valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 lopezin kirmizi dogru karar. gomisin kirmizi yanlis karar. akisarin attigi golle roncesi faul ikisi de net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: madcow said: Sanki ligde hakkıyla kırmızı goren herkes yuruyerek cıkıyormus gibi davranmanın alemi yok. Baggio said: Hoş haksız bile olsa dakikalarca itiraz eden hıyarların olduğu ligimizde o bile bir kalite. Tartışılamıyorsunuz cidden bazen.Ben onu sana degil Rewendor said: Yoksa aslan Gomis itiraz bile etmedi dediğim yok onu başkası dediydi. buna yazmıstım. ama peki. sakinlessen iyi olabilir. Ayrıca bunu da Baggio said: "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar. sen yazmıssın. Kafan karısmıs heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 "bariz kroşe gördüyse onu da mı çalmasın, manşet mi olsun iyice?" Hakem bariz krose gorduyse onu da mi calmasin demek, hakem kirmizi verdigine gore bariz krose gordu demek. Ya da gormedi ama eyyam yapti demek. Bariz krose varsa ve hakem gorup caldiysa, bu demektir ki hakemin GS'yi kollamak gibi bir niyeti yok hakem gordugunu caliyor. Bu durumda haksiz oluyorsun, ilk pozisyonu yanlis gormus oluyor. Bu isin Katar'la alakasi olmuyor. Hakem eyyam yaptiysa, zaten haksiz oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: 2. gol kirmizidan sonra geldi. Senin her zaman kullandigin mantikla kirmizi olmasa 0-2 olmayacakti. Hakemin kararirin 100% hatali oldugunu buradaki en fanatik GS'li bile kabul ediyor, ama Baggio'ya gore Katar ayar cekiyor. Bu kadar bariz bir hata yaptiran Katar, su an tam olarak kestiremedigimiz bir pozisyonda GS'nin en iyi oyuncusunu attiracak? Adam 0-1 iken kesti önünü ama yine de bir gol oldu evet, "10 kişiyle eskaza bir gol atan maçın geri kalanını da galip tamamlayabilir, haksız adam atılmasında sıkıntı yok" mu diyeceğiz? Bu ikisi çelişen şeyler değil zaten, ben karşı görüş değil, kabul ettiğiniz şeye bir kök sebep belirtiyorum. Benim görüşüm ve üstelik GS'den bağımsız bir görüş. Kendi takımım zorla ittirildiğinde de kendi görüşüm olduğunu da ispat ettiğimi düşünüyorum. O yüzden void olan sensin burada. Momentum diye bir şey var, bildiğim kadarıyla azbuçuk basketbol da izleyen bir adamsın, anlarsın ne demek istediğimi. Maçın ağzına edip sonra bir de (varsa, hakemin açısı bizden çok daha net) yumruğa kırmızı mı vermeyecek? Koşup bir de gol atsın istersen. Paragraflar sıralıdır. madcow said: Ayrıca bunu da Baggio said: "bakın bize de haksız kart verildi, aslanım Gomis itiraz bile etmedi" falan hayali güzellemeler bunlar. sen yazmıssın. Kafan karısmıs heralde Elimizdeki datayla bunlar denemez diyorum ben sadece. Peşin peşin diyenlerin derdi de bu algıyı kamuoyuna hemen yerleştirmek. Başka açı gelsin, rahatlayalım, ama yumruk varsa gelmez zaten o açı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Ligtv özeti koymuş oradan baktım şimdi, Gomis'in pozisyonda başka açı yok özette de. Akhisar ilk gol öncesi faulü tekrar izledim, bence verilmeyedebilir, ortada karar. İkinci gol öncesi havadaki adamın dengesini bozuyor yerden o ayrı. Akhisar kırmızısı zaten yanlış. İkincisinde de Yasin atmamış kendini aut doğru karar. GS'nn 3. golü öncesi top çizgiden çevrilmiş dışarıdan değil gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Baggio said: Valla normalde sallamıyorum her yerinden troll fırlayan bu bölümü, vakit kaybı, ama ufak bir not düşmeden edemedim bu kadar bariz ayar görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Ya valeq bende modezli, quote mesajı gelince de direk siliyorum, no fıstık no cry. Okusun da belki spamlemez topiği, size yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Biraz önce beni alintilayan adam Ahahahahadvdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Oooo Okan suan TV'de Igor Tudor'a vasıfsız dedi. Guzel ceza alır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Okan hoca çok ağır sallıyo hem hakeme hem tudora. Ağlıcak adam sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 GS'ye gelemedi diye kızmış resmen, hakem tamam da Tudor'a sallayarak üç kuruş şansını da yok etti. Eski bir GS'liye yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Tudor kendisiyle sürekli konuştu diye şikayet etmiş de dinlemesin abi, niye dinliyor? Yollasın bir yardımcısını araya perdelemeye kendi konsantre olsun takımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Ben zaten kirmiziyi gorunce bu mac bitti dedim onceki sayfalarda. 11 kisi olsaydi Akhisar 0-1'i de donduremezdik oyle de dusunuyorum Hakem macin icine etti mi etti kirmiziyla. Aslinda a bak Gomis'e de kirmizi verdi maci bize vermek istemedi demek istemiyorum, o kirmizi olmasa bu mac donmezdi bence de. Tudor'a sektirmisim zaten devrede. Simdi benim argumanim bu konulardan bagimsiz zaten. Daha once 29895385 defa yazdigim gibi sistematik bir sekilde hakemin uc buyuklerden birini kollamasi gibi inandiginiz bir durum olmadigini dusunuyorum. Buraya gelip ayar verilmis Katar'dan dersen, hangi ayar derim, adam GS'li oyuncuya da atmis. Bana gore haksiz atmis aciya gore cidden hakli da olabilir, ama ayar verecek adam gidip takimin en iyi oyuncusunu da atmaz zaten soylenilen o. Attigi anda mac 2-2 bu arada, ortada kazanilmis bir 3 puan da yok. Senin argumanin maci ayarladi, rakibi attirdi ama Gomis yapistirdi muhtemelen onu da atamamazlik yapamadi cunku cok barizdi. Benim soyledigim ise birinci kirmizi o kadar dandik ve yanlis ki bunu yapan adam mac 2-2'yken Gomis'i de atmaz oynayir gecer. Bunun da benim objektifligimle bir alakasi yok, bunu her takim icin soyluyorum, Fener/Besiktas. Ama iki de bir su ayar cekiliyor mevzusu her sene tekrarlaniyor. Ayar verilmesi gereken takim su an GS degil ayrica. Tudor'un kovulup kovulmamasi Katar'in nasil isine gelir? Ben Katar olsam bir an once kovdurup FT'i getirtirim madem oyle bir gucum var, gor bak sonraki samatayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu arada mactan sonra Gomis ozur dilemis diyorlar Yumlu'dan, demek ki evet vurmus, ben geri aliyorum dedigimi. Aslinda yarim aliyorum ozur dilemesi de birsey fair play adina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Aha valeq yorungede. Sampiyonluk geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Sotto said: Simdi benim argumanim bu konulardan bagimsiz zaten. Daha once 29895385 defa yazdigim gibi sistematik bir sekilde hakemin uc buyuklerden birini kollamasi gibi inandiginiz bir durum olmadigini dusunuyorum. Birini demiyorum zaten, hepsini + İBB'yi koruyor şu senelerde, şampiyonluk yarışı nasıl daha kızışmalı, nasıl daha son ana kadar keyifli çekişmeli geçecekse gerekeni yapıyor diyorum ben de. Yanlı federasyonlar devri eskidendi, şimdi kapitalist federasyon devri. Mini detay örnek: Geçen hafta İBB +4 uzatmada dibine kadar kapanmak zorunda, her an beraberlik gelebilir gibi bir durumdayken 93:10'da bitti maç. Sen de öyle değil, hakemler sadece kötü diyorsun, o da senin görüşün. İnşallah öyledir mi diyeyim ne diyeyim bilemedim, iki ucu boklu değnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Bu arada Vale'yi banlattigin icin ayrica tesekkur ederim. Simdi hakem mevzusunu burada genelde apple+bilimum Besiktasliyla neredeyse her hafta tartisiyoruz arada bir katilmani tavsiye ederim :) Buyuk takim her yerde daha imtiyazlidir. IBB de artik buyuk takim olduguna gore o da korunuyor. Ama su puan farki mevzusu Digiturk zamanindan beri cok abartildi. Eger oyle olsaydi ne Besiktas gecen sene 20 puan fark atardi GS'ye Fener'ye ne bu sene Fener 10 puan geri duserdi. Simdi ayar cekildigi icin mi Fener geri geldi? Tabii ki hayir, oynamaya basladigi icin. Peki bu sirada GS cidden Basaksehir ve Besiktas'i -kendi aleyhine- ayar cekildigi icin mi yenemedi? Tabii ki hayir, kotu oldugu icin. Bugunku maci gelirsek bencede maci hediye etti hakem GS'ye. 0-1 11-11 olsaydi bu mac donebilirdi de ama bence zor donerdi. Ama dedigim gibi GS'nin ayarlik bir durumu yok bana kalirsa. GS'de hoca kovulmasi polemikler bunlar yayinci kurulus ben olsam isime gelir. Kaldi ki Gomis'i attirmak demek zaten GS icin olasi puan kaybi demek. Bunlar mac icinde bu kadar dusunulmez, o yuzden ortada iki durum var. Yasin kendini atti, hakem goremedi kirmizi verdi. Obur tarafta da Gomis vurdu hakem gordu verdi. Cunku Gomis vurmadiysa eyyama giriyor ki o zaman ayar teorisi cokuyor. Attiysa demek ki vurmasi daha buyuk olasilik. O zamanda ayar var niye atiyor durumu oluyor. Ben boyle bakiyorum. Video hakem olsa ilki olmazdi mac da devam ederdi. Sisteme ayar ceken birileri olsa gercekten kimse video hakemi de istemezdi oyle bakmak lazim. Ha neden hala yapilamadi bilmiyorum onu. Ben herseyin bu kadar planli yapilabildigini dusunmuyorum. Bu kadar fazla degiskenin oldugu bir sporda maclari bu kadar rahat ayarlayamazsin, tayin edemezsin gibi geliyor. Attin kirmiziyla adami tak Akhisar atti 0-2 oldu ne yapacaksin bir kisiyi daha mi atacaksin madem. O yuzden benim icin kendini yere atip hakemi aldatmaya calisan futbolcu tipi var bir de durust olan var. Yasin ilk kategoriye giriyor, Gomis ikiye. Kendini yere atip penalti/kirmizi aldiran futbolcu varken ben hakeme niye gormedim diye kizmam, bunu da defalarca kez tekrarlamisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 BİZ GERİ DÖNERİZ, BİZ GERİ DÖNERİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 En buyuk mutsuzlugum aksam tam kadro beyaz futbol olmaması. iyi eglence cıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Video hakemin kurallarının ne olacağı da belli değil. Voleybolda sayılı itiraz hakkın var mesela, hakemin reddetme şansı yok hakların dolana kadar, mola gibi. İzlenirken de bütün salona kabak gibi yansıtılıyor ekranda. Baskette biraz daha hakemin vicdanına bağlı ve salona değil, sadece TV'ye gösteriliyor. Futbolda bence hepten "tamam sorduk karar doğruymuş bye" denecek göstermelik bir sistem yapar geçerler. Haksız çıkmayı umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 valequenta said: şu Baggio ya cevap veriyor olmanızı hayretle takip ediyorum. valequenta said: İki ayda bir ağlayıp gidiyor lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 şu kırmızı olayı da baya büyütülüyor. okan ağlamış, ama geçen hafta malatya maçlarında rakibin 100% penaltısı yenirken hakem konuşmamış. akhisar'ın motoru su kaynatmaya başladığı için kontrolü kaybetmiş çömez hoca. le guen, okan buruk gelsin diyenlere de bu hafta çok iyi örnek olmuştur herhalde. adamın zaten sarısı var. bence pozisyon fauldü. kırmızı ağır oldu sadece. ayara gelirsek, akhisar'ın ilk golünde de pozisyon başlangıcında yasin'e faul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 zaten orada miguel lopes'in kırmızı gördüğü pozisyon faulse, ilk golde yasin'e yapılan daha faul. adam taçları, autları bile yanlış verdi. çok kötü maç yönetti. her iki taraf adına da hatalı kararları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Pozisyonlar devam ettirilip, kirmizi kart/penalti/gol durumlarinda eger karsi taraf talep ederse video hakemi kullanmak mantikli. Feyenoord Vitesse maci miydi guzel ornek. Video hakemin soyle bir avantaji var insanlar bunu gozardi ediyor ki bence en buyuk olayi: Video hakem futbolcu icin aslinda bir tehdit. Kendini yere atan adamin hakeme yedirse bile videoya yediremeyecegi bu yuzden daha fazla cezalandirilmasi olasi. Hal boyleyken bu indirekt olarak hakemi aldatmaya yonelik hareketlerin azalmasina yol acabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 akhisar'ın kırmızıyı görmedim ama gomis'in kırmızısı feguli'nin geçen gördüğü kırmızıdan daha beter. mustafa yumlu kendi dirseğiyle ittirmiş sonra o yerde kıvranması falan nasıl bir yavşaklıktır. 3-2'den sonra 4-5 rahat olacakken utanmadan üstüne akhisar'a pozisyon verdik bir sürü. bomboş yakaladığımız kontraları falan acemi gibi değerlendiremiyorlar. belhanda özellikle çok kötü. golü attı da adam kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar