Celtics Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 3 senedir kullanıyorum. Note 8 aldığım için satıyorum. Telefonun camında arka yüzeyinde bir şey yok, tertemiz. Sadece kenar kısımlarında ufak tefek birkaç çizik var. Beyaz renk, garantisi bitmiş durumda. İstanbula perşembe günleri geliyorum. Yenikapı iskeleden teslim edebilirim. Onun dışında Bursa’dan kargo yaparım ödemeyi önden alıp. Resimleri eve geçince eklerim. 1000₺’den açık arttırma gibi düşündüm. Edit: Orijinal şarj kablosuyla vereceğim ama kafası hariç. Kulaklık yok bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 1,050 vereyim kargola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 durup dururken niye 50 lira fazla teklif ettin adama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2017 acik artirmanin da bi raconu var la. her mesaja 1 kurus artirsak, iphone 15 e anca yetisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Ehueh aynen. Hemen al 1300 diyeyim. Ayrıca bu haftaiçi cumaya kadar teklif kaç olursa ona da vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 KAyıtı ne durum da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Kaydı derken? Normal IMEI kaydı vs. yapılmış telefon. Garantisi doldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 garantisi neden doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 3 senelik telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 neden 3 senelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Dunya gunesin etrafinda 3 tur atmis alali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Fiyat iyi değil mi neden kimse almıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Balta falan değil yanlış olmasın da bu ikinci el telefon piyasasında telefonlara malum terör örgütü uygulamasının yüklenip yüklenmediğini nasıl anlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Ayarlar/Uygulamalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bylock lu telefon arıyorum satmak isteyen çağlayan adliyesi cumhuriyet savcılığına gelsin. Özel fiyat vereceğim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 baltalancak bisey olmayinca, sacmalamaya ba$ladilar. ne iyi fiyat vermis lan adam ahah, baltalar paslandi beyler davranin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 pattisliborek'e gitti 1200'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar