darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Ahshsh iste katlanabilecegim bir batman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 cikmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 dün baktım baya aşırı cheesy aşırı eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/272/578/190.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 nerden izliyoruz? cw de falan göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 heryerde var abi 1:25:00 küsür bişi http://www.animefreak.tv/watchon/ninja-batman-online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ya bunun japonca dub'lı versiyonlarında bildiğin eksik var ya. başta catwoman'ın 2-3 cümlesi olsun, batman'in grodd'a bağırması olsun, 30sn sonra guard'lara yaptığı atar gider olsun, resmen altyazı var ama dublajdan ses gelmiyor. ingilizce'de sorun yok ama. hani 7.1 bla bla ses codec'i dicem ama aynı diyalog içinde olunca aynı kanaldan olmasını bekliyorum, bi kısmı olup bi kısmı olmayınca resmen EKSİK LAN BU diye trigger'lanıyorum. nabıcik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 bende ondan afalladım, seslerde bi sıkıntı var onun için düzgününü aradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 şöyle ki; japonca versiyonu daha manga gibi sunulup dublaj/seslendirme ona göre olmuş. amerikan versiyonu daha fazla diyalog içeriyor. sub.lar amerikan versiyondan geldiği için japonca seslendirme ile tam olarak tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Batman evleniyordu en son, takip eden var mi? Ona n'oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 kizin babasi istememis batmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Düğüne parası yetmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 catwomana evlenme teklif ettiydi, oda "I had some bad turns in my life" dedi batmanda there is nothing wrong with some curves gibi bişi dediydi sornaısnı bilmiyorum. baya bayıktı sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 üff güzel one-liner'mış sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 çok rahatsız etti beni bu altayazılar sürekli spoiler yior gibiyim, japonların o sabırlı daha net konuşması yok, amerikalılar her şeyde olduğu gibi anneye anlatırcasına detaylı detaylı herşeyi konuşuolar. Sürekli bi dialog arası alakasız konuşmalar var yok mu bunun normal japon versiyonu ya baya hoşuma gitti çünkü setting izlicem izleyemiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 cidden ya amarikalılar rerörerö diye napıyapıyorsan yap ingilizce seslendirmeye, ing izleyen altyazısını ona göre indirsin. jabonca dublajın ingilizce altyazısını niye dolduruyosun random cümleyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 joker's bizarre adventure bakayım sonra bir ara, yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Batman: Dark knight returns ( 2 part seklinde yaklasik 3 saat). Tum dc filmlerinden daha iyimis. Joker combati ayrica killing joke u cocuk filmi gibi gosterir. Digiturk te var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 malum kişinin dişlerini eline verip "BU ANI UNUTMA BEBİŞİM" demesi için bile izlenir dkr :P bi de killing joke'un filmi tırttı baya, ondan çok daha imba batman animasyon filmleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar