applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 aslında en temizi çabuk şekilde düşürüp boynuzlarını ve kuyruğunu halletmek. ya sleep elementli bir silah kullanıcaz, ya da insect glaive ile düşürüp boynuzları kırcaz. dual blade ile düşürmek uzun sürüyor sadece ayaklara vurabiliyorum. belki bugün switch axe falan oynarım veya charged blade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 belli ki bu şekilde büyük ve sert vuran monsterlara karşı 1 aşırı mobil lazım. o canavara bol bol vurup aggro alıcak diğerleri de ayaklara çalışmaya devam edicek. ben bu akşam glaive ile girip uçup kaçayım diablosun üzerinde bir de öyle deneyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Ben Diablosta Glaive ile bayağı zorlanıyordum, chargeının hitboxı çok absürd. 5 metre tepesinden uçsan bile vurup indiriyor. Hoplayıp zıplamaya güvenmeyip charge attack gördün mü kaçmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 behemoth haricinde aggro mekanigi yok oyunda.. random kafasina gore saldiriyor canavarlar :).. diablos'u great sword ile ilk denemede kesmistim ben.. cok hizli gelmemisti charge'i bana.. benim belalim teostra.. ozellikle arch-tempered versiyonu cok zorlamisti.. tam true-charged slash'in ortasinda bir yakalaniyorsun novaya.. ggwp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 alla alla ciddi misin? aggro mekaniği nası olmaz ya ben hep fazla vurana gidiyo yada vurduğun yere göre sana saldırıyo falan sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Cidden yok, çok az vursan bile diğer playerları bırakıp random sana girişiyor. Hatta onu geçtim, başka player filan yokken bile kenarda oturup turf war izlerken monsterlardan birisi sana dalmaya karar verebiliyor bir anda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 aggro alan mantle var en kötü onu kullanırız dicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 mantledan başka aggro alma şansın yok, behemoth hariç. turf war animasyonu bitince de dalmaya başlıyolar, turf war esnasında dalarsan sana vurmuyolar, animasyona göre vurması gerekse bile. o değil de akşam bi atalım ya bayadır girmedim. bi grup da kuramadık iletişim kuramıyoruz oyun dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ben cuma cumartesi hariç her akşam oyundayım bu aralar. dün 2 kez deviljho 1 kezde diablos wipe yedik random grupla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 sen girince bana yaz psn'den ekliyiz zaten, yardıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ben hollanda'dayim bu hafta.. haftaya arch tempered kushala bitmeden onu farmlicam.. birlikte yaparsak iyi olur.. bana cok ters monster.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 dün akşam full online'dım ama kimse yoktu. odogaron setini bitiricem bu akşam. dün random bi grupla nergi'yi kestik baya zorladı yine. bu akşam online olacak varsa keselim yine bişiler. bu arada glaive ve long sword kullanıyorum şimdiye kadar. şöyle sağlam vuran bişiler denemek istiyorum. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ekle beni biz pc de her akşam 3 kişi takılıyoruz. burası konsolmuş. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ya sony'e kafam girsin şu xplatform olayına karşı olayından dolayı. lan yap işte şu işi rahat rahat oynayalım arkadaşlarımızla ne kasıyosun ibibik. gerçi mhw de xplatform var mı bilmiyorum ama pc ile beraber oynayabilsek çok güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Ben ilk high level monsterda kaldım öyle pink bir şeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 pink rathian'dır gel akşam ümüğünü sıkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Llt5llD9d6g autumn fest geldi.. eksik questleriniz varsa kacirmayin.. ozellikle GS'ciler mutlaka wyvern ignition almali.. en iyi sword.. 1 haftadir yurtdisindayim diye benim bir tempered kushala kaldi.. onu halletsem yetecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 usj ikinci part gelmiş haberim yoktu, onu yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ha onu atlamisim.. guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Usj ney lan! Bu contentler pc versiyonu icin degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sadece konsol için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 bu niye hala 220 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 dun aksam mokoko ile rastlastik.. birkac event quest yaptik, guzel oldu.. ben bu harvest event boyunca eksik questleri tamamlamak icin aksamlari giriyorum 1-2 saat.. eger denk gelirsek, sizin eksik questleri de tamamlariz hizli hizli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 sabaha kadar mokoko yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 akşam yine girerim ben şu story questlerini deneyeceğim yardımları beklerim gelen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar