Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 catze ile izledim ben de, onun aksine ben direkt 10/10 basıyorum. Patide ilk defa bir filme 10/10 verdim galiba 13 yılda falan :D Bir gram kusur yoktu filmde resmen ya, her karesine bu kadar özene bezene çalışılan film sayısı tarihte zaten toplasan 10'u geçmez. Normal biri için belki 8/10 falan çalışır filme yine ama özellikle Spider fanıysanız bu film nasıl başlıyor ve bitiyor anlamıyorsunuz bile. Hikaye akışı olağanüstü, karakter anlatımı çok daha iyi. Bazı şeyler çok hızlı şekilde aksa bile koparmıyor aksine öyle aktığı için tatmin bile ediyor. Övülecek çok şeyi var ya, IMAX gidin kesinlikle bir de görsel tatmin seviyesini bayağı üst düzeye çıkartıyor. Normalde keyif verir ama Imax cidden çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Yalnız Kingpin Kingpin den ziyade şu Despicable Me villainine benziyordu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 aftercredits nasıldı bekleyemedim 10dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 abii nasıl beklemezsin, inanılmaz iyiydi ya keşke bekleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 imax nerede oynuyor istinye park harici ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Silphatos said: :( ulan şunu koymayın ya. no idea abi izlemedim ben daha, hatta mcu değil diye post credits yoktur bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 10/ 10 post credits de beklediğim sahneyi gördüm sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Cokomantis said: Silphatos said: :( ulan şunu koymayın ya. no idea abi izlemedim ben daha, hatta mcu değil diye post credits yoktur bile bence. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 MCU'daki filimlerin birinde end credits olarak bile vardı bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 ben post credits'in ikinci kısmını çekmiştim cep tele, isteyen olursa atabilirim de nereye upload ediliyor bilmiyorum askjdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 youtube'a upload edip gizli video yap. linkini isteyene at. öyle ban yemezsin sanırım. yeni kanal aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Remus said: MCU'daki filimlerin birinde end credits olarak bile vardı bu film. hatırlamıyorum öyle bişi, hangi film acab? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 venomun sonuna koydular sony diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 haa. mcu yazınca mcu sandıydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 en iyi spiderman filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 E Cuma günü gideyim diyorum film yok Akasya ve Hilltown'da? Perşembe son gösterim gibi duruyor Cinemaximum'da, hata var herhalde. Daha yeni gelmedi mi yahu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Imax'ten düşürüyorlardır, 2D devam eder. Marmara Park'ta 5 salonda vardı(IMAX dahil). 3 salonda dönüşümlü gerçi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 -Deno- said: E Cuma günü gideyim diyorum film yok Akasya ve Hilltown'da? Perşembe son gösterim gibi duruyor Cinemaximum'da, hata var herhalde. Daha yeni gelmedi mi yahu film? abi işte bundan korkuyodum bende ya :( 2 gündür bakıyorum cuma programı açıklansın diye. imaxten düşüyorsa sinemaya gitmenin bi anlamı yok. malum ortama düşünce en kalitelisini indirir izleriz... çok üzüldüm ya edik: e şimdi baktım hala cuma programı açıklanmamış abi. perşembeden sonra gözükmüyor filmin programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 IMAX baktım diye olabilir evet, demek ki bu salonlarda IMAX'lik başka bir film gelecek. Hemen gitmek lazım o zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ilk credits filmden bile iyi olmuş oha helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 bu arada marmara park'ta yanlış hatırlamıyorsam imax harici orjinal dil seçeneği de yoktu, hepsi dublajlıydı. Filmin olup olmamasından daha önemlisi bu dublaj olabilir kajsdfhdsa Harika bir seslendirmesi var. Dublajı ne kadar iyi olursa olsun aynı etkiyi vermez yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 kızlaydım creditsi bekleyemedim iyice nerd gözükmeyelim diye var mı yutubda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Abi ne demek kızlaydım nerd gözükmiyim yaaa? Marvel filminde erken kalkmak olur mu hiç, kız gidelim midelim dediyse yürümez zaten o ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 after credits değil direk credits i dedim ben efsane olmuş diye, aşırı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar