Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Ofisime geldim yarim saat once, Paticik'e girdim. Guzelce gece gelen mesajlara baktim, calismaya basladim. Arada bir mevzuat bakmam gerekti, internetizin borcunuzdan dolayi kapanmistir mesajini aldim. Hala kapali internet, Paticik calisiyor ama =) Odedim, acilmasini bekliyorum simdi ama, Paticik aciliyor yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 paticik farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 kaliteli hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 internet biter paticik bitmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 biz aslında senin cache indeyiz, gerçek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Bildiğim kadarıyla ssl üzerinde host edilen yerler açılıyordu TTNET'te faturayı ödeyebilmek için falan (dandik hızda) bi ara da google ve onun gibi büyük yerleri (hotmail zart zurt) engellemişlerdi (kapanan hat için) ama bilinmedik yerler açılıyordu. Tam olarak son durum ne bilmiyorum, uzun zamandır otomatik ödemede internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ttnet bağlantın yanlış olsa bile bazı sitelerin açılıp bazılarının açılmaması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 welcome to patrix gergo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bi daha edit, yine olmadı sgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 patrixte olan sen değilsin ki la gerge :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 gergo kim, ikimizi birleştirdin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 yaw paticik^matrix -> patrix gerge^neo -> gergo işte la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 http://matrixcommunity.org/wordpress/wp-content/uploads/2014/03/screens.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 haplar karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar