Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Hunter World

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında en temizi çabuk şekilde düşürüp boynuzlarını ve kuyruğunu halletmek.

ya sleep elementli bir silah kullanıcaz, ya da insect glaive ile düşürüp boynuzları kırcaz. dual blade ile düşürmek uzun sürüyor sadece ayaklara vurabiliyorum. belki bugün switch axe falan oynarım veya charged blade.
Mesaj tarihi:
belli ki bu şekilde büyük ve sert vuran monsterlara karşı 1 aşırı mobil lazım. o canavara bol bol vurup aggro alıcak diğerleri de ayaklara çalışmaya devam edicek. ben bu akşam glaive ile girip uçup kaçayım diablosun üzerinde bir de öyle deneyelim :D
Mesaj tarihi:
Ben Diablosta Glaive ile bayağı zorlanıyordum, chargeının hitboxı çok absürd. 5 metre tepesinden uçsan bile vurup indiriyor. Hoplayıp zıplamaya güvenmeyip charge attack gördün mü kaçmak lazım.
Mesaj tarihi:
behemoth haricinde aggro mekanigi yok oyunda.. random kafasina gore saldiriyor canavarlar :)..

diablos'u great sword ile ilk denemede kesmistim ben.. cok hizli gelmemisti charge'i bana..

benim belalim teostra.. ozellikle arch-tempered versiyonu cok zorlamisti.. tam true-charged slash'in ortasinda bir yakalaniyorsun novaya.. ggwp..
Mesaj tarihi:
Cidden yok, çok az vursan bile diğer playerları bırakıp random sana girişiyor.
Hatta onu geçtim, başka player filan yokken bile kenarda oturup turf war izlerken monsterlardan birisi sana dalmaya karar verebiliyor bir anda ^^
Mesaj tarihi:
mantledan başka aggro alma şansın yok, behemoth hariç. turf war animasyonu bitince de dalmaya başlıyolar, turf war esnasında dalarsan sana vurmuyolar, animasyona göre vurması gerekse bile.

o değil de akşam bi atalım ya bayadır girmedim. bi grup da kuramadık iletişim kuramıyoruz oyun dışında.
Mesaj tarihi:
dün akşam full online'dım ama kimse yoktu. odogaron setini bitiricem bu akşam.

dün random bi grupla nergi'yi kestik baya zorladı yine. bu akşam online olacak varsa keselim yine bişiler.

bu arada glaive ve long sword kullanıyorum şimdiye kadar. şöyle sağlam vuran bişiler denemek istiyorum. ne önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
ya sony'e kafam girsin şu xplatform olayına karşı olayından dolayı. lan yap işte şu işi rahat rahat oynayalım arkadaşlarımızla ne kasıyosun ibibik.

gerçi mhw de xplatform var mı bilmiyorum ama pc ile beraber oynayabilsek çok güzel olurdu
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=Llt5llD9d6g

autumn fest geldi.. eksik questleriniz varsa kacirmayin.. ozellikle GS'ciler mutlaka wyvern ignition almali.. en iyi sword..

1 haftadir yurtdisindayim diye benim bir tempered kushala kaldi.. onu halletsem yetecek..
Mesaj tarihi:
dun aksam mokoko ile rastlastik.. birkac event quest yaptik, guzel oldu..

ben bu harvest event boyunca eksik questleri tamamlamak icin aksamlari giriyorum 1-2 saat.. eger denk gelirsek, sizin eksik questleri de tamamlariz hizli hizli..
  • Yeni Oluştur...