quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Selam millet Hala kullanan var mı bu programı? 1 aylık üye oldum ama WoW da filan yararı pek yokmuş gibi geldi bir de saçma sapan olaylar olmaya başladı loading screende takılmalar internetin gidip gelmesi vs. Diyeceğim, yok eabbii çok bozdu yeaa tarzı yorum yapabilecek bilgisi olan varsa yazıversin thanks in advance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 wtfast zamanında tr nin yurtdışı çıkışları patladığında (kendileri kısmıştı sanırım yük oluyor diye) kullanılıyordu. şu an ki bağlantı çiçek gibi, gerek yok. wtfast engel oluyordu sanki en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 hala işe yarıyor, serverları düzgün seçmemişsindir. ama advanced paketi almak gerekiyordu, dual server seçebildiğin. ilk serverı TR, 2.sini NL seçiyorum genelde. şimdi baktım gerçi, tek serverlı basic paket gitmiş galiba. ama 10$'da fazla. ben eski kullanıcı olduğum için, subs kapatmışken bi ara %40 indirim gelmişti, aylık 6$ ödüyorum. o yüzden iptal etmiyorum üyeliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 overwatch gibi bişi için istiosan daha çok sorun yaratıolar killer ethernetli laptop var sözde ping azaltan bi softwaresi var prolar kullanıo diye lanse ediliyor. ama 0349853 tane patchi ile uğraştım düzgün hale gelmesi için sorun yine kendi yazılımı ile alakalı çıktı. yazılımsız halini çalıştırdım düzeldi değmez software işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 pingleri 175-300'den 90-110'lere dusurmeye calistigimiz donemde iyi is yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 WoW'da prime time'da yeni content geldiğinde feci lag oluyordu, onu yıllarca direk düzeltti. Pingi 100-200 aralığından 50-100'e indirirdi çoğu zaman. Normal zamanda gerek yok ama lag olduğunda server seçerken hangisinin pingi en düşükse ve hangisi WoW serverının hostlandığı yere yakınsa onu seçmen lazım. Yani nedir, Twisting Nether Almanya'da hostlanıyor mesela, senin pingin WTFast Almanya serverlarından hangisine en düzgünse onu seçiyorsun (de1.wtfast.com de4.wtfast.com'a göre daha düzgündür diyelim mesela). Almanya serverlarına pingin kötüyse Hollanda, Fransa vb. neresi varsa yakın ülke Almanya'ya, onu seçiyorsun. Mesela ne oluyor bu şekilde, TR'den WTFast vb. program olmadan WoW'un Almanya serverlarında oynayan herkes laga giriyor aynı anda, sen girmiyorsun. Otomatik server seçimiyle pek randıman alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 arcane said: pingleri 175-300'den 90-110'lere dusurmeye calistigimiz donemde iyi is yapti. wtfast değil de başka bişey vardı sanki ilk zamanlar, tbc döneminde baya kullanıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 15 gün kullandım 70 ms civarı sabitledi beni. Ancak bağlı olduğum sürece aralarda anlamsız spikelar yaşatıyo. Eksiden daha stabildi sanki. Ama bizim yurt dışı çıkışları feci patates. Raid yapaken mecburi kullandım, ama bir de mal gibi 10 usd istiyo aylık. eskiden 5 usd idi meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 @Saeros yourfreedom mu, öyle birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 cracklenmiyo muydu wtfgfast ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Bright said: @Saeros yourfreedom mu, öyle birşeydi lol aynen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 DavidMills said: 15 gün kullandım 70 ms civarı sabitledi beni. Ancak bağlı olduğum sürece aralarda anlamsız spikelar yaşatıyo. Eksiden daha stabildi sanki. Ama bizim yurt dışı çıkışları feci patates. Raid yapaken mecburi kullandım, ama bir de mal gibi 10 usd istiyo aylık. eskiden 5 usd idi meret. Yani evet yavaş mavaş ama DC yediğim vaki degildir bunda o da oldu bıraktim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 İyi bir VPN ile, özellikle Avrupa server sayısı fazla bir VPN hizmeti daha mantıklı hakikaten. Neyi neye göre optimize ediyor bilmiyorum. Evet işe yarıyor gibi de, spike, takılma vs yaşatıyor. @Esh üç kuruşluk şeyi crackleyecem diye miner slave e bağlamayalım makineyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar