quixef Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 FBI profiler adamımızın Unabomber ı yakalatma hikayesi. 2. bölümündeyim bence çok güzel gidiyor, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 bende dün 3. bölümü izledim topici var mı diye baktım. bulamayınca üşendim saldım sfdasfd dizi baya iyi adamda baya manyak (ama mantıksız değil). hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 ilk bölümü izledim, güzel başladı. umarım böyle devam eder. bazen sahne geçişlerinin pat diye bitip, hemen başka bir sekansa bağlanması kötü olmuş sadece ama sinematografik olay yani yapacak bir şey yok. konusu bayağı akıyor sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 bitirdim geçen gün bunu. güzel dizi. manhunter daha iyi, fakat bu da güzel. bunun sıkıntısı, unabomber haliyle adamların ülkesinde epey bilinen bir olay, bizde öyle bir etki yaratmadığı için empati kısmı oluşmuyor tabi de. güzel işlemişler diziyi. cheesy bir polisiye beklemeyin, alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 farkında olmadan yattığım yerden 3. bölümü de bitirdim, deli uykum gelmese 4'ten devam ederim. akıyor dizi efendim. tavsiye ediyorum. komple bitince gelip bi daha kokumu bırakırım bu konuya da safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 bitirdim, 8.5/10 falan çalışır. Bayağı aktı gitti. Tavsiye ederim. O ilk postumda bahsettiğim arada bir olan hızlı geçişler hiç hoşuma gitmedi ama genel olarak iyiydi. Paul Bettany daha fazla sosyopat tipleri oynamalı, müthiş aktörde işte değeri harbi bilinmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 geçen ay izlemiştim. pek dikkat çekmemiş dizi galiba ama güzeldi. aslında ben vigo mortensenin unabomber filminde oynayacağını görünce bunu izledim diyeyim. asıl beklediğim film olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben diziyi arkadaşım tavsiye edince hikayeyi okudum, inanılmazdı gerçekten. Baya detaylara indim konuyu araştırırken sanırım diziye etkisi negatif oldu. 3 bölüm izledim şimdilik ama daha derinleştirilebilir gibi geldi. Belki ilerleyen bölümlerda daha detaylara iniyordur adamın psikanalizi konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 geçen gün bitirdim, güzeldi. Mindhunter'dan sonra criminal minds'dan 3-5 kat kaliteli behavior üstüne giden düzgün bir dizinin daha çıkması iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 izlemeyen kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Güzel dizi. Tıpkı bunun gibi davanın hem gelecek hem geçmiş kısmına gidiş geçişler yapan Unsolved ile aynı dönemde çıkması açısından ilginç. Her ne kadar Unabomber olayı benim ortaokul yıllarımda hayli ses getiren bir olay olduğundan ve konu o zamanki dünyaya hayli ses getirdiğinden dizinin daha başka ne söyleyebileceği konusunda kuşkulu olsam da karşımda manifestoya yeniden göz gezdirme gerekliliği hisettiren bir dizi buldum. Analistin bombacıyı bulup adalete teslim etme konusundaki çabaları, bombacının analistin kendisini anladığını görüp hissederek onunla bağ kurması, analistin de kendi gerçekliğinde boşluğa düşmesi iyi yansıtılmıştı. Serinin bir taraf tutma hatasına düşmemiş olması da ayrı bir artı tabii ki. En önemlisi de: Spoiler ...bombacının kanunlara aykırı bir biçimde takip edilip özel hayatı ihlal edilerek yakalanmış olması ve bunun anlatılmasının görmezden gelinmemesi, insana "kanunlar hangi durumlarda özel hayatı ihlal edebilir?" sorusunu sordurmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 2. Sezon cikmis, dun gomdum on bolumu, hikaye guzel ama islenis yer yer baydi. Gene gercek olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Manhunt: Deadly Games bu sezonun ismi.. Izleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 konusu ne 2.sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2020 (düzenlendi) Richard Jewell ve Eric Rudolph... A new installment of the acclaimed series, this season will chronicle one of the largest and most complex manhunts on U.S. soil—the search for the 1996 Atlanta Olympic Park Bomber—and the media firestorm that consumed the life of Richard Jewell in its wake. With their legacies on the line and divisions within communities stoked, investigators must choose what is most important to defend—their reputations or the truth. Mayıs 21, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar