden. bunu çözecek en ufak hamlesi olmadı haftalarca.. itin götüne sokulan tudor bile doğru yanlış bir şeyler denedi. 3lü yaptı 4lü yaptı onu aldı diğer yere koydu falan.. 50 orta açıp pozisyona giremediğimiz maçlar oynadık... adamcılığın kralını yapıyor hoca. burak gelse cenk yedekti takımsız kalan volkanı istedi net q7 yerine 5-6 maça 11 çıkardı. selcuk falan gelse atiba matiba herkesi keserdi. bu takımın kalesine fabri'yi taraftar zorla baskıyla koydu iç sahada bağıra bağıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 ok abi Allah kahretsin Şenol'u, tez elden gönderelim. Fikoyu da gönderelim. hep beraber menemen, bu taraftara bu yakışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Abi insanlar size bir şeyleri analiz edip fikir sunuyor, neden liseli ergen gibi cevap veriyorsunuz, düşündüğünüz şeyleri savunsanıza arkalarını doldurup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 başkandan gayet memnunum. hoca bu kafada olduktan sonra şampiyon olsa bile ayrılmalı diyorum, çünkü kendisini çok sevip saygı duyduğum için güzel hatırlamak istiyorum. hocanın küfürlerle kovulması cidden üzer beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 q7 siz tat vermiyo besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 dreagloth said: Abi insanlar size bir şeyleri analiz edip fikir sunuyor, neden liseli ergen gibi cevap veriyorsunuz, düşündüğünüz şeyleri savunsanıza arkalarını doldurup. alan yetkilisi olman ergen deme hakkı veriyor sanırım. Apple'da fact'larla geliyor, ben de fact'ları sıralıyorum. gelip ortamı bulandıran ve elitizm katan sensin. önceki sayfalarda da konuya fikir beyan etmekten uzak iğneleyici mesaj yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 applev0dka said: başkandan gayet memnunum. hoca bu kafada olduktan sonra şampiyon olsa bile ayrılmalı diyorum, çünkü kendisini çok sevip saygı duyduğum için güzel hatırlamak istiyorum. hocanın küfürlerle kovulması cidden üzer beni. Hocanın görüp de bizim göremediğimiz çok fazla şey olabiliyor, antrenmanlarda vs dışarı yansımayan bir çok olay var. Negredo ve Medel özelinde ben de başta çok hayıflandım ama sonradan adamın ne kadar da haklı çıktığını gördüm. buradaki bir çok eleştiri yapıcı değil. Metin Ali Feyyaz döneminde gençtim, doğru düzgün yaşayamamıştım o dönemin şampiyonluklarını ve yıllarca son 2 seneki kadar iyi bir yönetim görmedim. AKP zihniyeti gibi körü körüne sarılalım demiyorum ama ypaıcı eleştiri ve bazen Hocanın görüp bizim göremediğimiz şeylerin olabileceğini gözardı etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 tamam antrenman olayı hakkında söylediklerine katılıyorum da.. negredo 11'de başlar kötü oynar 55'te çıkar cenk 11'de başlar kötü oynar 80 dk 90dk kalır rakip topu sana bırakır %25-75 topla oynama olur, hala atiba ile oynarsın topu yavaş yavaş ileri taşırsın, medel gibi dikine oynayan adamı kullanmazsın. lens gibi kanatta etkili olacak adam var elinde, 3. değişiklik hakkını bile kullanmaz lensi almaz tosici sola atar orta beklersin. böyle şeyleri görünce çıldırıyor taraftar. ben körü körüne sevmiyorum, körü körüne de eleştirmiyorum. yanlışa tepki koyup doğruyu alkışlıyorum abi isme bakmıyorum. şuan tribünde salak bir q7 diloluğu var, tapıyorlar adama resmen bunu hazmedemiyorum. oyunun içine sıçtığında bile inliyor tribünler. aptal bir kontrol yapıyor düzgün kontrol etse hızlı hucuma çıkcaz, 5mt açtığı topu düzeltmesini bekliyoruz paşanın. aptal aptal rabona yapcak diye golü yiyor, körü körüne negredo'yu suçluyor taraftar. bunları görünce sinirim tepeme çıkıyor. bunca hatasını görüp kesmediği için hocaya kızıyorum. medel-negredo'nun oynamaması için sebep göremiyorum bakınca. neden köy takımlarına karşı hala 2 forvet oynamadığımızı da anlamıyorum. aslında anlıyorum hocanın felaket bir inadı var, bozmuyor asla o saçma 4-2-3-1 ini... yarın köy takımlarına karşı 4-4-2 yapsın, yenilsin en çok ben alkışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Senol gunes oyuncuya zor sans verir ayni zamanda zor siler. Bilgisayar oyunu degil abi bu oyunculari surekli degistir. Iki oyuncu bir anda tavir alsa takim dagilir. Adamin verdigi kararlari oyuncular hic sorgulamadan uyguladiklarini dusunuyorsunuz. Kariyerinde sorunlar yasamis bir suru kisi bu kadroda bi bakim adam imkasizi yapiyor suan bence. Aykut kocamanin su kadroyu idare ettigini dusunun bir an sonra diz cokun tovbe edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 o konu zaten saygı duyduğum şeylerin başında geliyor. sadece basit bir "negredo neden oynamıyor len" eleştirisi değil bu. porto-monaco maçına çıktığı "anlayış" ile malatya'ya gitmesi eleştiriyiorum. aynı hatayı üst üste defalarca yapmasını eleştiriyorum. diyorum, böyle takımlara karşı atiba'ya gerek yok, koy aç adamları q7'yi oynatma malatya'da yüklen yani yüklen ya.. adam değiştirmiyorsa taktik değiştirsin, diziliş değiştirsin anlayış değiştirsin. yenilsin alkışlayayım. o oyunla malatya-kayseri-akhisar'da yanlışlıkla 1 top sekecek, çarpacak girecek de 3 puan alıcaz falan ben bunu görmek istemiyorum, bunla mutlu olmuyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi sen lensi ac zannediyosun. pek degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 lens'in olayı o zaten, 1 sene maks oynar kontrat alır ya da kendini gösterir işte bir şey için sonra 2 sene yatar. 2 sene sonra yine oynar, yine oha dedirtir sonra yatar. Ben ŞG'nin Lens'i oynatmamasına laf etmiyorum misal fark ederseniz çünkü bu adamın olayı bu, eminim ŞG'nin de hoşuna gitmeyen şeyler oluyordur. Zaten Lens eğer düzenli olarak 6/10 falan performans bile gösterse top class takım görürdü kariyerinde, çok bambaşka bir yetenek çünkü de işte... Onun dışında bir şey görmek istiyorsan bazen seninde fedakarlık yapman gerek. Lens konusu dışında Mitro'yu bitiren, Orkan'ı harcayan, Medel'e Negredo'ya düne kadar şans tanımayanda kendisiydi. ŞG hep haklı diye bir şeyde söz konusu değil. Yine de laf edilmemesi gereken konulardan biri işte ŞG birine çok güvenirse onu harbi bir şekilde adam ediyor. Zaten her şeye rağmen en iyi yanı açık ara. Güvendiği adam Tosic yerine Mitro olmalı ama işte sıkıntı orada misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Orkan'ı bitirmek ne abi çocuk daha kaç yaşında. Az sabredin, zamanı gelecek onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Orkan bize gelmeden de 11'de oynamıyordu, mental olarak çok uzak ilk 11'e. Lens ve Negredo konusunda katılıyorum. Tosic de Ramos'a dönüştü, adam kime odaklansa aşırı verim alıyor. Şenol gitse yerine gelecek adamın Şenol kadar performans vermesi çok düşük ihtimal. Evet 4-2-3-1'den hiç vazgeçmiyor ama en azından Tudor gibi saçma sapan taktik denemiyor, Aykut gibi örme taktiği yapmıyor. Gole mi ihtiyaç var, 3-4 forvet oynatıyor yeri geldiğinde. Dün 4-0'da Fabri bekletmeden oyunu başlatıyorsa bence şükretmemiz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 afedersin de tosic at gibi oynuyo ya, arada 1-2 yakiyo ama olacak o kadar. pepe de yakiyo yeri gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Robert_Poche said: Dün 4-0'da Fabri bekletmeden oyunu başlatıyorsa bence şükretmemiz gerek. bunu sen ben beğeniyoruz ama hoca kızıyor mesela takım plan dışına çıkıyor diye. dün kızmasa da 1-1 monaco'da kızdı fabriye, biz tribünde gol atalım 2-1 olsun çıkalım derken o fren diyordu. hoca bizden başka bakıyor ona bir şey demiyorum zaten. ya hatalarından ders alsın yeter bnaa ilk adım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Muhtemelen medel ile negredo bir sekilde duzenli 11 oynicak ama adam agirdan aliyor iste. Keskin donus yapmiyor hoca ee adamda yillardir bu isi hep boyle yapmis biz vardir bi bildigi deyip geciyoz cunku her tdnin defolari var ve bazilari cidden cok sinir bozucu onlari dusunup yok yok iyi deyip gecicen. Orkan konusu biraz garip bu adam antepdeykende bir var bir yok bi adamdi.Babel gibi oyuna olan odagi mac mac dakika dakika sallantili bir adamdi. Senol onu istedigi seviyeye getirmeden sahaya atmaz gibime geliyor. Asil konu gökhan tore duzelir form tutarsa asil ozmn kanat bolgesinde kan akicak onu nasil idare eder hic bilmiyorum. Babeli kesmesinde kim oynarsa oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 töre nin kesebileceği tel şey pide olur şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 oldun said: Orkan konusu biraz garip bu adam antepdeykende bir var bir yok bi adamdi. adam harbi bi var bi yoktu, çünkü bayağı sakatlanıyordu asdfsdaffasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar