Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTFast


quixef

Öne çıkan mesajlar

Selam millet

Hala kullanan var mı bu programı? 1 aylık üye oldum ama WoW da filan yararı pek yokmuş gibi geldi bir de saçma sapan olaylar olmaya başladı loading screende takılmalar internetin gidip gelmesi vs.

Diyeceğim, yok eabbii çok bozdu yeaa tarzı yorum yapabilecek bilgisi olan varsa yazıversin thanks in advance
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala işe yarıyor, serverları düzgün seçmemişsindir. ama advanced paketi almak gerekiyordu, dual server seçebildiğin. ilk serverı TR, 2.sini NL seçiyorum genelde. şimdi baktım gerçi, tek serverlı basic paket gitmiş galiba. ama 10$'da fazla. ben eski kullanıcı olduğum için, subs kapatmışken bi ara %40 indirim gelmişti, aylık 6$ ödüyorum. o yüzden iptal etmiyorum üyeliği.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

overwatch gibi bişi için istiosan daha çok sorun yaratıolar

killer ethernetli laptop var

sözde ping azaltan bi softwaresi var prolar kullanıo diye lanse ediliyor. ama 0349853 tane patchi ile uğraştım düzgün hale gelmesi için sorun yine kendi yazılımı ile alakalı çıktı. yazılımsız halini çalıştırdım düzeldi

değmez software işi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

WoW'da prime time'da yeni content geldiğinde feci lag oluyordu, onu yıllarca direk düzeltti. Pingi 100-200 aralığından 50-100'e indirirdi çoğu zaman.

Normal zamanda gerek yok ama lag olduğunda server seçerken hangisinin pingi en düşükse ve hangisi WoW serverının hostlandığı yere yakınsa onu seçmen lazım.

Yani nedir, Twisting Nether Almanya'da hostlanıyor mesela, senin pingin WTFast Almanya serverlarından hangisine en düzgünse onu seçiyorsun (de1.wtfast.com de4.wtfast.com'a göre daha düzgündür diyelim mesela). Almanya serverlarına pingin kötüyse Hollanda, Fransa vb. neresi varsa yakın ülke Almanya'ya, onu seçiyorsun.

Mesela ne oluyor bu şekilde, TR'den WTFast vb. program olmadan WoW'un Almanya serverlarında oynayan herkes laga giriyor aynı anda, sen girmiyorsun.

Otomatik server seçimiyle pek randıman alamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

15 gün kullandım 70 ms civarı sabitledi beni. Ancak bağlı olduğum sürece aralarda anlamsız spikelar yaşatıyo. Eksiden daha stabildi sanki. Ama bizim yurt dışı çıkışları feci patates. Raid yapaken mecburi kullandım, ama bir de mal gibi 10 usd istiyo aylık. eskiden 5 usd idi meret.


Yani evet yavaş mavaş ama DC yediğim vaki degildir bunda o da oldu bıraktim ben de
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...