Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta: Beşiktaş - Osmanlıspor | 17 Aralık Pazar - 19:30

Llama

Öne çıkan mesajlar

quaresma hakkında çok boş muhabbet yapılıyor, yerine göre kullanıldığında gayet etkili bir silahtır olur olmaz her maça koyup aynı şeyleri yaptırırsan bir anlamı kalmaz bu kadar basit yani.

kayseri, malatya, akhisar, gençler maçlarındaki gibi ceza alanında 9 rakip aralarında sadece cenk ve talisca varken 40 orta yapmanın hiçbir mantıklı gerekçesi olamaz. bu düpedüz saçmalıktır. bu tür gidecek maçlarda hiç oynamamalı, çizgiye inip içeriye çevirecek, skorer ve hızlı pas varyasyonlarına adapte olabilecek kanatlar oynamalı yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

siz maçı izlememişsiniz ya cidden. negredo'nun kefal gibi ofsayta kaldığı pozisyonu bile savunmuşsunuz çok komik. zaten önünde defans var be kardeşim, görüyorsun yani ona göre pozisyon alıver yılda 4,5m euro kazanıyorsun. hani defans oyuncuları arkasında kalsa falan cidden bişey demem o pozisyona ama görüyorsun yani önünde 1.90 adam var. babel bile ofsayt değil bu arada o pozisyonda. ha ayrıca medel gibi keşke negredo'nun da istatistiklerini paylaşsaydın pas isabeti %10dan fazla mı merak ediyorum asdasdsds. quaresma'nın orta isabetinden düşük isabetle pas atan adamı savunuyorsunuz ya cidden inanılmaz. ama dışarda sorarlarsa negredo çooh ei pas daıtıo dersiniz adsadadsadsa.

ayrıca %20 orta isabetine isabetsiz demek de kara cahilliktir ya kusura bakmayın. kaldı ki bu istatistiklerin içinde kornerler de var senin dediğin gibi. totalde 12 kornerimiz var 2'si quaresma çıkınca yapılmış. yani özetle adam akan oyunda attığı 10 korneri çıkarırsak 10 adet orta açmış ve 5i isabetli olmuş, adam aslında %50ye yakın isabet tutturmuş yani. kornerde bizimkilerin vurabildiği bi pozisyon hatırlamıyorum. zaten sizin quaresma çok orta açıyor yauw dayanağının çöktüğü yer de burası. takım maç başı min 10-15 korner atıyor. kornerleri de bilin bakalım takımda kim açıyor?

quaresma çıktıktan sonra da bulduğumuz korner sayısı da %80-90 arası, yapılan orta sayısı min %95 düşmüş. hücum etkinliği neredeyse sıfıra inmiş anlayacağın. quaresma çıkınca pas oyununa dönmüşüz demişsin kısmen doğru söylemişsin. hücum etkinliği azalıp hücuma çıkamayınca medel-atiba geride pas oyunuyla istatistik kastı mecburen.

attığımız goller de zaten quaresma orta açmadı, tiki takayla içeri girdik ondan 2 gol daha attık değil. maçı iyi izleseydin belki görebilirdin. birisi karambol, diğeri cenk'in bireysel yeteneği sayesinde gelmiş random goller.

medel'i de zaten çok kötü bulmadığımı belirtmiştim maç sırasında. o pozisyonda oynayan bi oyuncunun pas yüzdesini paylaşmak da çok saçma. atiba da min %95 pas isabetiyle oynuyor. fazla direkt pas atmadıkları için isabet oranının yüksek olması çok normal.

medel'e saatli bomba dememin sebebi de herşey güzel giderken 1 tane hata yapıyor, yaptığı tüm güzel şeyleri alıyor gidiyor. dün de bunu korner pozisyonunda yaptı ama neyse ki fabri günü kurtardı diyebilirim.

ben burda bi ton yazdım ama dark-apple potansiyel gs taraftarı ya. bu takım, oyuncular iyi diye üstlerde x bi hoca gelse de en kötü aynı durumda olurduk kafasındalar. seneye keşke şenol-quaresma falan ayrılsa takımdan da görsem istatistiklerimizi sadaasdad.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

babel bile ofsayt değil bu arada o pozisyonda.

gerisini okumadım cahil

şimdi biraz baktım devamına...

soldan sağa 60 metre diagonal pas atan adama dikine oynamıyor demiş.

ayılıp bayıldığı q7'nin önüne, gönül'ün önüne attığı dikine pasları görmemiş gelmiş burada maçı izlememişsiniz diyor.

bu da yetersiz trolle verdiğim son mesajdı.

santrafor ile oyun kurucunun pas %sini karşılaştırmaya devam et sen
Sosyal ağlarda paylaş

negredo pozisyonunda saçmalamış herif işte, tribünden quaresma'ya hallenen ergen kızlara dönmenin manası yok. önü gayet açık orada düz pas vermemesinin hiçbir nedeni yok, verse direk gol. hareket yapmak için topu geri çekiyor bu şekilde pozisyonu piç etmiş. içerideki forvet oyuncusu topa sahip olup o an oyunu yönlendiren adam kadar hızlı hareket edemez elbette. bu herifin yediği her boku savunup durmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

fotoğraftan bakarsanız quaresma'nın pozisyonu için doğru söylüyorsunuz. niye ilk pozisyonda orta açmadı diye serzenişleriniz haklı. ama işte maçı izlemediğiniz için akan pozisyonda defansın quaresma'nın ortasını bloklama ihtimali aşırı yüksek.

ayrıca ofsaytı mı bilmiyorsunuz ya babel min 30 cm gerisinde quaresma'nın sağındaki elemandan.

"santrafor ile oyun kurucunun pas %sini karşılaştırmaya devam et sen" said:

fazla vurmuşum kafan karışmış galiba. quaresma'nın orta yüzdesiyle negredo'nun pas yüzdesini kıyaslamıştım asdsadsaadsda
Sosyal ağlarda paylaş

ha onu da daha ilk dakika diye yapıyor bu arada. mesela ikinci yarı hayatta yapmaz direk pas verir golü yaptırır, o kadar hakimiyeti var kendine. sırf maç başı ilk elin günahı olmaz kafasında yapıyor bu işleri ama yapmaması lazım çünkü anadolu takımlarına atılacak erken gol bu ligdeki en önemli silah. bu pozisyonların piç olmaması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

ben burda bi ton yazdım ama dark-apple potansiyel gs taraftarı ya. bu takım, oyuncular iyi diye üstlerde x bi hoca gelse de en kötü aynı durumda olurduk kafasındalar. seneye keşke şenol-quaresma falan ayrılsa takımdan da görsem istatistiklerimizi sadaasdad.

aman öyle bişey olmasın herkes izleyip görüyor maçları.

atanamamış mourinholar memlekette her kahvede var. oyunun oynanmamışları üzerinden ispatı yok nasılsa atış serbest o yüzden. prim vermeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

enrique said:

"santrafor ile oyun kurucunun pas %sini karşılaştırmaya devam et sen" said:

fazla vurmuşum kafan karışmış galiba. quaresma'nın orta yüzdesiyle negredo'nun pas yüzdesini kıyaslamıştım asdsadsaadsda

ha ayrıca medel gibi keşke negredo'nun da istatistiklerini paylaşsaydın pas isabeti %10dan fazla mı merak ediyorum asdasdsds.

yalancıyı silkmiyorlar sorun orada
Sosyal ağlarda paylaş

devamını yazmamışsın ama. cımbız bey diyeceksiniz.
"ha ayrıca medel gibi keşke negredo'nun da istatistiklerini paylaşsaydın pas isabeti %10dan fazla mı merak ediyorum asdasdsds. quaresma'nın orta isabetinden düşük isabetle pas atan adamı savunuyorsunuz ya cidden inanılmaz. ama dışarda sorarlarsa negredo çooh ei pas daıtıo dersiniz adsadadsadsa." said:

medel çok iyi oynadı diyip istatistik paylaşmışsın ama negredo çok iyi pas dağıtıyor deyip hiçbirşey paylaşmamışsın. evet yalancıyı silkmiyorlar galiba sadadas

ayrıca medel oyun kurucu len mq asdadadaf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi her sezon oyuncular degisiyor. Her sezon elindeki oyuncularla td bize basari getiriyor. Bu adamdan once en son bu kadar basari toplamis tdmiz kimdi soyleyebilir misiniz? Ciddi soruyorum, ben bilmiyorum Dark biliyordur muhtemelen. Soylesin hepimiz ogrenelim 10 sene once mi 20 sene once mi nedir yani?

Enriqueye katilmiyorum, hatta futbol cahili olduguna da katilirim. Q7nin ac orta belki vuran olur taktigi de bence senolun urunu, bir sekilde bazen ise yariyor bazen ise yaramiyor. Yine de ben girsem daha iyi oynarim tadinda cumleler komik kaciyor. Hele ki adam yasina gore cok cok hirsli oynuyor, bunu her oyuncuda bulamiyoruz ne yazik ki.

Herkesi oldugu gibi Senolu da elestirebilirsiniz tabi de ama artik aranizdan bazilari hater moduna gecti.

Basarili sonuc geliyor, "bala yendik hamsi futboldan biraz anlasa bu sonucu her oyun aliriz"
Basarisiz sonuc geliyor, "senor istifa"

Tamam anladik adamin tarzini begenmiyorsunuz veya adami yetersiz buluyorsunuz da ozellikle darkin haterligi insani triggerliyor cidden. Ben de 2 sene onceki oyunumuzu daha cok seviyordum bu sirada, ama suan elimizdeki de basari getirecekse ok diyip gececem. Ki getiriyor degil GETIRDI bile yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Robert_Poche said:

valla Quaresma ve Şenol sizlere fazla gelmiş. 4-0 olan maçta Fabri topu bekletmeden başlatıyor. Metin Ali Feyyaz döneminden bu yana bu kadar istekli ve ofansif oynayan bir takım görmedik. CL yüzünden takım odağını kaybetti diye geçiren geçirene.

Menemen'de takılmış kalmışsınız.
2-0 ken adamlarin kalecisi baski yapilana kadar topu cikarmadi ayagindan biliyo cunku mac oynanirsa fark articak. Hala Senol gunese giydirenler cidden atanamamis mourinholar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...