Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spider Man - Into the Spider-Verse

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

catze ile izledim ben de, onun aksine ben direkt 10/10 basıyorum. Patide ilk defa bir filme 10/10 verdim galiba 13 yılda falan :D

Bir gram kusur yoktu filmde resmen ya, her karesine bu kadar özene bezene çalışılan film sayısı tarihte zaten toplasan 10'u geçmez.

Normal biri için belki 8/10 falan çalışır filme yine ama özellikle Spider fanıysanız bu film nasıl başlıyor ve bitiyor anlamıyorsunuz bile.

Hikaye akışı olağanüstü, karakter anlatımı çok daha iyi. Bazı şeyler çok hızlı şekilde aksa bile koparmıyor aksine öyle aktığı için tatmin bile ediyor.

Övülecek çok şeyi var ya, IMAX gidin kesinlikle bir de görsel tatmin seviyesini bayağı üst düzeye çıkartıyor. Normalde keyif verir ama Imax cidden çok iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

E Cuma günü gideyim diyorum film yok Akasya ve Hilltown'da? Perşembe son gösterim gibi duruyor Cinemaximum'da, hata var herhalde. Daha yeni gelmedi mi yahu film?

abi işte bundan korkuyodum bende ya :( 2 gündür bakıyorum cuma programı açıklansın diye. imaxten düşüyorsa sinemaya gitmenin bi anlamı yok. malum ortama düşünce en kalitelisini indirir izleriz...

çok üzüldüm ya

edik: e şimdi baktım hala cuma programı açıklanmamış abi. perşembeden sonra gözükmüyor filmin programı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...