Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Game Awards (Oscar tadında)

Lemmy

Öne çıkan mesajlar

spectacle olarak gelişmesi lazım overwatch'un ya. hani şu an ne bi organizasyon biliyorum, ne izlenebilecek bi yer biliyorum, ne bi hub'ı var turnuva-maç-play yorumlanan vs vs.

csgo'dan çok daha fazla oynadım mesela ow'u ama izlediğim overwatch maç sayısı 0, csgo'da tuttuğum takım bile vardı iyi kötü.

İLLA KUMAR MI LAZIM sdf
Sosyal ağlarda paylaş

best esport cok yalan bi oidul zaten neye gore verdigin cok deisken. iyi kotu diye bile anlatamiyosun. bide ustune bu sene cikmis olmamasi giriyosa ohooo

broodwar der gecerim o zaman. her seye takar.

ow`i en azindan bu sene gameplay content cikardi diye savunmak mumkun

tabi bunlarin bi onemi yok. puzzle/tactıcs oyununun best strategy aldığı bı event bu
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

Sereglin said:

Best Strategy Game - Mario + Rabbids Kingdom Battle

bu şaka falan mı yoksa baya ciddi mi?

ciddi, adamlar saka maka xcomdan daha xcom bir oyun yapti ve isin aciklisi ubisoftun son 10 senede cikardigi en duzgun 3 oyundan biri hem not hem oyuncu reaksiyonu olarak :p

DoW3 u batiranlar ve ayni oyunu total war 2 diye kakaliyanlar utansin :p
Sosyal ağlarda paylaş

Taktiksel oyun diye ayrı bir ödül kategorisi konmadığı sürece taktiksel oyunların strateji kategorisinde yer almaları gayet normal.

Mario + Rabbids Kingdom Battle'ın ödül alması ve Halo Wars 2 gibi vasat bir oyunun aday olması ise PC'nin ve strateji türünün popüler olmamalarından kaynaklanıyor. PC'nin en avantajlı olduğu oyun dalında aday gösterilen oyunlar arasındaki tek PC-exclusive oyun Warhammer 2.

Çok az sayıda kişinin ilgi duyduğu -ama iyi olan- bazı oyunlar göz ardı edildiğinde bile en azından Steel Division ve Endless Space 2'nin bu kategoride aday olmaları gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...